55

Анонимен

преди 2 години

Имах надежди за Кирил Петков и ми хареса в първите две изяви по тв.но за съжаление след три месеца ако му слушате приказките те са винаги едни и същи, явно има заучени няколко приказки и само тях си повтаря.

54

Отговор

преди 2 години

До (-_-) По твоятя логика щом толкова "лаят" по Бойко значи, че и той си е вършил добре работата си.

53

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, актовете ти ще бъдат нищожни след като излезе становището на КС:)))))))))))))))))

52

Диана

преди 2 години

До Ау Според мен, двойното гражданство би трябвало да е проблем при участие в политиката - не се знае на коя държава ще служи! Може би по отношение на министрите има малък проблем, доколкото още не е уточнено министрите политици ли са или експерти. Според мен, един министър трябва да е политик доколкото генерира и внедрява политики в отрасъла и подценяването на това обстоятелство може да провали много добри проекти и инициативи...

51

(-_-)

преди 2 години

Кирето се е отказал от канадското си гражданство, което обикновено се прекратява без това-онова.. Щом лаят толкова значи върши работа!Самият акт, че се отказва би трябвало ясно да показва, че е сериозно момче и общо взето добре се справя с отстраняването на калинки :)

50

Анонимен

преди 2 години

Киро открадна 1млд. от хемус ,язовирите ,съсипа една държавна банка ,а сега иска да погребе и военните заводи ,които бяха супер печеливши до преди 3 месеца Оставка и затвор

49

Анонимен

преди 2 години

До Ау---може и така да е, ама мислиш ли че фигуранта е проверил? просто назначава хората, които му са спуснати с парашут от бащицата-патрон!

48

от Ръководството

преди 2 години

Кирчо, конфликтите по света понамаляха и съответно нашата продукция започна да залежава по складовете. Да се надяваме гражданската война в Афганистан да се задълбочи и бизнеса да тръгне отново.

47

Nqkoi

преди 2 години

Ние искаме неговата щото е канадец!

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48...."Млад, обаятелен,образован,ерудиран,възпитан,почтен,изключителен"! типичен гей!

45

Натрапник

преди 2 години

Този нахален тип не разбра ли, че тук не му е мястото. Ако има малко чуство за срам и чест трябва веднага да напусне. Не разбра ли, че останалите политици не искат да говорят с него. Как може да бъде министър? Нагъл нахалник.

44

Бай Тошко

преди 2 години

В чл. 65, ал. 1 от основния закон се казва, че за народен представител може да бъде избиран български гражданин, който няма друго гражданство, навършил е 21 години, не е поставен под запрещение и не изтърпява наказание лишаване от свобода. А според чл. 110 членове на Министерския съвет могат да бъдат само български граждани, които отговарят на условията за избиране на народни представители.

43

Анонимен

преди 2 години

Министърът на икономиката Кирил Петков на почивки за 10 бона .Икономистът спи в хотели по 400 лева на нощ в Кения и Занзибар. През зимата на 2019 г. са били на незабравима ваканция в Кения. Там също са събирали тен край басейните на 4-звезден топризорт, където справка показва, че нощувката надвишава стойността на минималната пенсия в България и е скромните 400 лева. Цялото им приключение отново коствало около 10 хиляди лева.

42

Анонимен

преди 2 години

Млад, обаятелен,образован,ерудиран,възпитан,почтен,изключителен професионалист!!!Това е КИРИЛ ПЕТКОВ,който за кратко време разкри милиардните далавери на тъпите мутри и сарайските обръчи,които съсипаха НАРОДА и ДЪРЖАВАТА ни! Затова го плюят крадливите ***,затвори им кранчетата за ограбването и изсмукването на последните капкчици кръв на изтормозения ни НАРОД! Да е жив и здрав,БОГ да му дава сили да работи за добруването на РОДИНАТА ни!!! Ще бъде чудесен ПРЕМИЕР!!!

41

Анонимен

преди 2 години

бърза да уволнява за да си изпълни квотата за която му е платено, преди да са го шитнали! иначе ще трябва да връща...

40

Анонимен

преди 2 години

Това корумпе още ли не е в затвора

39

До реалист

преди 2 години

До Реалист Този нито е честен нито е интелигентен.

38

Ау

преди 2 години

До до герберчетата:Вземеш ли Канадско гражданство, българското ти отпада. Двойното гражданство не е проблем, ти си имаш българско! Правете разлика! Детайлите са важни, за това се вдига такъв шум.

37

Рушител

преди 2 години

Един канадец руши родната индустрия за да могат канадците да продават тук тяхните продукти. Това е толкоз просто.

36

Реалист

преди 2 години

Петков е българин,защото се е родил в България, а Бай-*** като не е канадец дали не оглозга до кокал държавата. Предпочитаме честни и интелигентни хора да управляват България, а не корумпирани,нагли и прости,та дори и да са от с.Банкя.