8

До пасольството:

преди 2 години

О, забравих бялата и черната техника! :) В България не се среща често, но е супер! 20 години имах американски хладилник и хич не ми се хвърляше, но му остаря дизайнът. :)

7

До по-долу:

преди 2 години

Не знам колко произвеждат и колко харчат, не съм икономист. Но знам, че произвеждат коли, компютри, мобилни телефони и самолети, които са върхът в световното производство, а Раша една гречка не може да изнесе, нито имат мобилен телефон, нито колите им някой ги купува. Една военна техника дрънкат, ама и тя не се знае на кой хал е.

6

Анонимен

преди 2 години

Колко да произвеждат като така или иначе харчат повече тоест са на минус.

5

До по-долу:

преди 2 години

Американският бюджет се пълни предимно от данъците на американските граждани. А това е една страна с доста добра производителност на труда, за разлика от Раша. И се произвеждат стоки с висока принадена стойност, а не се продават само суровини.

4

Анонимен

преди 2 години

Който плаща музиката, той я поръчва.А Русия защо остава в Афганистан? За, да брани независимостта му, така ли? :)

3

Анонимен

преди 2 години

Всеки американски престой е с цел кражба иначе как се пълни американският бюджет който е каца без дъно.Може ли гражданина Х да прави кафе в Сащ за 26 доларес на час а гражданинът У да прави кафе в БГ за 1 доларес на час като и двамата извършват един и същи труд

2

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че един от първите приоритети на талибаните е да се погребат в дългове, сигурно са съкрушени от заявлението...

1

Анонимен

преди 2 години

Ясно всичко било с цел кражба на - афганистанските активи сега разбрах защо се отеглят сащ от афганистан