268

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 295 "Вместо да си вземем поука от проваления експеримент в Израел и Англия" Такива като теб съдействат българската нация да изчезне. На съвеста ви ще лежат жертвите от следващата вълна. Дано НИКОГА не успееш да го забравиш. Докато четеш новините за поредната група убита от вируса, си представяй лицата им.

267

Анонимен

преди 2 години

А в България падат мерките за всички ваксинирани. Вместо да си вземем поука от проваления експеримент в Израел и Англия, ние повтаряме същите грешки.Трябва да спрем този ковид геноцид, без значение кой е министър и кой го е назначил.Който смята да се явява на избори трябва да избере от кой лагер ще е - на ковид фашистите или нормалните хора.

266

Не на ваксините

преди 2 години

Интелигентните се ваксинират според някой. хаахха И после се почва гърча с заболяванията. Аз даже съм съгласен, тези които искат да се ваксинират и се ваксинират, да го правят. Даже с по три-четири дози наведнъж. И не знам дали знаете, но по време на пандемия не се правят ваксини. Така е било винаги.

265

МмАаНн

преди 2 години

***, явно не можеш да осмислиш прочетеното. Всички в критично състояние в Израел са с по две дози, но нито един не е с три. Въпросът е, каква е ползата да си ваксиниран с две дози? Явно никаква. Ваксината не действа на мутирали вируси, само на първоначалния шам от Ухан, който отдавна не съществува. А е спорно, дали е действала и за първия и дали изобщо може да се нарече ваксина.

264

Ганчо и жирафа

преди 2 години

няма защо да се ходи чак до Израел, нашата статистика е достатъчна, сред тези над 2000 в болници няма нито един ваксиниран с две или дори с една доза. по ясно от това какво?

263

Ти си плачкай

преди 2 години

До Плачевно Държавата Израел е нещо като казарма. Много добре устроена и дори луксозна, но казарма - налагат им го обстоятелствата. Там, по команда се ваксинира всичкото население, попадащо в плана за ваксинация.И сега хората там боледуват. Как така? Нали ваксината трябва да пази?!? Никой не се кефи, плачевнико, хората просто коментират ефективността на експеримента, наречен "ваксина". Коментират и репресивните способи и принудата за ваксиниране.Скрий се бе, маке!

262

Анонимен

преди 2 години

Поредната смехотворна история на ваксините, голям майтап. Ваксиниран, ама не виждаш ли, как ей-така , случайно,пак хванал вируса за топките:) Айде, чакайте не трета, а направо 4, 5 и 6-та доза едновременно , пълнете джобовете на производителите на ваксини.

261

Анонимен

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти" - Ако на всички им поставят трета доза, тогава всички в критично състояние ще бъдат от тези ваксинирани три пъти, така че правилно е да се добави 'все още'.

260

До Плачевно

преди 2 години

Ахам, само дето в Израел са ваксинирани 80% от населението над 12 годишна възраст. Официално хората признаха, че около 60% от всички в болниците са ваксинирани, а ти си продължавай да си фантазираш как всички били неваксинирани. Да не говорим, че такива като теб не се сещат, че освен "ваксината" ако си изкарал вируса също имаш имунитет, но то малко акъл трябва да се сетиш.

259

Шаши

преди 2 години

***, салами ли раздават, та си бият 3та ваксина? От какво лекува, ако мога да попитам.

258

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че в Израел е пълно с тежко болни, с две поставени ваксини. Вече познавам двама в България, единият близък роднина, които се ваксинираха и буквално след 2 седмици се разболяха. Пълна гн-ус е всичката тая пропаганда и тия ваксини. Изключвайте телевизорите, спортувайте и се хранете здравословно! Светът се променя, няма връщане назад, прочете книгата на Клаус Шваб - The Great Reset, трябва да запазим нашето психично здраве, и най-вече децата си!

257

Анонимен

преди 2 години

Аз съм отчаян и не знам какво да правя сега. Нямам и една ваксина, а научавам, че тия с трета не ги лови. За колко време мога да ги насвяткам трите? Ми то ще мине повече от месец, а до тогава...Знаех си, че евреите са най-простия народ на света, въпреки насажданото мнение, ама сега се доказа вече.

256

Анонимен

преди 2 години

Българите сме явно толкава прости, че чак сме готови да умрем от простотия, вместо да погледнем какво правят интелигентните народи - ваксинират се! Вече даже не ми е жал, че този народ ще се погуби! Дошло е време, когато простогията убива, а не само те държи угнетяваща бедност!

255

11

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти" - само това изречение говори колко са ефективни факсините. Значи има факсинирани по два пъти в критично състояние.

254

Плачевно

преди 2 години

И неукия бугарин не можа да фане с тиквето си дето всички неваксинирани сега се разболяват наред в Израел. И се кефят като кухи *** на проблемите там при 60 % ваксинация и не зацепват кофите кухи и ненапълнени, че у нас с 20 процента ваксинирани ще е просто смях през сълзи. Смях па виж им парламента на бугарите, виж им политиците, чуй ги, виж им скапаната държавица па им махни с ръка на загубените неграмотници. Поне мълчете да не си личи колко сте празни бе тука коментиращите...

253

един

преди 2 години

И ся кво....

252

Марто

преди 2 години

В службата ми от 25 човека има 5 заразени и нито един от тях не е ваксиниран. Може би е случайност...

251

SHEFA

преди 2 години

НАЛИ СЕ ВАКСИНИРАА БЕ???????????????-И ЩО СТАНА-МАЙ ИМАМ ЧУВСТВСТВОТО ЧЕ ВЕЧЕ ПРОБИТЕ РЕАГИРАТ И НА ОБИКНОВЕН ГРИП-НЕЗНАМ ВЕЧЕ НА КОЙ ДА ВЕРВАМ?-БА ЛИ ГО ЩО СТАВА?

250

Ако ваксър зомбита?

преди 2 години

Нещо да кажете как цивилизованите се бодат да се върнат към нормалния живот,а тук ще мрем щото сме Га..ньовци!

249

Еврейн миньор

преди 2 години

Ами то трета ваксина не им бият на еврейте защото нямало за бедните държави така им казали от СЗО, Зарка да поиска от България и да им ги пращаме колкото имаме поне ние да се отървем!