43

Я па тоя

преди 2 години

Вижте му само часовника!? Не е добре човека, не го барайте, нека си почива !

42

Анонимен

преди 2 години

Милиционерът от ВМШ/ВМИ/ВИПОНД започна да прилага номерата на Боце от Банкя. т нали и двамата са завършили милиционерската школа - Симеоново ги владеят тези селски номера. Г-да депутати, направете едно добро за държавата: върнете прокуратурата там, където тя е била непрекъснато от 1880 г. до 1991 г., махнете 20-те брутни заплати накуп и ще видите, че половината прокурори начело с милиционера-прокурор Гешев ще напуснат съдебната власт! От това държавата няма да загуби, а само ЩЕ СПЕЧЕЛИ!

41

Цецко

преди 2 години

Ти си абсолютен престъпник, криеки престъпниците биячи и садисти на деца.

40

Анонимен

преди 2 години

Доживях прокурор да се крие. И то главен. Обикновено са недосегаеми. След лекарската, съдебната система е най - корумпирана.

39

До Време е

преди 2 години

Време е Каскета да го женим за Бай Ставри

38

Време е !

преди 2 години

Да ! Време е ! Време е Гешев да си влезе в ролята на единствения остамал защитник на закона в България! Веднага предложение до ВСС за импийчмънт на Фигуранта, изгонване на незаконното служебно правителство и спешно сформиране на експертно правителство !!!! Тоя холгъзник-Фигуранта , ще докара етническа война , след като докара политическа, икономичедска и конституционна криза !!! А идва и вируса ! Фуражката - веднага в затвора за противодържавна дейност и погазване на основния закон !!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Бреййй,големи юристи и политици от милиционерски и пожарникарски школи,ти да видиш.Юридическият в СУ ряпа да яде.Да живеят школите на ДС!

36

Бонго Бонго

преди 2 години

Отпуск 1 месец опппаааа....Редник Радев още два и си чао!

35

Анонимен

преди 2 години

Този номер с отпуските го знаем.Скоро ще излезе в безсрочен отпуск.Нека поседи малко на мира в Мирково,че не се знай знай ли се.

34

Анонимен

преди 2 години

показа им колко са юридически неграмотни адвокатчетата Генчоулу

33

КочинатаБугристан

преди 2 години

Каскетът е над тези неща и няма да се яви ,защото е наясно,че тези,които се опитват да му поставят условия не са по-различни от него, сиреч - от същото котило са,от което е и Каскета .Каскетът има по-важни дела - да се снима и да дава интервюта със Сийка пред плета на поредната изнасилена от ромеин баба от някое затънтено и забравено от властта село.

32

ПроСоТо

преди 2 години

крие се Каскетя..Набил е в шумата,като дедите си..Преди шумкарите ставаха милиционери,сега баш милиционера сай писал шумкар..Нема го..Виждате ли,че има промяна!

31

Анонимен

преди 2 години

Колко дълъг отпуск?

30

ПроСоТо

преди 2 години

Конституция на Р.България:-Чл. 84:"....Народното събрание може да изслушва и приема и други доклади на главния прокурор за дейността напрокуратурата по прилагането на закона,противодействието на престъпността и реализиранетона наказателната политика;..Чл.86.(1)Народнотосъбраниеприемазакони,решения,декларациииобръщения.(2) Законите и решенията на Народнотосъбрание са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всичкидържавниоргани,организациите и гражданите.....НЕЩО НЕЯСНО?! Гешев НАРУШАВА разпоредбите на Конституцията

29

Анонимен

преди 2 години

Само да не скъса менискус!

28

Ха-ха

преди 2 години

Гешев си върти синджирчето и им гледа сеира. Другарите депутати много сериозно се вземат. Да отиват да хвърлят яйца по прокуратурата

27

Том Джонс

преди 2 години

Страната ври и кипи таз мутра и тя избягала в отпуск!Веднага да се арестува и принудително да се закара и да отговаря за разрухата на държавата таз cвиHя!

26

Бай Тодор

преди 2 години

Да му пратят онези униформените под моста , те ще го доведат с готовност, може и с белезници.

25

Анонимен

преди 2 години

Скъсал е менискус. По примера на вожда си

24

Доказа се като

преди 2 години

Истински бъзльо :)