30

Анонимен

преди 3 години

Сега махат тия ленти и ще слагат нови - кодирани да свирят на Слави песните!Така може да не си пускате радио Веселина в колата!

29

До

преди 3 години

Коментар 35.гербер,Радев да не строи магистрали,вашето момче,беше маняк на тях,всеки ден пътуваше и контролира работници,даже се събличаше и подаряваше дрехите си.ама сте како коне с капаци и не виждате истината.слепи сте

28

Анонимен

преди 3 години

Дрън дрън,Към проекта има спецификация на материалите.Проекта има задание с подпис, има изготвил проекта, пак с подпис, има надзор и пр. Щом е "незаконно" да отива на съд. Останалите мисли, експертката може да задържи за себе си. Иначе,участъка е готов, да му мислят законниците които не могат да завършат Хемус.Та такива са моите мисли по темата.

27

Анонимен

преди 3 години

До ПътникА сега при Радев как е магистралата, перфектна ли е вече?

26

Хсбсбсйй

преди 3 години

Голяма мъка е да караш по Тракия. Има нужда от 3 ленти, защото в дясната постоянно има тирове и автобуси. В лявата пък фучат спортисти с джипове, беемвета, аудита и пр. И ако си нормален шофьор с обикновена кола, то постоянно се вмъкваш между тировете и изпреварваш и такова шофиране уморява адски много. С три ленти този проблем нямаше да го има и дясната нямаше да е толкова разбита.

25

Зайо Байо

преди 3 години

Тази същата госпожа Диана Русинова е просто една мошеничка, а въпросния европейски център е просто една фондациийка през която се опитва да смуче средства. Уж като експерт същата госпожа ни побърка с едни опити да прокара една улица - кв. Яоворов от страната на Гео Милев. Същата тази е с проекта дето да брои дуппите от космоса. Не знам защо постоянно и дават думата по разни медии.

24

Пътник

преди 3 години

Преди седмица пътувах по магистралата ,ми то имаше трева излязла по ограничаване на двете линии,на места я бяха напръскали и е изсъхнала,мисля ,че така и за такива пари това не е магистрала.явно милиони са влезли в чекмеджето.а може милиарди и кюлчета.срам за хубавата ни родина.на отбивките по магистралата беше като тоалетни.и да спрете за отдих,,лъхаше на урина, а имаше и изпражнения,кофите за смет препълнени.е това е магистралата на Боко.

23

Анонимен

преди 3 години

50 лева на линеен метър оскъпяване?Не знам в магазина не мога да го намеря , добра ли цената или не?Нека експертите кажат от какви материали се прави .Но цената си е тузарски разход, тя и ектрата от това си е тузарска.

22

до ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Професор Т'ъпак.

21

сссс

преди 3 години

Няма проблем... Боци ще възложи за 1-2 млн да е махнат...нЕкви 600 000 лв, ще изкараме още поне 1 млн -

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДО КАТАСТРОФИРАЛИЯ.Явно лошо си ударил главата си при катастрофата

19

69

преди 3 години

дойдат ли *** на влас се спира строителството на пътища, това е така от началото на прехода, Бойко Борисов е номер 1.

18

Анонимен

преди 3 години

Маркировката е супер полезна. Преди време заспах от умора, като шофирах и катастрофирах. Ако имаше, такава маркировка, това нямаше да се случи...

17

Анонимен

преди 3 години

В бяла държава след такава далавера с камерите на КАПШ щяха да спрат да плащат винетки, докато не се разбере, кой е взел комисиона и не влезе в затвора. Доколкото си спомняме обаче, далаверата стана благосарение на главния каскет

16

Сата НАТО

преди 3 години

Тук ще падне чегъртане..,

15

Анонимен

преди 3 години

До За това също ли?Да, защото е пуснал участъка в експлоатация, а сега си прави реклама на чужд гръб.

14

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ГЕРБ ООД... Строим всичко на най добри цени(за нас)

13

За това също ли?

преди 3 години

И затова ли ви е виновен президента и новото правителство? Понеже преобладават такива настроения...

12

Анонимен

преди 3 години

Според мен сега трябва да се плати 10 милиона на фирма близка до Радо шишарката и хунтата му да разрушат целият път. Това е скандално!!! Точно с тези 600 хил. щяхме да оправим държава. Браво на г-жа Никой.

11

Анонимен

преди 3 години

Това е ншщо в сравнение с грабежа от пътните камери. Там изгоря над един милиард. Някой ще пита ли Тиквун