32

Анонимен

преди 2 години

А не бе, в тази формация повечето са политически номади. Тази копон преди много години беше депутат от друга партия и имаше скандал с нея, беше си купила апартамент на занижени цени или нещо такова. Ама с времето се забравя и на това се разчита. Др,гите са адвокати на мутрите, дето са вън и т.н.

31

vvv

преди 2 години

Този неприятник Хаджигенов си пасна идеално с доказаната политическа пеперудка Мая. Възлагаха му се някои надежди, но по неоспорим начин показа хлъзгавата си природа

30

МУТРИ ВЪН

преди 2 години

Ха-ха-ха-хаджигенов да се откаже от властнически постове, просто в правилника приеха, че един депутат е само в една комисия, то с 13 при 27 постоянни комисии, аритметиката не излиза... но пък се радвам, че в следващото Народно събрание тези няма да влязат... СБОГОМ МУТРИ

29

Правилно

преди 2 години

са се отказали от комисиите. Те имат само 10 тина депутата и ей го сега Радев като им даде третия мандат всичките ще трябва да станат министри.

28

Анонимен

преди 2 години

И за какво големите приказки как още от първи октомври щели да дигат пенсиите?На приказки са големата работа, ама на практика - въздух.

27

Анонимен

преди 2 години

Защо не се съберем пред президенството и не измъкнем за щръкналите уши интриганта и разединител я на нацията Румен Радев?Какво му мълчим толкова на тоя *** военен?!

26

Анонимен

преди 2 години

Единственото добро, което могот до направят на държавата е да се омитат от политиката. По-нахално и устато същество не съм виждал.Най-добре се чувства като прави скандали.

25

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОА, вие да се намърдате на тяхно място, а?

24

Анонимен

преди 2 години

Капон награбила дисатиге на рамо. Не случайно е тръгнала с голямата торба в НС.

23

Анонимен

преди 2 години

Галевица е единица мярка за максимална алчност. Захапва като питбул ударен от ток.

22

Анонимен

преди 2 години

Сестра Галева пак е безотговорна, но пък неудържимо устата.

21

Анонимен

преди 2 години

Мутресата галевица се отказва от нещо само да може да захапи нещо по голямо!

20

комитата

преди 2 години

ясно става че никой няма намерения да слага ред в държавата -парламента по цял ден разтяга масали ,,приема декларации,съставя комисии то за близо вече 2 месеца ,няма никави законови решения приети .Явно само диктатура трябва на тоз народ

19

пияница мистик

преди 2 години

Ами за какво са ви някакви постове в комисии? Нали си направихте заплатите по 10 000 лева. Не ви трябва да се предобряте :)))

18

анонимен

преди 2 години

Насилникът Хаджигенов вместо да бъде съден за гаврата с държавните институции, сега са развява в НС и върти на малкия се пръст главната болонка! Вчера спретнаха още по-глям срам за държавността, като противопаставиха парламента срещу полицията! Същият този Хаджигенов сега е на консуртации при президента! Кога представляваш ти депутате, тези които опикаха миналата година жълтите павета?!

17

комунизма не си...

преди 2 години

ОТКАЗАХМЕ СЕ от увеличението на пенсии, от детска болница, метро, магистрали защото "системата ни убива" всички оздравяхме няма пожари няма мигранти СТС-та прибрахме.

16

Мда зле е работата

преди 2 години

Цирка почна! Не искат да си сърбат попарата, която забъркаха, тоест да поемат отговорност за тежкото положение, в което страната влиза. Президента нададе отчаян вой с новото викане на партиите за консултация. Просто, ситуацията е, много прецакахме работата, дайте да напускаме потъвашия кораб. С каква нагласа влизаш в паралмента и правиш партия и не искаш да ти дават влас да управляваш? Това е толкова малоумно, като всички нови партии, особенно ИТН и Мая! Бах ти тъпанарите, защо искаш да си там?

15

Реалист

преди 2 години

Ха-ха, та искам да чуя сега с "великата промяна" като свалихте ГЕРБ какъв е рейтингът на този парламент? Щото много плюехте по предишните де.

14

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха отказали се???? Никой не им е предлагал нищо. Те имат 13 депутата. Могат само да се натоварят на една каруца и от там директно за психиатрията. :D :D :D

13

промяната дойде

преди 2 години

на всички комисии шефове от ИТН. те ще чакат смс от мавзолея в която лежи мумията на слави трифонов и каквото им заповядат това ще правят.