125

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 132 "Помните ли как намериха случаи на "делта" измишльотина в България от месец април-май?" Ние помним! Но специфично този специалист по кандидози и микози надали помни! Макар, че точно той се изявяваше по делтата!

124

Анонимен

преди 2 години

Помните ли как намериха случаи на "делта" измишльотина в България от месец април-май? Е как не са се заразили всички досега? От тази толкова невероятно заразна измишльотина?

123

Да, да, ама не

преди 2 години

До ЧебурашкаКантарджиев-син е шеф на кожното отделение във ВМА! Може би някой очаква ген. Радев да настъпи по мазола ген. Мутафчийски?! Няма начин! Истината е, че Кaнтaрджиeв повечето пъти нe ce и уceщa кaкви ги дръcти! Преди месеци еретично и в противоречие с всякакви неимуно и невирусолози каза, че най-добрия имунитет се получава след преболедуване на вируса! Дръпнаха го назад и спря да дава интервюта! Като се изпуcнaт дa кaжaт иcтинaтa им нaчуквaт кacкитe, а тоя го и пенсионираха зорноволно!

122

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тоя отвори ли си..устата и вируса...бяга.Никой не обича подмазвачи и...натегачи.

121

Факи

преди 2 години

Тези не са страшни. Пазете се от щамът Андромеда. Там е скрит ключа за бараката.

120

Факт

преди 2 години

Явно на страхуващите се да се ваксинират чавка е изпила мозъка. Никой не кара преболедувалите да се ваксинират веднага. Има смисъл от ваксина за тях след време, когато имуниетта им отслабне. Израел е типичен случай за коментаране при изпит от чавка мозък. Толкова ли не можете да осмислите данните за Израел да бълвате глyпост след глyпост? Вирисът мутира, когато има много заразени независимо дали са ваксинирани или не са. очевидно е, че новите случаи сред ваксинираните в Израел са процентно малко

119

111

преди 2 години

Майкъл Хоутън, работещ за фармацевтичната компания Chiron. Получава нобелова награда за намирането на вируса на хепатит С. Сега в момента участва в друг екип който се занимава с КОВИД.

118

ха-ха

преди 2 години

Дам... на път сме отново да няма друга болест освен "делта" корона мутацията. Ех професорче, дето цял живот си бил чиновник, но не и истински редови доктор, ама що не си гледаш пенсията бре мустакатий, що? Не ти ли стига, та отново и отново си тръгнал да плашиш и зомбираш наивните, а? Пък и те за жалост хич, ама хич не са малко!

117

2020 година

преди 2 години

Вирусът беше супер заразен, скачаше по няколко метра. В 00.00 часа се затваряха градове и пътни артерии, заповедите се издаваха като ластик от сутрин до следобед, според настроението на Буда(ла). НОЩ доказаха, че за нищо не стават, контра сдружението на пр. Костов се изпокараха преди да напишат каквото и да било. Как да ви вярваме????

116

Анонимен

преди 2 години

"а при "Делта"няма начин да не се разболеят всички неваксинирани и непреболедували"Т.е. преболедувалите, вкл и неваксинираните, няма да се разболеят?И какъв е тогава смисълът на тъпата ти ваксина ве, ***? Ти ли не знаеш,че при пандемия ваксините карат вируса да мутира? Я кажи какво става в Израел - най-ваксинираната страна в света? М? По 4800 нови случаи на ден, тежка клинична картина, мерките се въвеждат отново, локдаун се мисли до дни... Обясни.... Ама няма да обясниш=щот е неизгодно

115

Пундьо,

преди 2 години

Имах контакт, заразих се. Точно 2 часа ме дращеше гърлото, плюс лека хрема. Смукнах един ефизол, взех вит С и на сутринта нямаше и следа от оплаквания. Та я кажи пак, с какво да се набода? Ко речи? Ко?

114

Анонимен

преди 2 години

До !!!! 2Я кажи един Нобелов лауреат от миналата година, който е направил ваксина против Короната?....

113

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев говориш по точно определен ти план..Кукла на конци

112

Марсел Попов

преди 2 години

Да не се продава дори хляб на неваксинираните! Строги рестрикции и преследване на биотерористите (антиваксърите)!

111

!!!! 2

преди 2 години

Като прочетох коментарите тука си направих два извода: В България живеят Бай ***, които знаят всичко за лекуването на вирусни заболявания и за всичко по принцип. И второ: До казаните си за ракия имат по една лаборатория в която научно са доказали вредата от ваксините. /А едни Нобелови лауреати по медицина искат с ваксината да поробят, чипосат и навредят на Баба Гинка от село "Горно ***"/.

110

Анонимен

преди 2 години

Този мога единствено да го изгледам състрадателно, разберете - човекът не е психически добре.

109

Анонимен

преди 2 години

Краставото магаре пак са го пуснали на терена да лъже хората !

108

Анонимна ваксинирана

преди 2 години

До АнонименТака е, въпрос на избор е, но забележете, че тези които са против ваксината опитват да го наложат на останалите, че едва ли не ще се мре от ваксината. Ми аз пък си решавам дал искам да умра от ваксина или не, в крайна сметка не виждам защо трябва да ни убеждават, че ваксините убиват. Като са по желание, просто да не се ваксинират.

107

Анонимен

преди 2 години

7 години "чистихме" последствията за моя син от ваксините. И не ги чистихме с конвенционалната медицина, която му ги причини - някой да не се обърка. В момента е почти на 13 г. и много рядко се разболява, обикновено от сезонен грип и в рамките на 24 часа е напълно оздравял. Но с ваксините приключихме, когато беше на годинка и 3 месеца. От години този мустакатия, като го видя, и ми призлява. Ами достатъчно показателно е, че огромна част от медиците не искат ваксина, и не само в България.

106

Анонимен

преди 2 години

Има ли някакъв начин да си сложа филтър и новини, в които този се споменава, да не ги виждам?