45

Анонимен

преди 2 години

Афганистанците се бориха мъжки и отблъснаха два големи агресора в рамките на 40 години. Пожелавам им успех, дано успеят да изградят просперираща държава.

44

Мефистофел

преди 2 години

Войната свъши.... Войната сега започва!!! Войната е започнала преди хиляди години......... Войната никога не свършва!!! Дявола( рогатия алах) е в душите ви, с раждането на човек се ражда и дявол, но със смъртта му дяволът не умира, исляма е религия на злото!

43

Анонимен

преди 2 години

Постепенно БИ започва да се съвзема след десетилетия на англосаксонски империализъм.

42

Анонимен

преди 2 години

Под предводителството на султан Ердоган, император Путин, ръководителя Ши и аятолах Хомейни, Афганистан ще отчете бурен подем.

41

Анонимен

преди 2 години

Истината е че Афганистанския народ, Армия и пишман политици се провалиха. Сащ не са длъжни да правят нищо доживот. Достатъчно им помогнаха. Край на темата ***.

40

Анонимен

преди 2 години

С помощта на Китай и Русия, младото емирство Афганистан ще разцъфти и хората ще заживеят спокойно и без повече войни. Путин си знае работата.

39

Анонимен

преди 2 години

Ало янките, как не ви е срам. Хора накичени като гроздове по американски самолет! Защо бяхте там, как оставяте тези хора. Позор. Не че Русия е алтернатива, ама това е позор. Ако сте се съмнявали в тях, по-добре да не сте им давали надежди.

38

Анонимен

преди 2 години

Ами отиди да живееш в Афганистан при талибаните :)) Щом такава благодат се задава там ... клоун

37

Анонимен

преди 2 години

Талибаните ще излекуват раните от американския империализъм и ще създадът работеща държава и емирство където жените ще имат права, но ще живеят праведно. Войната свършва, време е да се строи и гради.

36

Анонимен

преди 2 години

Тия са много лицемерни.

35

Анонимен

преди 2 години

Талибаните искат жени да участват в управлението, а българите нещът. Кой е по-цивилизования сега.

34

Анонимен

преди 2 години

Талибаните не са комунисти - не обичат нито Русия, нито Америка. За китайците не говорим. ...

33

До Анонимен 11

преди 2 години

"ТАЛИБАНИТЕ СА КОМУНИСТИ" Така е, колкото и абсурдно да звучи. Крайният ислям е избран за новата идеология на глобалистите. Полумесецът замества петолъчката сърпа и ***. Тази идеология е перфектната за глобалната цел а кукловодите не се интересуват от друго, освен как да държат стадото послушно. Ще има Велик Халифат. Руснаците са много доволни, посолството им се пази от талибани, Коминтерна е доволна, Китай и Пакистан сега ще си решат проблема с Индия...

32

Анонимен

преди 2 години

На тия ако може да се вярва, донякъде, първо да си подстрижат брадите, да имат прилични подстрижки, и да се изкъпят. После ще го мислиме , пак.

31

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен 26 - защото наркотиците правят света по-шарено място. Който не харесва наркоманите, да си изхвърля чуждестранната музикална колекция и картините, защото над 70% от артистите на този свят са наркомани.

30

Калеко Алеко

преди 2 години

Тези са си рахат "Конституцията" им е написана дословно в Корана според тълкуванията на Шериата и им е спусната директно от Алах, остава само да се назначат пророците му които да я разясняват на правоверните, а това става с помощта на автомат калашников ... !!!

29

Анонимен

преди 2 години

Няколко атомни бомби ще свършат добра работа. Ядреното слънце ще дезинфекцира добре тази територия. Нооо американосите отново доказаха че са компот от слливи.

28

Анонимен

преди 2 години

Казвайте ги по-рано тези хубави новини, преди афганистанците да се качат на самолета на САЩ и да полетят.

27

xaxsasб

преди 2 години

Много забавен ритуал, който взех от талибаните е лятно време да си пуша тревата ядейки пъпеш. Напушва повече и в същото време не се дехидратираш и не ти почервеняват очите. Довечера ще пушим в чест на талибаните, САЩ, Канада, Холандия, Гърция, Чехия, Испания, Гърция и Северна Македония. Дано народа се усети, че това е най-голямата глава на змея наречен сив сектор и скоро се наредим сред тези държави. Иначе поздрави на Каратиста и Маджо, кучетата на Бойко.

26

Анонимен

преди 2 години

Защо през 20 години окупация на Афганистан, страната беше на първо място в света по производство на хероин?