9

Анонимен

преди 2 години

6 заради такива като тебе и мръсната ти уста, в случая пръстчета, хората вярват че ваксината е проблемна. Не може да мотивираш хората да се ваксинират като само ги обиждаш, унижаваш, пожелаваш им смърт и гадости. Ще ти кажа само едно. Благодаря от името на всички българи! ДА ТИ СЕ ВРЪЩА!

8

Анонимен

преди 2 години

Навремето обясняваха колко полезно е да кръводаряваш, как по този начин се подменя кръвта. Обаче имаше и случаи на луди кръводарители, които от много обновяване, са си скапали кръвотворната функция. Та, с тия снтитела може ли да стане фал, ако се прекалява?

7

25603

преди 2 години

Направо да закачат авоката

6

Сата НАТО

преди 2 години

До колко може да се "бууства" производството на антитела? Не мислите ли, че всяко нещо в прекалени количества, вреди?

5

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са като всяко друго лекарство-не само не лекува, но и има дълъг списък странични ефекти, които водят до прибавяне на нови заболявания, което лавинообразно увеличава употребата на лекарства. Противовъзпалителните например разбичкват стомаха. Същото ще стане и с ваксините. Кажете кое е по-желателно-естествено здрав или на лекарства? Естествен имунитет или ваксинационен?

4

Анонимен

преди 2 години

И тия продължават с експеримента, макар Израел да показа, че ваксата няма особено значение, тия управници съвсем отсачиха

3

Анонимен

преди 2 години

То като не работи ако искат и 10 дози да слагат.

2

Анонимен

преди 2 години

Айде на пролет с 4-та,другата есен с 5-та и т.нат.

1

А тъй

преди 2 години

Боцкай ковид наркоманите с еврейските инжекции. Който оцелее после ще е пациент доживот. Всяка година по 3 ваксини за здраве.