371

Въпрос

преди 2 години

Като гледам има доста място за бягащите на твоето диванче, въпроса е колко от тях ще приютиш?

370

Анонимус

преди 2 години

Тошко ли казва или Славчо, че съвсем се обърках.

369

ХАЙДЕ !

преди 2 години

Шо се плашиш, бе трифчо, от емигрантите?! Ша им попееш малко чалга и нещата ша съ опраят, ша тъ разерят хората, ти това поне го умееш, ако друго не можеш, а ти не можеш!

368

Браво

преди 2 години

Браво Славчо вземи си няколко талибана в резиденцията ти

367

Анонимен

преди 2 години

пАТЕРИЧОК тРИФОНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА сАРАЯ И бАНКЯ """""""ПОДКРЕПЯ"""""""""""" ПРЕЗИДЕНТА. ОТ ТАКИВА ПРИЯТЕЛИ РАДЕВ НЯМА НУЖДА ОТ ВРАГОВЕ. ПО ГЛАСУВАНИЯТА С ГЕРБ И ДПС ЩЕ ПОЗНАЕТЕ ИМА ТАКЪВ НАРОД И ПО ИЗЛИЗАНИЯТА ИМ ОТ ЗАЛАТА ДА ПАДНЕ КВОРУМА ТА ГЕРБ ДА ИЗВИВА РЪЦЕ.

366

Анонимен

преди 2 години

От къде разбрахте че това го е писал Слави Трифонов? Така управляваха мумиите в бившия ссср

365

То е като

преди 2 години

Как да кажа някаква торта - всъщност са две торти - едната е нас и за хората населението на страната, другата торта е корпоративно бизнесна - Едната торта е направена от фекалии, другата торта е с най-хубави плодове сметана украса декорация. Коя за кой е! Най-големия момент е някой като смени тортите, а защо ги сменява. Защото излиза, че тортата за бедните я правят богатите, а тортата за богатите я правят бедните.Финансово погледнато. И по едно време ВРЪТ като не си внимавал каква торта правиш

364

Анонимен

преди 2 години

Ко те греят тия извънземни некаде трепят

363

И ония ще върнете

преди 2 години

"Национална лотария" десет години колко бяха осем ли 3 милиарда на вятъра и 700 милиона неплатени данъци.3000 километра трасета, а да ги изкопат за един милион и да прокарат оптиките!Колко повече си спомням толкова по-зле ми става, сърце ми се къса как само гледате да свият от другите и все чуждото гледат ...

362

20 пъти

преди 2 години

20 пазарната цена десет години докато Красимир Вълчев рече аз да не съм сърдечен донор ...Не само ще ги върнете, ами тия подлеци с недоглеждането и ситния шрифт и без проверка на пазарна цена ако още дишат да не дишат!

361

И най-лошото

преди 2 години

Един милион човека от липсата на тия пари преждевременно пукнаха.Всеки мисли пари, пари, пари аз ли съм най-глупавия да не открадна от държавата-тия откраднаха милиарди.Но тия си имат имена и тия дето са ги подписали.Идват тука какво и къде е оставил държавника те вече знаят 75 процента,търсят и другите 25 намират ги, после им не стига и си правят чрез лобизъм още 25 процента от това дето не е за тях, тва дето е за хората и за образование и оттам крадат, па и малък бюджет да са глупави и калпак

360

Време за промяна

преди 2 години

Това за емигрантската криза звучи добре. Въпроса е: ИТН ще подкрепи ли актуализацията на бюджета? Това е индикатора. Финансовият министър отчита по-високи приходи за полугодието от планираните. Но за да се използват трябва да се гласува в НС актуализацията на бюджета, без това няма да минем. Иначе няма да има пари за Ковид и за актуализация на пенсиите. ........................................ Да видим колко ги е грижа за хората и бизнеса, които чакат подкрепа в предстоящата трета вълна на Ковид

359

Погледнете го:

преди 2 години

През моите очи и моите обувки. Аз съм роден в тази страна - без значение дали се е Наричала Република България или Народна Република България - и след 60 години колониализъм след 1878 откриваме, че в недрата на тая земя има огромно богатство, ама е малко в сравнение с други залежи - СССР искат да го купят по цени колкото струва. Ние го изкопаваме, продаваме го, за десет години буквално променяме страната в средно развита. И нямаме дългове. И идват едни и крадат всичко това и остатъка от парите

358

Ани

преди 2 години

Много неща трябват. Но преди всичко - разум . Вървим към нови избори, на които миячите на чинии в чужбина отново ще си изберат славитУ. И пак отначало.... Ще се сърдят, ще тропат с краче, Тошето ще ги нарежда, облечен в скъсани дънки и тениска като 14 г. А сме в криза. Ама кой да го мисли, то славитУ не е носило отговорност за повече от един послушен екип хора и една партия ( удобна) От дивана - там.

357

Аз ви казах:

преди 2 години

Случилото се в тази страна според историята и според закона е най-големият обир на 21 век и петдесет години назад към феодализъм и колониализъм и кръстоносен поход и геноцит. И не говоря за Афганистан. И всички мълчите за това - политици, журналисти, шоумени.

356

Сууупер

преди 2 години

И как ще подкрепите президента и правителството ве Чалгар ? Аха , с изявление във Фейсбук ..... Достатъчно било . Браво, гооооляма помощ. Направо си отдъхнаха . И зеления чорап и Рошков много са благодарни. Другите партии и те вероятно ще планират подобни "подкрепи" .

355

Анонимен

преди 2 години

Опа! Изтритите коментари срещу Слави нарастват! Така, така! Явно гоним висини надолу в медийната свобода! Дано да има награда за журналисти, които упражняват най-много цензура!

354

И последно:

преди 2 години

Урана и плутония са в ограничени количества на тая планета те са по-редки и от редките земни минерали и свърши ли нямаш повече, така че ако го бяхме продали не за бойни глави, а за ядрено гориво, каквото и в момента доставяме и използваме какво щяха да кажат САЩ. И нали позволете да не се съглася за кражбата на голям дял от тези пари. Както и криенето на фактите за последните 30 години. Ко туй нещо? Уран и плутонии кво. Кво може да струва десет милиарда. Той го продаде за държавата, не им дадоха

353

Анонимен

преди 2 години

Промяна с връщане към отминали дни?! Не, благодаря, ако това е мутронизма от 90', ама от хора като РадеФ и Маркучолиев, няма какво друго да се очаква! Все пак се надявам на времената от Златния Век, но едва ли, те дори не са чели за това време!

352

РОКИ

преди 2 години

Явно коментиращите са без работа и цял ден пишат глупости. Работете след като разбирате толкова от политика ,много омраза и злоба сте събрали,лентяи.