47

Анонимен

преди 2 години

А не е ли целта на американците да предизвикат мигрантска вълна към ЕС.Според мен всичко е много добре планилано.

46

Наблюдател

преди 2 години

Мндааа видя си че дива ците си остават див аци ! Нямат работа в ЕС и България !

45

До Анонимен

преди 2 години

Ще дадат права на жените друг път. Това са талибани, не са западни демократи. Вече имаше снимки от Кабул как замазват женските лица от рекламите по стените.

44

Анонимен

преди 2 години

САЩ свалят управлението на талибаните 2001 г..............след 20 години талибаните пак вземат властта..............тия 20 години значи са загубено време за американците, помня че и ние пращахме военни контингенти там ............в тия пущинаци.......даже имаше и жертви-българи!!!Чакаме Байдън да направи изявление...............за тоя провал!!!

43

До Анонимен 43

преди 2 години

Тия талибани не са банда разбойници.............около 50 % от населението ги подкрепя!

42

Анонимен

преди 2 години

Сега талибаните да дадат малко повече права на жените и всичко ще е наред!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Видяхме, че мъже невиреят там. Не демокрсция. Къде са афганските мъже и армия да се бият за земята и дома си ? Клоуни бягат ми по границите. Какво искат 10000г Сащ да ги пазат от банда разбойници .

40

До Анонимен 38

преди 2 години

САЩ притежавали Афганистан.................хаха.................само дето още не са го обявили за американски щат.............много си зле, брат, пий си хапчетата!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Видя се че в Афганистан западната демокрация не вирее...........затова оставете талибаните да си командват в Афганистан............може да е за добро!!!!

38

ДО 38

преди 2 години

Човек не си прави труда тия тука са душевно болни :)

37

Анонимен

преди 2 години

Няма доказателства, че талибаните подкрепят организации като Ал Кайда и ИДИЛ...........според мен това е западна пропаганда...............на талибаните трябва да се даде шанс да управляват държавата си ......видя се,че нито САЩ, нито СССР могат да се оправят с тия племена!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Между САЩ и Афганистан имаше ВОЙНА. Моля необразованите да не пишат празни приказки. Окупаторство е други. Законната власт на Афганистан нападна САЩ със самолети и уби 5к американци . Последва война ескалация на територията на Афганистан. Афганистан загуби войната и САЩ притежава Афганистан. Другото са алабалааа на поплювковци

35

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш... вместо да празнуват по улиците, че робовладелеца окупатор от САЩ си тръгва те тръгнали да бягат... *** ги разбери.

34

до 32

преди 2 години

Човек ти си душевно болен :) какви господари какви глупости :))))

33

Анонимен

преди 2 години

Според мен сега талибаните за да легитимират управлението си, ще дадат повече права на жените и няма да екзекутират масово недоволните от тях............може пък на афганистанците да им харесва да ги управляват талибаните!!

32

Анонимен

преди 2 години

Много е сложно да се прецени дали клипа е автентичен. Днешните софтуер програми позволяват доста комплексни монтажи и видео-манупулации.

31

Натовеца

преди 2 години

предлагам и наште америкнаски сподвижници да ги пускаме от високо без парашути ,ще е забавно не мислите ли :)

30

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСъздадени са и подпомагани за борба със съветските войски. А специално за нечетящи като теб филм направиха - Рамбо. Във филма той им доставя оръжие и боеприпаси. Тогава талибаните бяха добрите във филма. Щото ти филми без добри и лоши не гледаш - сложни ти идват. Ама кой да знае тогава, че след няколко години ще трябва миналото да се прекроява. Повече за прекрояването на миналото - "1984". И по нея има филм ако не ти се чете.

29

до 29

преди 2 години

Трудно ти е да мълчиш, а?Ей ти малко храна за размисъл. Великите ти господари - хамериканците -, оставиха преводачите, които им спасяваха неведнъж кожицата, да се оправят сами. А уж щяха да се първите на самолета, заедно с военните. Ако талибаните разберат, че си помагал на хамериканците, знаеш ли какви хубави неща те чакат? Та, така. Продължавай да се застъпваш за грешната страна. Но се научи - мълчанието е злато. А в твоя случай - прикрива липсата на акъл

28

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Афганистанците бягат панически от "хубавите" талибани" - грешка. Бягат ислямските тераристи от ид и алкайда, досега пазени от натоеските окупатори." Неграмотен си. ИД и Ал Кайда нямат операции в Афганистан, тъй че ТОЧНО от талибаните бягат либералните афганистанци.