82

Надблюдател

преди 3 години

А бе Кирчо, а бе Петков, ти чувал ли си за такова нещо като закони ,Бе? В Харвард ли те научиха,че не трябва да се изпълняват! Ти си канадски гражданин с канадски паспорт и този паспорт е валиден! Ама бил направил нужното? Продължаваш да се правиш на недоразбрал!

81

Анонимен

преди 3 години

Кажи за кюлчетата мутро долна, страхлива?

80

Off

преди 3 години

Драги ми Смехурко, може и да си направил всичко нужно, но малко късно. Не виждам защо трябва ние да зависим от чужди граждани. Когато те освободят от канадско гражданство, ще имаш малко поече права. Когато.

79

Анонимен

преди 3 години

Да живее Кирил Петков -убиеца на ГЕРБ!Най-после един достоен българин. ПОКЛОН!

78

Обичам ГЕРП

преди 3 години

Браво, прочетох поредната пyмия на троловете на ГЕРП и докато съм жив ще гласувам за Мафията.

77

Край

преди 3 години

Искам да наблюдавам акта по зачеването на подобни шмекери. Не мога да се отърва от усещането че става в грешната дупка.

76

Анонимен

преди 3 години

Единият плагиат, другият пък с едностранно волеизявление прекратил гражданството си.Чакам трети да се появи в порно продукция като Сибел Кикели

75

мдааааа

преди 3 години

никой не те пита какво си правил,имал ли си двойно гражданство по време на стъпването или не?Стига празни приказки,така ли ще гоним мафията и корупцията,така ли ще спазваме конституцията?

74

Анонимен

преди 3 години

Петков, докато няма документ в който да фигурира датата от която не е канадски гражданин е с двойно гражданство. Може да направи сумати поразии и да избяга в Канада и дори и да искаме екстрадицията му, като Канадски гражданин Канада няма да го екстрадира. А ако е облагодетелствал Канада или Англия даже ще го защитат от нашето законодателство. Такава е практиката там. Нали знаете, че те са с право на прецедента. А прецедентите там винаги осъждат в полза на короната.

73

Анонимен

преди 3 години

Кога се развеждаш - като подадеш молба или когато съдът излезе с окончателно решение?Баси цирка....Това не може да е истина ,бе.....Няма ли един журналист да пита в канадското посолство - тоя сега гражданин ли ви е или не?!?И ако е - вземете го запас и в Афганистан, та да ги оправя тях.

72

Анонимен

преди 3 години

Лирчо бе, не може поданици на чужди държави да вземат участие в управлението на независимата ни Родина.

71

Анонимен

преди 3 години

Чужди администрации решават кой е техен гражданин, а Петков трябваше да наеме най- яките адвокати, на които даде договор да консултират за едни яки пари ББР и да му кажат дали е подал правилните документи и изобщо как става тая работа. Значи, като е за ББР знае кои са яките адвокати, а за гражданството се прави на умряла лисица...

70

Анонимен

преди 3 години

При комунистите винаги всичко е батак, важно е кражбата да върви, децата да се изучат в чужбина.

69

z-rock

преди 3 години

Тоя да си каже и за завода за електромобили, дето държавата ще дава едни милиони, а кумът му е адвокат там!!!!

68

Що за нелоялност?

преди 3 години

"... не може административни актове на трети страни да ..."Докато господинчото е гражданин на Канада, тя не е трета страна за него, а една от първите! Що за нелоялност към страната?! И към България ли има същото отношение?

67

Куку

преди 3 години

Остап Бендер?

66

Анонимен

преди 3 години

като си си знаелпоск.къде се вреш за министър бе?ама други са спали дето не са проверили.

65

Зарко

преди 3 години

Кире, съвсем заприлича на арменското знаме: върху плат с размери 50/50 см. е нарисувана уста с размери 2/2 метра....и как лъже.

64

aweg

преди 3 години

Хахахах, този *** с измислена дипломка от ХарУорд става все по-смешен и нещастен!!! В момента е КАНАДСКИ гражданин, независимо от подаденото заявление за отказ!!! Все още от канадска страна няма официален документ за прекратяване на гражданството му!!! Така че в момента Кирчо е поданик на Английската кралица!!! Баста! А срещу преЦедента ни ГолямоУх трябва да бъде стартирана процедура по свалянето му от длъжност за НАРУШАВАНЕ на КОНСТИТУЦИЯТА за това, че е назначил чужд гражданин за министър!!

63

Прост българин

преди 3 години

Заради келепира, даже и от канадско гражданство се е отказал. Ама не е изчакал потвърждение и се га е прекаран. Накрая ни министър, ни канадец.