23

Диана

преди 2 години

До Анонимен22 Не бъди толкова сигурен, значи! Назначението на началника не винаги и не задължително зависи от биографията му - много хора в една позиция са добри, но в друга не струват нищо. И това се знае от всеки талантлив човек, но не и от кариеристите БСП, които вярват че колкото по-добре работят на мястото си, толкова по-високо ще се издигнат и ще бъдат много добре на новото си място - илюзии! Проблем е, че тази философия на посредствеността е дълбоко внушена на БСПари - ТРАГЕДИЯ!...

22

Щерю

преди 2 години

Комунистите и Служебното правителство на Радев направиха Държавен преврат...

21

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно да направи следващото и пак ще излезе по бащинство.

20

Анонимен

преди 2 години

Защо медиите не разследват биографиите на висшите ръководители на МВР в последното правителство на ГЕРБ? Гарантирам ви, че нито един не си е заслужил мястото, благодарение на професионални качества! Гарантирам ви, че в МВР в момента има поне 5000 човека, които са милион пъти по образовани и милион пъти по-големи професионалисти от тях! Но те не са зависими! Т.е. зависими са от своя морал и професионализъм и затова бяха изтикани в ъгъла от безпросфетните!

19

(-_-)

преди 2 години

Все достойни хора уволнява тоя.. Като стане напечено и трябва да отговарят на въпроси - почват да се въртят болнични, отпуски и всякакви други номерца..

18

Диана

преди 2 години

до Панов Къде го видя този нагледен пример за отношението на Герб към България и към властта, БСП? Отново манипулираш *** и га.дно както винаги..Никакви данни не излизат за злоупотреба с власт на Герб - Рогачев е уволнен за неспазване на работното си време,за това, че не е седял от 9 до 4 в кабинета си..Типична БСПарска безпомощност и безсилие пред точката и запетайката..БСП така работите - хората за вас са нищо, ***! Затова и ви наричат "червените ***"-да се знае за кого става дума

17

Анонимен

преди 2 години

Уха, май няма да мине този номер пред съда?

16

Анонимен

преди 2 години

Рогачев е достоен полицай?!? Вие луди ли сте?! Той е верен човек на Пеевски, осигурявал безнаказано купуване на *** гласове във всички избори до сега! Освен това от униформен полицай за кратко време израства до висши длъжности! Как става това? Чрез Пеевски и ДПС! Същата история, като Младен Маринов, който от взводен командир набързо стана началник отдел, директор и главен секретар! Това са хора на организираната престъпност!

15

Активист на БСП

преди 2 години

Тоя трябва да го уволнят само заради фамилията !!!

14

Изнервен

преди 2 години

Защо бе, сатрап Рашкоф? Кръвопиец мръссен, не ти ли омръзна тази гавра с достойни и невинни кадри?

13

Анонимен

преди 2 години

Слаби също не си кюти на "работното" място. Даже не се е и весвал, ама заплатката капе.

12

и тоъ семейство рани

преди 2 години

Що го уволняваш ве? Човекът иска да служи за благото на обществото! По добре с бебето на работа - кабинет голям, ще го преповива, храни... и секретарката ще помага ако трябва...

11

д-р Дрегер

преди 2 години

Че кой полицейски шеф не работи частно? Тоя явно се е разпищолил до степен шефовете му да не го намират когато им трябва.

10

Анонимен

преди 2 години

Какво става в тая държава бе.. Кошмар за живеене.

9

1944....

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПО ПЛАН.......... СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ БЕЛЕНЕ И ПЕРСИН....

8

Панов

преди 2 години

Един нагледен пример за отношението на ГЕРБ към властта и към България, като към еднолична фирма. Сигурен съм, че тепърва ще излизат стотици данни за злоупотреба с власт, кражби, зулуми и безпрецедентно обсебване, каквото дори преди 1989г, не е имало. И същите тези наглеци говорят как комунистите се връщали на власт. Анатема!

7

Анонимен

преди 2 години

"че той системно не е стоял на работното си място от 9:30 до 16 часа като през.."- Абе това са няма и 6ч. работен ден?- На това основание трябва да се разкара 80% от администрацията начело с едни 240 в парламента, какво дремете?

6

Анонимен

преди 2 години

Всички се разболяват като видят дебелия. Точно този нищо не направи за Пловдив. Града след 20:00 е като мото писта, летят мотори с 200 км/ч, гонки по Коматевско и по Пещерско, абсолщтен терор над нормалните хора от теи с моторите. А да не ви казвам какво виждам често - АТВ с Хасковска регистрация, на него някакво *** без блуза, на бул 6-Септември да хвърчи със 100 и това в 16:30. И нищо .... Град на Културата в всъщност град на простотията

5

мачкай

преди 2 години

мачкай корумпирани гробарско мутренски тикви

4

Анонимен

преди 2 години

Тия освен да уволняват хора и да пускат кьорфишеци друго май не са направили