38

Ало, Дачев,

преди 2 години

Обединението на пазара България и Гърция, част от проекта IBWT стартира официално с решение от 1 март 2020г.при Борисов.Защо тогава не ги каза тия неща?

37

Анонимен

преди 2 години

Експерт от държавна фирма. Сега забеляза , че енергетиката е на зле. А преди пет , десет години да ли сме били добре???????

36

Хуз

преди 2 години

Като какъв е Валентин Николов дето не искаше да пуска ТЕЦ Марица изток 2 за да съботира правителството - не е ли виден гну.сен гробар? Как на такъв да не му масажираш тиквата?Може пък да му дойде акъла.26535

35

Анонимен

преди 2 години

Европа даваше пари на Местната власт а реформи. Но Местната власт си крадеше по малко и другото не усвояваше от МЪРЗЕЛ.

34

Анонимен

преди 2 години

Е сега ли експертите видяха, че енергетиката не е реформирана тридесет години. И експертите не предприемат нищо само рев , че ще има безработни. Ми Да ще има но има и други институции за преквалификация , соц. Помощ , свободен пазар.

33

Сивата икономика е

преди 2 години

~ 40%, а говорят за постъпления в хазната?!?!

32

И

преди 2 години

Гробарските пролетариат цъка минуси. Цъкайте тикви , цъкайте !!Като дойде режима на тока ( след като цените станат 4ворни) ще Ви питам.Ей, всички дето гласуват за Гроб и Д(П)С си заслужават съдбата.

31

ЧЕРВЕНАТА ХУНТА:

преди 2 години

....СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ , БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И ГИ ОБРИЧА НА СТРАДАНИ, БЕДНОСТ , БОЛЕСТИ И ГЛАД! ЗАНИМАВАТ ВИ С ГЛУПОСТИ И ИЗМИШЛЬОТИНИ ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО .....БИТИТЕ И ЕБ"НИТЕ ПРОТЕСТЪРИ ОТ ПАЛАТКИТЕ НА УЛИЦАТА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО..ГДЕТО ХВЪРЛЯХА КАМЪНИ , БОМБИ , И ОТПАДЪЦИ ПО ПОЛИЦИЯТА...!

30

Анонимен

преди 2 години

След като сме тръгнали по пътя на зеления радикализъм ще си носим последствията, в случая икономическа разруха и мизерия - толкова по темата енергетика.

29

Анонимен

преди 2 години

До И "Чака ни трошене на кратуните на гробарските тикви начело на НЕК и БЕХ !!" Същия БЕХ където е назначено едно от децата на "служебния" премиер Янев, без конкурс на длъжност, за която се изисква такъв, със 7 бона заплата ли? Не знаех, че Янев е от "гробарите"?

28

SS

преди 2 години

Нали ви казах Въоръжавайте се идват лоши времена !

27

Анонимен

преди 2 години

Сега господа порусначените енергетици ще ни доказват колко много ни е необходима АЕЦ Белене. Щом се вземе решение корупционният проект да бъде подновен и като с магическа пръчка ще отмине кризата с тока.

26

И

преди 2 години

Чака ни трошене на кратуните на гробарските тикви начело на НЕК и БЕХ !! Не глад и студ, а раздаване на справедливост!! Яка, с винкела !!

25

ТОКА СЕ ВДИГА:

преди 2 години

..ЗАЩОТО СЕ ВДИГАТ И ПАРНИКОВИТЕ ЕМИСИИ ---КОИТО СЕ ПЛАЩАТ НА ЕС , ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕ НА АТМОСФЕРАТА!--ВКЛЮЧВАНЕТО НА ТЕЦ-МАРИЦИТЕ1,2,3,---ЩЕ ОСКЪПИ ЦЕНАТА НА ТОКА И ЩЕ ГО НАПРАВИ НЕПОНОСИМ ЗА БЪЛГАРИТЕ, НО ТАКА СЕ ИЗБЯГВА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ТОЗИ "НЕРЕНТАБИЛЕН ОТРАСЪЛ" , ЗА ДА СЕ СЪХРАНЯТ ИЗКУСТВЕНО ХИЛЯДИТЕ РАБОТЕЩИ --БЕЗРАБОТНИ В ТЕЦ-овете!...ВОЕННАТА ХУНТА--НЯМА ВИЗИЯ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА И ...ТОВА ЩЕ Я ЗАКОПАЕ ОКОНЧАТЕЛНО?

24

Истина е

преди 2 години

Борисов е за доживотен затвор, за това че за толкова години не спря игрите в енергетиката ( Мариците, далаверите със студения резерв на Доган, фотоволтаичния ток и прочее) + турски поток + безропотното подписване на Зелената сделка. Борисов е предател - от най-гадните - за да си пълни чекмеджето. И гробокопачите *** - замълчете !! Имайте малко СРАМ!!! Или *** !!

23

Анонимен

преди 2 години

Трябват хора които намират решение на проблемите а не червни мрънкаяи. Веднага да им е постави задача за краткросочен и дългосрочен план за справяне с проблема.

22

Анонимен

преди 2 години

Темата за вдигането на тока е не по маловажна от ковида.кой и как вдигна тока.

21

Активист на БСП

преди 2 години

Ами КЕВР е държавен регулатор!Що всички се правят на АЛТАВИ?

20

ЧАКА ВИ :

преди 2 години

СТУД , ГЛАД , БОЛЕСТИ , БЕЗРАБОТИЦА И ...БЕЗПАРИЧИЕ!...КОЙТО РАБОТИ И ЖИВЕЕ В ЧУЖБИНА , ЩЕ Е ДОБРЕ! КОЙТО СТОИ В БЪЛГАРИЯ --ЩЕ МРЕ.

19

Анонимен

преди 2 години

Тридесет години на власт са наУжким демократи. А са си деца на комунисти