7

Гледам Тв

преди 2 години

Получих такъв стикер и после прочетох, че всъщност тези групи са фиксирани предварително, а всички коли произведени след 2000г. с ДВГ са 3-та група. Само ни събират пари. Камиони и автобуси няма да имат такива стикери.

6

Анонимен

преди 2 години

Кви са тес данаци манциее еууу! Ареее спрете се и ни сотавете да си живуркаме!

5

Пълен т....к

преди 2 години

Новите стикери са пълен та...к. и преди и сега и в бъдеще ще има кадящи дизеляци и пак народа ще се пита -Тоя как е преминал преглед. Махат се дпф, катализатори, чипосват се.. пушат, миришат. От друга страна хора с хубави и екологични коли си плащат същото като собствениците на таралясниците. По добре да караш стар дизел и да си свиркаш, отколкото нова, скъпа и екологична кола.

4

Анонимен

преди 2 години

Ало Войновски за да искаш трябва да дадеш. Нали знаеш тази максима казана от старите хора. Искаш колите дане изхвърлят газове нали. Я погледни в Германия как ги правят тези работи. Връщат старият автомобил плащат им известна сума дослагат и купуват от магазина чисто нов автомобил. Те да не са по балами от вас. Два автомобила от магазива съм купил по тази схема. Единият е чисто електро другият е хибрид. Нямя газове няма пушеци. При вас автомобилите са над 20 годишни. Това знаеш ли го.

3

Анонимен

преди 2 години

Тия стикери са абсолютна глупост производителя е дал параметрите на които трябва отговаря автомобила при ГТП, всичко останало е събиране на поредните пари.

2

alf

преди 2 години

Газове не се мерят на много места а просто ти ляпят какъвто стикер си решат те

1

Анонимен

преди 2 години

Автопарка ни е най-стар в Европа и караме опасни и силно замърсяващи коли, но пък такъв ни е стандарта. Всеки иска да кара хубава и нова кола, ама...