15

Анонимен

преди 2 години

Друг е въпросът дали климатичните промени са категорично причинени от човека, как ще протекат, колко ще траят и дали ние ще оцелеем или не. Но това 100% никой не може да го предвиди. Едно е вярно - цапайте и потребявайте по-малко и ще сте по-здрави и щастливи. :)

14

Анонимен

преди 2 години

Глобалното затопляне (ако го има) ще влоши здравето на всички нас, Т. к. човекът е еволюирал при много по-ниски температури от сегашните. А климатичните промени (ако ги има) са много по-бързо настъпващи от възможността на човека да се адаптира към тях. Така че - болести и смърт, ако не и живи изгорени (ако такъв е планът на Майката Природа) :)

13

Анонимен

преди 2 години

Ихуу "глобалното затопляне" влошава "ковипандемията"! Някой ще получи премия за гениалното свързване на двете "катастрофи". Локдаун мамуни! Климатичен тоя път! Айди

12

до 11

преди 2 години

само ваксинка, ваксинка го оправя и то на 6 месеца.

11

Анонимен

преди 2 години

Е той тоя вирус и огън не го гори и вода не го дави, то беше ясно.

10

Анонимен

преди 2 години

Тотален катаклизъм! Пожари, наводнения , пандемия! :(

9

Пожари в Гърция

преди 2 години

В един клип имаше много загинали от огъня овце, цяло стадо. Един гърцки пожарникар разправяше, че докато са били изпратени да гасят в едно село, в двора на една къща са блеели жално овце, имаше и вързано куче, което е скимтяло, но пожарникарите поради големия огън не са могли да ги спасят, животните са изгорели живи. Това го разказваше през сълзи този пожарникар. Един грък е спасил зайче в горящата гора, дивото зайче само е дошло при човека след като беше повикано, пренебрегвайки страхливостта с

8

Анонимен

преди 2 години

слънцето изгрява, ковида се влошава... спрете им гъбите на тия бе!

7

Нане

преди 2 години

До 2 много си умен баце... Как можа майка те роди толкоз умен и красив... Ентелегент...

6

Мисирска мисъл

преди 2 години

"Излагането на дим може да бъде свързано с коронавирус".

5

Анонимен

преди 2 години

От лакомия, егоизъм и тъпанарщина по света и у нас, сега майката Земя и природата страдат!

4

Йозеф Гьобелс

преди 2 години

Дайте ми средствата за масова информация и аз ще направя от всеки народ сви-не !!!

3

И Вуте , и Вуте

преди 2 години

Чудят се с какво да ни залеят , боза , боза ,боза ! Интересно ! Приемам го като вид скрит шизофренизъм - идещ от лудите джурналя ...хм... добре се облагодетелстват !!! Ами кво ?! - със здраве да си ги харчат парите от ей тез измишльотини ! ------------ *** ! Папагали ! А четящите - непременно да бъдат още по - стресирани ! ------------------------ Целта - мдааа... постигната !

2

Анонимен

преди 2 години

До НанеТова, че за теб лекарство е синоним на ракия, не значи, че за по-умните от теб важи същото. Пожара не е виновен за ковид, а димът отслабва имунната система в белите дробове. Тези като теб сте виновни, че все още не сме излезли от пандемията.

1

Нане

преди 2 години

Краварската либерастия цепи мрака... Сега и пожарите са виновни за ковида... =))