30

pesho ivanov

преди 2 години

Всяка година фирмата,която го организира е нова и е регистрирана около месец преди фестивала.Отварят,инкасират,закриват фирмата!Фестивал на далаверата е по добро име.

29

Анонимен

преди 2 години

Мараба хейтърчета. С разпраните дънки на Версачи ли сте днес или клошарските тениски мейд ин Чайна и вапцани с безгласни емотиконки, тип сергия? Бедни, интергирали се в калъпа на конфекцията, душици.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем -ще дойда в силното слънце без слънчеви очила. Те очилата не се носят за украса , а за да предпазват очите от вредните УВ лъчи. Няма да ме връщат в 19век. По тази логика никой да не ходи с кола, всички да ходят с каруците с воловете. Направо да спрат тока в района и да извадят газените лампи от едно времв, за да може обстановката да е макс близка. Криво разбрани традиции..

27

Анонимен

преди 2 години

Най лесно се прави фестивал на българската селяния

26

Анонимен

преди 2 години

Айде ходом марш към ваксините! Веднага ви познавам. Не сте прочели нищо по въпроса, но веднага се набождате. Така ви казали, че е правилрно по тв-то. Бегом! Кой не се ваксинирал изпуснал златната треска в Клондайк. Леле колко *** народ се намира! Но това е надеждата.

25

УУУУ!

преди 2 години

долу българското! Искаме едно ферари, дънките щи цепна, аз съм злодей!

24

Анонимен

преди 2 години

електората на Сливчо гледам е налазил тука - мразят бг фолклор, искат си чалгата! Ало, *** той шефа ви сега е зает с друго, не може да ви пее, сега е зает да ги играе шеф на България още няколко седмици. Ша трябва да се примирите и да слишате народни песни малко!

23

Анонимен

преди 2 години

БРЕЙ, КЪВ ХЕЙТ, ЗАМИСЛЯМ СЕ БЪЛГАРСКИ ЛИ СА ТИЯ ***? АЗ НЕ ХАРЕСВАМ ДЕТО СЕ ПРЕГЪРНА С ШКЕМБЕТО, ИНАЧЕ Е ГОЛЯМ БЪЛГАРИН! ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯТА МУ-ЕДИНСТВЕНАТА ПОЗИТИВНА БГ ТЕЛЕВИЗИЯ. ОСОБЕНО ФИЛОСОФСКОТО МУ ПРЕДАВАНЕ В ПЕТЪК ВЕЧЕР. ХЕЙТЪРИТЕ ДА Д У ШАТ СУПИЧКАТА! ДА СИ СЛУШАТ МАЗНАТА Ч АЛГА!

22

Анонимен

преди 2 години

*** си мисли, че като се облече с потурите ще възвърне "България на три морета". Те родните патриоти все по средновековни карти, задържали се няколко години и по разни въшкарници от скриновете въздишат. Не ги интересува интеграция в бъдещето.

21

Анонимен

преди 2 години

Между другото хич не е за подценяване как са се обличали преди 2000 години. Доста по-практично и красиво от нас. Има ли моден дизайнер тук, да обиколи историческите музеи и да въведе "нова" мода? Ще е хит.

20

::))))

преди 2 години

По-добре от анцуг с кантове, малко по-добре от таксиер боянчев.

19

Анонимен

преди 2 години

Аз може да се нагодя с одежди от времето на цар Самуил и да кажа:"Я съм патриот, скивайте колко съм готин." Ама пък що не? Може да въведа нова модна линия.

18

Анонимен

преди 2 години

С държавни пари всеки знае. Да си плаща сам за дейностите да го видя! ***!

17

Анонимен

преди 2 години

Неприятен селендур с мания за величие и противно излъчване!!! Пак патриотарството е взело връх. Забранено тва, забранено онова... тоя ще ми каже как да си нося детето и дали да имам телефон. Пък като толкоз държат на автентичността дали навсякъде бъка от бълхи и дървеници... Напъни зорлем на един циркаджия.

16

патрЕот на концесия

преди 2 години

Мазен индивид е тоз. Все на спонсорства я кара. Започна с чуждестранният си зет. Та през Мин. на културата за ансамбъла му. Я на ПП ГЕРБ за да им танцува докато ББ. реже лентичките. После Цв.Цв. го уреди с концесия за 30 г. на общинският терен на фестивала. Само, че напоследък се пообърка и се хвана с Шкембе войводата. Измислен както му е измислена и синята "носия". Мазен тип е този !

15

Фолк патриот

преди 2 години

Ша има ли бира, скара и кючек?

14

::))))

преди 2 години

Мария Бакалова там ли ще е?!

13

Анонимен

преди 2 години

Едно време на такива събори са ходели предимно младите моми и момци и наистина е било забавно. А сега ходят само дърти пенсии, сбръчкани льоспърници и тук там някое семейство с деца и журналисите да снимаш сеира.

12

::))))

преди 2 години

Събират се хора от близки села и предградия и се дуят в центъра на събитията, като боянчев таксиер:)))

11

Анонимен

преди 2 години

Ковид-фестивал ще е тази година!