70

Прав е Никола. НО в

преди 2 години

частния сектор при плащане на данъци нощувката няма как да остане на цена 20лв.

69

Почиващ

преди 2 години

Верно, много народ има ! И всички пикаят. Как няма са е по-солено !?

68

ГЛУПАВ НАРОД!!!

преди 2 години

плаща по 50лв за шезлонг с чадър на му..три и се къпе във фек..ална вода.

67

Кликбейт

преди 2 години

За момент си помислих че наистина солеността на морето се променя в дните от седмицата.

66

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица прекарах на Каваците - беше супер

65

Никола

преди 2 години

Хотел ли?Да не би да е задължително.В частния сектор нощувка със всички удобства и без хранене разбира се е 20 лева!

64

Анонимен

преди 2 години

До васкоЕми аз имам сигурно 1000 "бани" тъй като съм роден във Варна, със зор може да ме закараш на плаж, писнало ми е....хахахаха :)) Ако ще е нещо за ходене по Черноморието, бих взел бунгало на Фичоза, или да отида на Камчия, ама да ям цаца и да пия бира, не ми се стой вече под жаркото слънце и да се пека като наденица.....хахахаха :))

63

hahaha

преди 2 години

"Морето в България се оказва "по-солено" през почивните дни" - еми нормално, много повече хора пикаят в него през почивните дни .... :) :)

62

васко

преди 2 години

Три дни са си идеални, когато нямаш повече време пак е хубаво. Ходих на Северното понеделник, вторник, сряда, където искаш място много в свободна зона, четвъртък пропуснах. Петък в 8 часа рехаво, 8:30 стана препълнено откъде дойде този наплив, чадърите върху теб ги разтягат не може разстояние между кърпите един до друг залепени. Просто плажа стана тесен.

61

Най-търсен на морето

преди 2 години

е (СЕРВИЗЕН) 'универсален майстор-24 часа'.Със здраве да си харчат спечеленото!

60

xaxsasб

преди 2 години

Ходенето на море ми е програмирано поведение, истината е че нито харесвам влажният въздух, нито обичам да се разхождам/потъвам в пясъка, нито обичам да стоя на Слънце, нито да плувам в морето щото видиш ли "немога повече на Слънце". Осъзнах, че близо 25г ходя на море защото е лято... Вече 3 години с гордост заявявам, на море не ходя! Преди 2 милиарда години, пра-100пъти-дядовците ни, влечугите са дали всичко от себе си да излязат на сушата, а аз ще влизам да се плицукам у водата, айде у лево.

59

Анонимен

преди 2 години

Видех софета във Варна, което е изненадващо за мен, ще ги таксуват с народни цени.....хахахахаха :)) Разбира се е шега това от мен, винаги се радвам да видя сънародници, въпреки косурите им, надявам се да не ги брулят много с цените босовете по курортите :)

58

Анонимен

преди 2 години

измикяри. Добре, че има корона, някой да им стъпи.

57

Лекар

преди 2 години

М няма да ходим тогава

56

Томичукалата

преди 2 години

Черноморието не е лошо само , за ра ди високите цени и ниското ниво на обслужване, хората са кофти, селяния до шия, мутрафони и неприятни балкански лица-това е основното, не говоря за мръсната вода, водораслите, ''плажовете'' и тн.

55

Доктор Сън до 55

преди 2 години

По ми се искаше да ти ползвам ''работното място'' за тая работа :)

54

До 48

преди 2 години

Сега погледнах цените в един хотел в Испания, в който съм ходил. Двама възрастни за една седмица 1324 лева, което е 96,7 евро на ден общо за двамата. Хотел 4 звезди на 40-50 метра от огромен хубав плаж.

53

Тъпкач

преди 2 години

До Доктор Сън,,Ако не ти държи семерингата, носи памперс.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48За това таргета са социално слабите от Европата, щото са ниски за тях цените :) Като си поръча некакъв бездомник в Англия.... ол инклузив със стая и басейн е цената за 300 лева, пей сърце....хахахаха :)) Хотелиерите гледат количеството а не качеството, капиш :))

51

Нямаш левче за WC ?!

преди 2 години

Скъпо ти е на морето.Евтино ще е като приемем Евро.