102

Не разбрах

преди 2 години

А коя е Пламена? Не са ли Ива, Татяна и Мая?

101

Амчи

преди 2 години

Леля Танче съвсем изкудкудяка.

100

Анонимен

преди 2 години

как ще мачка документ бе..нали я възхвалявахте колко прилежна беше към документите..оставка за скандалджийката с говорен дефект.

99

Анонимен

преди 2 години

Алооооо, кака, Стоян библиотекаря ли те учи на конституция. Не ставай за смях, все пак се пишеш юрист. Тя *** ще излезе по-веща от теб

98

Анонимен

преди 2 години

големи разбирачи бе, баба Таня ,адвокатката комунистка на мутрите, това ли ви е еталона. Бах въ в смешните пръчки.

97

Гр

преди 2 години

Тия от ИТН се подиграват с България .Как допуснахме този позор .

96

Анонимен

преди 2 години

На всичкото отгоре с разстройство в експресивната реч. Има нужда от занимания с логопед и психолог, да уравновеси поведението си.

95

Анонимен

преди 2 години

Председателката на парламента е кръгла нула. Язък за юридическото й образование. При повишена трудност се държи хистерично, к е опасно. с основание бе наречена болонка на сценаристите, защото не се държи отговорно за високия си пост, който заема. смешници. Просто се чудя как попадат такива в парламента.

94

Анонимен

преди 2 години

Само мрънкачи братя и сестри. И най-големите са турбо-фолк великаните от ИТНерези.

93

Лина

преди 2 години

Още не мога да повярвам тези марионетки колко бързо се издъниха, трябваха им едва няколко дни. Дано, слушащите чалга, дето гласуваха за тях да включат някоя мозъчна клетка и да не го правят втори път. Пълен резил!Сценаристи от чалга шоу ще управляват държава, а отзад соколи и орлета ще им дърпат конците.Вие нещо съвсем се самозабравихте!България 2021г.

92

прогледнете

преди 2 години

Виновен е БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ.

91

Гербер

преди 2 години

Айде пак ГЕРБ им виновни за невиждания хаос. Ама като се гавреха и подиграваха в шоуто (и не само там) с Борисов и ГЕРБ по най-вулгарен и грозен начин им беше кеф, нали?

90

dakotabg

преди 2 години

Аз само,да питам,а?Едни не гласуват,други излизат,а със заплатките,как стоят нещата?Аз,ако не отида на работа,или си тръгна,няма надница....

89

защо

преди 2 години

Иве, много бързо забрави кой те спаси в 45НС. Забрави ли емоционалния срив? Забрави ли какво направи Дончева за теб?

88

Х

преди 2 години

Тая неадекватна истеричка не може да бъде председател на НС. Не става, и това се видя от първия ден. Сега пък смачкала решение. Ми да вземе мерки, да си контролира нервните пристъпи. Говорът според мен не е чак толкова голям проблем, те депутатите бързо са свикнали и разбират какво ломоти, но липсата на психическа устойчивост е проблем. Освен това не личи да има блестяща юридическа подготовка. Че той Вигенин се справя по-добре от нея, макар да няма юридическо образование.

87

Х

преди 2 години

До meryПрава сте. Официални документи не се мачкат. Това си е престъпление. Но какво може да се очаква от неуравновесени хора, попаднали в парламента. На всичкото отгоре и дезертираха, вместо да си оправят забърканите каши. Живи бандюги.

86

До 86 да чете

преди 2 години

Чл.319. (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който унищожи, скрие или повреди чужд или не изключително нему принадлежащ документ с цел да причини другиму вреда или да набави за себе си или за другиго облага, се наказва с лишаване от свобода до три години или с пробация.Целта е необходимо само да е поставена, не е необходимо и да е достигната. Възможен е и опит.

85

Анонимен

преди 2 години

Ако е неуравновесена, не й е там мястото. Личи си, че е насила това нейното. Да преподава в НБУ с незащитена дисертация и да се маха. И без това каза, че като дирекция на дирекция е взимала повече пари, отколкото като председател на НС.

84

Анонимен

преди 2 години

Вместо курсове за инфлуенсъри, трябва да се рекламират курсове по софт скилс. За всички. Това ще подпомогне икономиката значително.

83

Герб

преди 2 години

С гн Ердоган и Борисов напред кьм нов кабинет - герп , дпс , бспАлах да даде дьльг живот на - Борисов