43

Анонимен

преди 2 години

Още миналото лято се разбра, че Радев заедно с " уличните" партии ще вкарат България във всякакъв вид криза. Агресивните хора не са съзидателни.

42

Анонимен

преди 2 години

АМИ ОТ ДОСТА ВЕКОВЕ ВСЕ НИ ИЗБИВАТ ИЛИ ГОНЯТ ОТ БГ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН,ТА ВЕЧЕ И НАСЕЛЕНИЕ НЕ ОСТАНА БЪЛГАРСКО ЗА ТОВА - ИЗЛЯЗОХА НАЯВЕ ЧУДОВИЩНИ ФАКТИ И СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ! ВИЕ КАЖЕТЕ КОЙ НИ ПРИЧИНЯВА ТОВА И ДО ДНЕС?! УТРЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КЪСНО ЗА ПРИЧИНИТЕЛИТЕ - НАБЛИЖАВА ВРЕМЕ ЗА ОТГОВОРНИТЕ ЗА ТОВА! ЯВНО НЕ САМО МЕСТНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ,ВОДЯТ СИТУАЦИЯТА ДО ГИБЕЛ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА! СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НАЙ-ПОСЛЕ,ЧЕ ИДВА РЕД ЗА ОТПЛАТА И ЕФЕКТЪТ СТАВА ОБРАТЕН ЗА ЗЛОДЕИТЕ!!!

41

Обективно

преди 2 години

СЛЕД КАТО СЛАВИ ОБЯВИ, ЧЕ Е ПРОТИВ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ, НО ЗА РАДЕВ, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НАЙ- ВЕРОЯТНО БИ ПОДКРЕПИЛ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО С МАНДАТА НА БСП, НО ПОСОЧЕНО ОТ РАДЕВ, С НЕГОВИ ХОРА! ОСТАВАТ МАЯ , ДБ И ДПС КАТО допълващи до 121.

40

Радев вън

преди 2 години

Целта е зеления чорап да концентрира цялата власт, което ще му изяде главата. Инж. Ганев винаги и от всичко е недоволен.

39

Наблюдател

преди 2 години

Време е другарите с пагони от ДС да седнат и да се разберат. Правителство на ДС с подкрепата на БСП, ДПС, ГЕРБ, Мая и ДБ. Делят министерствата и еврофондовете по братски и така до края на света.

38

Джиджи

преди 2 години

Тотално разочарование, за съжаление очаквано. Явно целта е Бойко да дойде на бял кон в скоро време и да продължи кражбата и затъпяването на нацията. Жал ми е еднинствено за хората които се довериха на Слави и Бойко, за пореден път. Мисля че за съжаление сме изправени не пред алтернативи, а пред това да избираме най-малкото зло на следващите избори. Незнам кое е то...

37

Анонимен

преди 2 години

Хората ви се чудят на акъла. Навсякъде европейците са си избрали сериозни демократи да ги управляват, само вие се правите на интересни и избирате клоуни. Криворазбраната цивилизация.

36

dakotabg

преди 2 години

И като,ще си говорим с фрази от чалгата:,,Ааа,дали е така,кой,кой,ще ми каже''/е,не е чалга,сори/Тия недоносчета,някой ги употреби,не ми е ясно кой,но някой,а те се продадоха за жълти стотинки!Жалко за Родината ни и нас!

35

Анонимен

преди 2 години

Уффф. Така ми писна. Абе къде си чул диктатор да пада след избори ? Не майтап да няма опорките ви са ***.отски и налудничави. Добре ба- подкрепяйте си който щете, ама ПОНАПЪНЕТЕ се малко.

34

До Анонимен

преди 2 години

Ти пък за ДПС ще гласуваш. Точно червените ченгета, които дърпат конците. По-добре да гласувам за комунисти с Карл Маркс на полиците, отколкото за активни ченгета.

33

Анонимен

преди 2 години

След падането на всеки диктатор настъпва кратка криза, докато системата се уравновеси. Ще го преживеем. Само Чекмеджан Първи да не се връща.

32

Анонимен

преди 2 години

Нам за кой да гласуваме. Всички са комунисти и мафиоти. За Радев също няма да гласувам. За комунисти не гласувам. Което значи - РАДЕВ, БСП, МАЯ, ХРИСТО. Накрая ще взема да гласувам за ДПС, че поне се държат възпитано. Останалите все едно са на селска сватба.

31

Anonimna

преди 2 години

Кой е казал че хората ще се справят с мафията!?!? Трябва всички умни и интелигентни българи да гласуват и от чужбина, за да можем да се справим тези крадци и най- накрая да бъдат осъдени. Тези мошеници са: Борисов, Гешев, Тома Биков, Доган, Васил Божков, Костов и останалия обслужващ персонал. И така ще стане!!!61261

30

Кармен Златарева

преди 2 години

Евреите само чакат удобния момент "зад ъгъла" да грабнат цялата власт и тогава ще видите чудо невидяно!?....

29

миро

преди 2 години

гарантирано от радев

28

анонимна

преди 2 години

Ами как няма да сме в криза след като след изборите на 4 април и откровената неспособност и нежелание на ИТН да бъдат политици,пак се намериха 650хил мало*умници(мнозина от тях в чужбина),които да гласуват за тях.Сега ще сърбаме надробената от тях попара с този неадекватник Славунеца,който е очевидно не е със всичкия си и говори ли говори нелепици,на които май само той и остриганият пудел Тошко,оръфаният Филипчо и още няколко заблудени си вярват.

27

Анонимен

преди 2 години

Дълго ще се помни гладната и студена зима на Чорапа... Ще видим пари от Европа САМО през крив макарон...

26

Анонимен

преди 2 години

Германците, чрез своя фондация, създадоха криминална "партия", а всъщност ОПГ, която овладя властта в България и повече от десетилетие ограбва народа, а сега европейците са много учудени и изненадани.

25

Рошко Африкански

преди 2 години

Ами, пълни глупости. Клоуните казаха, че няма никакъв проблем да се ходи на трети, четвърти, пети избори, колкото си поискат, докато се угоди на господаря и боК. Да се карат машини по анадолските чукари през месец, никакъв проблем. Това е национално отговорното поведение. И мисъл за народната пара. Вие нищо не разбирате, и тези евро..каквото там беше.

24

Анонимен

преди 2 години

Повечето от тия пари са заеми. ЕС вече няма пари. Тоест ако се усвоят всички ще ги връщаме а няколко обръча от фирми ще ги усвоят. Българите нямат интерес тези пари да бъдат усвоени . Само няколко тариката имат . В Китай се задават масови фалити на предимно държавни фирми и Пекин категорично отказва да ги спасява. Тука искат да правят еврокомунизъм . Да спасяваме на някой губещия бизнес . Няма смисъл .