112

Анонимен

преди 3 години

Другите искали постове, а самите те също се оказа че не искат постове. Подкрепят Румен Радев на президентските избори, но не взимат предвид че са длъжни да гласуват указа му и всъщност не го подкрепят. Прозрачни от всякъде.

111

Анонимен

преди 3 години

Ако преди Изборите, Борисов беше заявил предварително, че се отегля от прякото участие в управлението при победа на Герб, партията му щеше да спечели на изборите с доста над 30 %. Хората, просто не искаха повече да го виждат начело на държавното управление, но не биха имали нищо против едно ново, еродирано и интелигенто лице от Герб начело на държавата.

110

Мечо

преди 3 години

Сценария на сценаристите е да докарат държавата до президентска република, за това се държат нахално, арогантно, агресивно и сервират неприемливи предложения. Другите биле искали постове, а те защо са се хванали толкова жестоко за тези постове, или са обещали на господарите си на тези кресла да седнат послушните им хора.

109

Анонимен

преди 3 години

до сега лошо, но катастрофата предстои! с тия "дебютанти" и стари муцуни русофили- *** вървиме към тежка есен и гибелна зима - народе осъзнай се! изчегъртват държавата! реваншизмът води до катастрофа, не им позволявайте! ... или не искате вече да ста европейци?!

108

Деян

преди 3 години

Нашите депутати за които гласувахме всички са пълен резил!!!

107

aa1830

преди 3 години

В следващия парламент да им сложат на депутатските банки историята на доктор Гилотин....да си знаят!

106

Анархисти Вън

преди 3 години

Целта на ИТН е да провалят всячески парламента. По делата и татуировките ще ги познаете. Сега "партиите" и народа трябва да ги капсуловат и изхвърлят навън. Пети клас биология.

105

Асан

преди 3 години

Нови избори идат.... Малък празник в маалата . Пак ша пием бира на аванта и ша ни дават по некой лев . Да живей ..... абе , оня дето мисли за етноса и дава кинти... как му беше името .

104

aa1830

преди 3 години

Една силна патриотична партия без психопати като Валери и Сидеров, в коалиция с ГЕРБ е и някой и друг министър на БСП да ги държи изкъсо е най-доброто за момента. Чалгаря тотално се издъни и като поведение, и като хора в парламента, и като кандидати за министри, и като общуване с медиите, и като начин на обличане дори....по три пъти на ден си сменят мнението. Няма да се изненадам ако до края на деня предложат нов кандидат премиер, примерно Петър Илиев....

103

Ако някой още не е

преди 3 години

разбрал, сегашната политическата криза е заради милиардите за подпомагане от ЕС. Това е една тлъста баница, която предстои да бъде разпределяна. Защо не се изпраща планът в Брюксел? Защото този който го изготвя слага късметчетата в баницата, насочвайки към сектори и области, където ще облажат приоритетно неговите фирми. Разбира се, когато дойдат мангизите ще има допълнително разпределение и тогава е още по-важно кой ще бъде на власт. Политики, изчегъртване, идеи, дъра-бъра -всичко е пунта мара.

102

виденов 2

преди 3 години

Румен Гечев ще бъде ли предложен за вицепремиер и министър? ... мааалко да си видим в долари заплатите и пенсиите

101

soon

преди 3 години

тая *** ше опраи бг, вервайте и! белким до сега държавата не работеше с "гербавите"! с правителството на другия селянин от хасковско, потомствени комунисти ще блокирт държавата ... абе ше видите ... скоро ... така гласувахте

100

USA

преди 3 години

*** ВАДИ ТАНКА ОТ ГАШТИТЕ И РЕШИ ВАПРОСА ! ТЕЯ ПАРТИИ У КОНТЕИНЕР ! РАЗДЕЛНО ФЪРЛЯНЕ РАДИОАКТИВНИ СА !

99

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРБ и за някоя патриотична партия и стига сте гласували за прoтестъpи червени и ще имаме правителство най-накрая като ГЕРБ се коалират с патриотите. Спрете да убивате България, не се ли наиграхте.

98

USA

преди 3 години

До Ямболски *** НЕ СТРАДАИ..... ЖАПАНКИТЕ СА ЗА ДЕСЕРТ СЛЕД ЧАЛГАТА ! ЗИМАТА НАТО ПРАШТА ФАФЛИ ! Ф 16 СТАА САЛАМ ! ША *** ДАВАТ САМО СМС !

97

Анонимен

преди 3 години

И по-зле ще става. Който и да дойде на власт, всички тези пари за избори, ваксини, социални помощи, 50лв. месечно на пенсионерите и т.н. ще трябва да се върнат по някакъв начин. Нека всеки си направи една проста проверка, какви данъци и сметки плаща сега за всичко (смет, движима и недвижима собственост, ток, вода т.н.) и да си направи същата сметка догодина.

96

АНОНИМЕН

преди 3 години

"Как ще постъпят партиите, след като няма да има кабинет на ИТН" - предлагам вкупом да се гръмнат!

95

Анонимен

преди 3 години

Народа да съди партиите на протеста, задето кандърдисват хората да гласуват за тях без да поемат отговорност да управляват. Те са дефакто едни анархисти и нищо повече.

94

Ko4an

преди 3 години

Абе бойко нали даваше депутати под наем ?

93

Анонимен

преди 3 години

Ама какви са тия пазарлъци? Който е спечелил изборите трябва да управлява.