60

Анонимен

преди 2 години

Ако нямам пари няма да ходя на море. По принцип не разполагам с много и бюджета за почивка си го събирам 7- 8 месеца. Отделно не си го харча на бетоня. Въпреки ковида, чинно си направих по 1 бърз тест на излизане и влизане, че нали съм си антивакс. И супер си починах в гръцко, спокойно, вкусно, без бой за шезлонги. Е, щото нямам сертификатче, та се редях на опашка на кулата пред кабинката РЗИ Благоевград , но като им го пратих отрицателно на другия ден, карантинката ми отпадна.

59

Анонимен

преди 2 години

Абе заем за да ида на море не е оферта.Ако нямам няма да ходя.

58

Анонимен

преди 2 години

Айде край на темата, който бил от некаде бил, толкоз :))

57

Анонимен

преди 2 години

КарлсънКогато президентът на САЩ ви описва като тоталитарен бандит, което е много сериозно изявление, трябва да кажа, предполага ли, че Държавният департамент на Байдън ще предприеме действия, за да предотврати преизбирането ви?ОбрбанМисля, че рано или късно американците ще разберат, че унгарците решават кое е най -доброто за живота им. И дори за левите либерали в правителството на САЩ е по-добре да имат партньори в лицето на християнските демократи, които унгарският народ подкрепя от дълго време. Това е по -добре, отколкото да има правителство, подкрепено от Америка, което идва на в

56

До 75

преди 2 години

Не, никой не го е гледал и не го интересува. Темата е друга и не ни интересуват тролските ти постове. Виж колко американци живеят във Филипините и са супер доволни.

55

Анонимен

преди 2 години

Резултатът от 12 години пре преизбиране на ГЕРБ!

54

Анонимен

преди 2 години

Оставете тия глупости. Гледахте ли интервюто на Орбан с Карлсон ? ,, Пътувайте до унгарската провинция и ще намерите западноевропейски семейства, които са се преместили там. Много хора първо купуват втори дом - имаме свободно движение в ЕС. Тогава те прекарват все повече и повече време тук.Не можем да изключим, че в бъдеще европейската история ще види нова миграция на народи от Запад на Изток. Християните и консерваторите се опитват да намерят по -добър дом.Не можем да изключим това.

53

от Варна

преди 2 години

Със съжаление трябва да признаем, че в града ни има изключително противни екземпляри(като 53ти). Този ако работи с хора, почиващи, отпускари имиджа ни съвсем отива на кино. Кой знае в какви драки живее, ама казвал "аз съм от Варна". Я ни осветли малко, че то са 25-30км , от коя Варна си Ве? Да не си се родил в Катедралата или в двореца Евксиноград

52

Петко

преди 2 години

То и на мен заплатата не ми стига за самолет, ама не тегля кредит да си купя самолет.

51

Анонимен

преди 2 години

Софето си мислят че ей така ще им пълзят в краката, ама не става така, първо да се видят отстрани на какво изглеждат, после да съдят кой бил варненец и кой не....хахахаха :))) Верно ли че всички сега които живеят в София не са родени там и се наричат софиянци....въпрос с повишена трудност......хахахаха :)

50

Анонимен

преди 2 години

Аз почивам на Малдивите или на Бали или на Карибските.

49

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна реши да напусне СССР и стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промишления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби - от самолетоносачи до малки военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е страна от третия свят като България.

48

Анонимен

преди 2 години

Аз взимам 127 000 на месец.. Бедняци

47

Анонимен

преди 2 години

Имаше един филм "Господин за един ден "

46

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 85000 чисти, нямам проблем с почивките

45

Анонимен

преди 2 години

До ХахахахахахахахахахаКолегите ми селинджъри си мислят,че са утепали коча с лопата,като са отишли з 5-6 дни на море!Като им кажа,че аз не съм ходил на мору,започват да ме гледат с едно превъзходство и снизхождение,направо като първа невежа или ***.Обаче аз продължавам,че през отпуска съм успял да си купя 4 годишна кола за 25 000 лв без заем или кредит,направо гръм ги удря и губят говор,картина и ориентация най-малко за няколко деня!

44

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 35500 чисти, нямам проблем с почивките

43

Анонимен

преди 2 години

Еми роден съм във Варна, тоест съм ваненец, така наречените морски "бани" съм ги направил стотици пъти, така че нещо да кажеш още ? :)))) Ти си селянката в момента скъпа.....хахахаха :)

42

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 20000 чисти, нямам проблем с почивките

41

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 15500 чисти, нямам проблем с почивките