9

До 5 овчи ум

преди 2 години

Случайно да знаеш, че на няколко милиона българи им изтича срокът на валидност на документите, ей сега, през 2021 година? И това е поради масово изтичане на срока на предишните лични карти, които бяха въведени по едно и също време и всички са с един срок на валидност.

8

пепи програмиста

преди 2 години

Бях в Испания три години и кусур . Сменил съм шофьорска книжка там - пак се чака , само че в зала . И наистина пуснах искането през интернет . Ама тя се сменя на 10 години . Тъй че кво реват тия .

7

Марсел Попов

преди 2 години

Тази африканскa "държава" е мега зле! Соц. лелки ще ми издават документи по гишета, докато в нормалните държави това се прави онлайн от десетилетия! Пу еее..

6

решение

преди 2 години

ами откажете се от българско гражданство и останете да живеете там където казвате че било мноо убаво ! берете си ягодки , мийте си чинийки и преуспявайте бе .

5

много са напред

преди 2 години

Каква драма драги зрители! Защо не си ги сменят по друго време, е загадката българския гурбетчийски ум. Най-много ме дразнят разни, като почнат с обобщенията за България. Там където берат ягодите било супер, сичко упривино, а тук безпурядък и мръсутия и хвърлят фасовете по земята. Ами научети езика и взимети там документи и там сигурно няма упашки, ама...

4

Евала

преди 2 години

И тия гъби после ще гласуват за Слави и задкулисието. Пък аз ще плащам пенсиите на родителите им, здравето на семейството им, и училището на децата им. Я чиба!

3

Анонимен

преди 2 години

Тая Елена Николова всяка година ли си сменя документите.

2

Анонимен

преди 2 години

Яж чорапи робе, хладилника ти пълен ли е?

1

И как да ви угодим?

преди 2 години

Отказвайте се от българско гражданство и си сменяйте там документите. Специално за вас сянка и 20 градуса не можем да ви осигурим.