134

Няма да се бода

преди 3 години

Коя беше тая ваксина с тромбите, дето убива старите мъже?

133

Вкус

преди 3 години

ПРАВИЛНО: Аз вкусвам. Аз усещам вкус. Аз имам усещане за вкус. ГРЕШНО: Аз имам вкус. ________ ПРАВИЛНО: Не усещам миризми. Нямам обоняние. ГРЕШНО: Нямам мирис

132

Нямам Вкус и Мирис

преди 3 години

Ако кажете на лекар, че "нямате вкус и мирис" и ако и двамата говорите български език, това може да се разбира само и единствено като симптом на това, че кожата ви няма вкус и не миришете. Ако искате да сте коректни към лекаря си, обществото и Иван Вазов, трябва да кажете "Нямам усещане за вкус и мирис", но не и "Нямам вкус и мирис" - това са две много различни изречения. Този тип граматика се изучава до 4-ти клас и е грозно да се греши. Корегирайте се, ако обичате.

131

не е верно

преди 3 години

на файзер осигурява 47% защита а на модерна 87%

130

Лятно Грипче

преди 3 години

Много обичайно за сезона - влизаш в морето, хващаш инфекция от лaйняната тръба на Буци и после разнасяш зараза за седмица-две. Но то е въпрос на елементарна лична хигиена - да не гълташ морска вода и да се къпеш след плаж. За някои хора е по-сложно, защото ги мързи.

129

Нямам Вкус и Мирис

преди 3 години

Когато говорим за здраве, нека започнем от там, че не се казва "Нямам вкус и мирис", а се казва "Нямам обоняние и усещане за вскус" или "Не усещам вкус и мирис". Научете го тоя български най-накрая?

128

К

преди 3 години

лятно грипче като цяло

127

Анонимен

преди 3 години

Инфлуенца, грип симптоми- хрема, кашлица, температура.Ковид симптоми- хрема, кашлица, температура. Да включим сега математиката, която често се използва в борбата с "пандемията". Ако Х е равно на Y и Z e равно на Y, означава, че X е равно на Z.

126

Анонимен

преди 3 години

И съм млад и съм кръвна група А и само три дни бях с температура и болки в гърлото, а след това седем дни нямах вкус! Си да не ме плашите с Ковид! Имам антитела

125

Идиокрация

преди 3 години

Да не се разсипиливи човек ..

124

Анонимен

преди 3 години

Колко такива съм изкарал през живота си...... Кое е различното сега, освен, че малцина искат да богатеят на гърба на целия свят

123

Анонимен

преди 3 години

Търча за 8ма бустерна игла

122

Анонимен

преди 3 години

първобитните и медии не са слушали за тва са оцелели и ние ги наследяваме

121

Alex

преди 3 години

Навремето за тия три симптома казваха да не правиш нищо.

120

Анонимен

преди 3 години

първобитните не са ползвали никви медици, никви ваксини, стоматолози, депутати, доценти и все пак ние сме им роднини

119

Политика

преди 3 години

Политиците са продажници, които са те продали още преди да стъпят в парламента. В случая ви продадоха здравето. И хич не ги интересува за какво. Нали парите са при тях.

118

Анонимен

преди 3 години

От 136 до 131

117

До 129

преди 3 години

Глупости. Първо е имало много войни, постоянно с много загинали, главно млади хора. Второ, детската смъртност - раждали са по 5-6 деца, сега това е постижение на медицината. Детската смъртност и непрестанните войни свалят неимуверно много средната продължителност на живота. Вземи и погледни до колко години са живяли в античността. Като цяло хората са живяли много по здравословно.

116

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Ракия ще рече Тракия. Еврейските зомбита откраднаха тази свята Българска Тракийска дума, за да нарекат с нея несъщественното, тоест небето. Небе на Български означава Не Беше. Евреите обаче, с налудничавата си религиозна лъжа нарекоха празното живот и продължават да Ви мамят по пепелянски му, че ракията не била,видите ли, лек. От моята баба Дешка(Вокилов Сой) да знаете, че ракия с екстракт от потопени в нея Пролетни кокиченца(любимото ми цвеке!)и масаж нежен с тази магия дава Животъ!

115

Апокалипто

преди 3 години

А постоянното насаждане на страх и плашене с тръби в гърлото е симптом на психопатия...господа спасители,имате нужда от спешно лечение,най-добре ще е ударна доза ваксина,най ефикасната е оловната...между очите!!!