121

Анонимен

преди 2 години

а Наталка без срам разказва за сумите, които прибира от богатия си любовник, натрупал стотици милиони от окрадените обществени поръчки през последните 15-ина години като кмет на София и премиер.Сега въпросът е къде е вътрешният министър Бойко Рашков и шефът на НАП Румен Спецов, които да проверят как синоптичка с 2000 лв. заплата обикаля Дубай, Миконос, Занзибар, кара мощен джип за 250000 лв., демонстрира стандарт на милионерска щерка, каквато знаем,че не е?ББ отново ще вдигне кръвно освен Наталка, кой друг може да се похвали за скъпарската повичка? Кой друг, ако не самата тя, за

120

Анонимен

преди 2 години

Нито слави, нито бойко! Има много алтернативи, служебното правителство ще си работи докато се постигне споразумение, както си е по конституция.

119

Анонимен

преди 2 години

ББ се бръкна за луксозна ваканция на своята млада любовница в Занзибар, гласи пореден сигнал до Narod.bg за патилата на Наталка и Мутрата.Блондинката планира да отпътува на 15 август, както самата тя се похвалила пред приятелките си, за да ги накара да й завиждат.За целта в събота Натали опразнила витрините на столичните молове като оставила в един от тях на бул. Черни връх, колосалните 15 000 лв. почивката на мама и щерка в африканския остров ББ се бръкнал двойно, а Наталка без срам разказва за сумите, които прибира от богатия си любовник, натрупал стотици милиони от окрадените

118

Анонимен

преди 2 години

Айде,както дойдохте така ще си отидете! Манолова вън!

117

АнонимеН

преди 2 години

До наздраве дружина/ ТОЧНО ТАКА Е! ИТН ПРИКЛЮЧИХА СЕГА И ЗАВИНАГИ С ИЗПРАЗНИ ИМ СЕ БГ, ТЕ СИ ОТИВАТ! КАТО НЕ ЩАТ МИРА ,ЩЕ ПОЛУЧАТ СЕКИРА!

116

Анонимен

преди 2 години

До 1908Трябваше да се мисли когато гласувахме!Напомням, тези които докараха някога мадридския козел, ни натресоха и тази пасмина.

115

АнонимеН

преди 2 години

БАЯ НАРОД ИЗЛЪГАХА ОТ ИЗПРАЗНИ ИМ СЕ БГ! ТЕ СИ ОТИВАТ

114

1908

преди 2 години

Всички сме гледали филми в които разбойниците не могат да разделят плячката и започват да се изтрепват, всеки с надеждата да остане последен и да прибере всичко. И сега гледаме такъв сюжет, но в риалити формат. Който има глава да мисли, нека мисли!

113

гледна точка

преди 2 години

До 129. Че то при Трифчо по-скоро ще легнат по паветата. И с основание, докато при Бойко беше изнасилена история от завист и омраза.

112

Анонимен

преди 2 години

Слави ако не се беше хванал за този олигофен Петр Илиев, нямаше да има такъв цирк сега

111

винету

преди 2 години

До толуп. Хе-хе-хе, това ли измисли болният ти мозък. Толкова сте жалки и смешни в безсилието и яда си. Чакам някой да напише, че Бойко разфасова деца и храни с тях протестърите.

110

вдигната завеска

преди 2 години

всички тия освободителни партии искат радЕФ втори мандат и неговото правителство . другото е цирк за пред стадото на протеста . ше се убедите скоро .

109

сминдух енд чесън

преди 2 години

Правилно ,Слави не е сводника Ванко 1 ,че да му пускате аванта,а и не си плаща като него.

108

реалист

преди 2 години

Некадърници! Борисов е сто пъти по-голям държавник от вас. Всеки път успяваше да направи коалиционно правителство с диалог, с компромиси и то с партии, които преди това го плюеха и псуваха.

107

АнонимеН

преди 2 години

ЯВНО СЕНТЕНЦИЯТА: ВЕДНЪЖ КОМУНИСТ, ЗАВИНАГИ КОМУНИСТ! Е НАПЪЛНО ВЯРНА

106

Гробар

преди 2 години

Тея нямат нужда от мен, те сами си се закопаха.

105

ПЛОВДИВ

преди 2 години

До Гиб Мелсън Ами гласувай За Тошко Африкански, Гъмзата и Ванката Синоптика... ЗА ПРОСТОТИЯТА

104

Анонимен

преди 2 години

Не е за вярване как Манолова, Дончева и Хаджигенов НАГЛО излъгаха българите! При следващи избори *** ще бъде под чертата. Със зъби и нокти ще се борят да остане служебния кабинет!

103

АнонимеН

преди 2 години

НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ С НИЩО НЕ Е ДЛЪЖНА НА СЛАВИ И МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ПРОТИВ И ЦЯЛАТА ПАРТИЯ НА МАЯ СЪЩО! НО МАЯ ДА ПЛЮЕ ПО СЛАВИ ТОВА Е УНИКАЛНО. КОЛКО МНОГО ХОРА ИЗЛЪГА МАЯ НЕ Е ИСТИНА!

102

Афганистан талибани

преди 2 години

- Изсели се БГ! Ние идваме!