37

Анонимен

преди 2 години

После кой ше им работи на тия готованци?

36

Анонимен

преди 2 години

Как веднъж не написахте нещо добро за неваксинираните? Трън са в очите на всички *** на производителите на ваксини. Всеки сам решава как ще живее, или демокрацията я има само на книга?

35

Анонимен

преди 2 години

Е тия бизнесмени на които демокрацията им даде права и станаха милионери и милиардери съсипаха нашата планета и хората.Понеже хората са бедни ако имаха пари да не работят например 1 година н да си плащат заемите ще ги видя тия бизнесмени и други такива.Ще фалират.Затова искат да набодат медиците,полицията и т.н защото са зависими

34

Пепи - програмиста

преди 2 години

А искат ли не ваксинираните да спрат да ползват услугите на ваксинираните бизнесмени .

33

Анонимен

преди 2 години

Натягат се заради ваксината и възстановителния план,който им пишат според процентите заразени,заболели за лечение,починали и съответстващите криви процентно ориентирани спрямо броя на общото население по дни и така дни по дни могат да карат като всички на които ще им пишат възстановителните планове в парично изражение в международната валута придобита по направления с разпределения за ползване от очаквания и участия във възпроизводството,управлението и потреблението и с бонуси за покрити играчи.

32

Анонимен

преди 2 години

"Ясно, че ваксините срещу ковид на различните продуценти не са ефективни, но не разбирам защо се обобщава и се говори само за една."----------------------------------------------Казвайки ваксина разбират ваксините разработени и произведени от колективния запад. Важното е да не се споменават руските ваксини. Политически некоректно е.

31

Анонимен

преди 2 години

Когато са открили пеницилина, тогава руските богатири, са заключавали целомъдрено, че искат с него да ги чипират. Един човек е осъзнат тогава когато напълно може да различи доброто от злото.

30

Анонимен

преди 2 години

Руска компания предлага на клиентите си уникален безпилотен комбайн. Купувате руския уникален безпилотен комбайн и въобще не ви е грижа вилнее ли вирус или не. На руския уникален безпилотен комбайн не му е необходима спътникова навигация. Той е снабден със системата AgroPilot и е световен шампион по събран урожай.

29

Анонимен

преди 2 години

Това не е медицински експеримент! Всички видове ваксини са с "чипове"? Вие изпадате в една параноя, че всичко е конспирация. Едва ли бих се ваксинирал (само ако, ми се наложи), но вашите фантасмагории минават всякакви граници... Медицински експеримент??

28

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 2 години

Руски бизнесмени защо не го духат! Червените олигарси..

27

Долни манипулатори

преди 2 години

Объркали сте заглавието, трябва да е : 65,4% от руските бизнесмени не подкрепят уволненията на служители, защото са се отказали от имунизацията!

26

do 27

преди 2 години

Само за информация, че на света няма само една ваксина, че да говорим за "ваксината". Ясно, че ваксините срещу ковид на различните продуценти не са ефективни, но не разбирам защо се обобщава и се говори само за една.

25

Анонимен

преди 2 години

Едва ли са и добри служители след като очевидно са *** от новото поколение. Никой няма да вземе такъв, единствен шанс е да си намерят шеф като тях самите.

24

65,4 % НЕ ПОДКРЕПЯТ

преди 2 години

ЗАГЛАВИЕТО Е В СТИЛ ГьОБЕЛС! Оказва се, че болшинството НЕ подкрепят уволнения на отказалите да бъдат опитни животни в медицински експеримент.

23

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ваксината не предпазва от новият делта щам!!

22

Анонимен

преди 2 години

Ние трябва да правим точно обратното на руските олигарски.

21

Анонимен

преди 2 години

хахаха,бау с нейната миризливаслива виднага сай появила

20

Анонимен

преди 2 години

Русия е средновековна земеделска държава с крепостни селяни. За да не попаднеш под ударите на алгоритмите трябва преди всичко да си осъзнат, че се опитват да те манипулират. А там всички за изкуфели всезнаковци, както и тукашните им аналози.

19

Анонимен

преди 2 години

Това е кошмар за милиарди хора по света мечтаещи да работят за руски бизнесмени. :-(

18

Анонимен

преди 2 години

Русия е известна с високите си стандарти на труд и с многото човешки права на гражданите и работниците.