13

преди 16 години

Ники, 12, не ти вярвам, че на теб и твоите приятели никога не ви се е случвало да сте пили (дори малко) и някой да застане зад волана.Казах, че аз лично го избягвам много усилено този филм, но когато бях по-млад съм го правил. Познавам сигурно 1-2 души, които наистина правят изключение, но то е може би, защото не пият по принцип.

12

Ники

преди 16 години

Към 9 - не приказвай глупости, не всеки е такъв да пие и да кара, аз например никога не съм го правил, и някои от приятелите ми също не са. В нормалните държави това е НЕДОПУСТИМО и го правят само шепа ***, разбираш ли? В *** ни държава не стига, че средно се пият 4 ракии на човек на вечер, не стига, че се гледа с лека ръка на карането след това като на "абе на всеки му се случва" ами отгоре на това законът не важи еднакво! Може да вкарват в панделата за години някое момче за дребен обир и да излиза след 5 години тотална ***, ама не може да вкарат отрепките на топло. За това сме виновни ние, че го търпим!

11

преди 16 години

Що ги пишете тези глупости? На всеки му се случвало да кара пил??? Ами не се е случвало на всеки. Пияни карат само *** ***, които си мислят че са безсмъртни. КАТ са виновни за всичко, те са готови и сериен убиец да пуснат, ако им бутне. Трябва да си внесем полиция от Германия и за 3 месеца ще карате трезви, стегнати с колани и гладко избръснати.Селска страна си е България и това си е. За манталитета на повечето българи не ми се говори, той и селски не е.

10

ХХ

преди 16 години

Тоя убиец защо не е в затвора още, а се мота по съдилищата?

9

преди 16 години

На всеки се е случвало да кара пиян. Не дай боже да ни се случи и останалото.Какво общо има "свръхмощен джип", същото щеше да стане и ако беше Лада. Освен това в Хъмър няма нищо свръхмощно. Моите 2 коли (джип и лека) сумарно надхвърлят 1000 конски сили и какво от това ?Като се напия и си тръгвам с такси, но ще излъжа, ако кажа че винаги и 100% става така.

8

Мутра може, Максим -

преди 16 години

A ако беше мутра? Тогава? Щеше да си кара пак, нали? Щото...всеки грамотен би проверил има ли други случаи на пиян с 'Хамър' и каква е присъдата. Е, грамотен(на) ли си???

7

преди 16 години

Остана разглезения *** пиян руснак!

6

anonimen

преди 16 години

toq ako be6e obiknoven grajdanin kak skoro 6te6e da navir6i 6est meseca v pandela.no kato si pomislq kolko raboti po toq nacin virvqt.strah me hva6ta ot bide6teto si!...

5

Ne znam

преди 16 години

Може да ти се случи...да катастрофираш,може да ти се случи да караш и с превишена скорост,може да очастваш и в кампания-"НЕ карам пил"Ама колко трябва да си нагъл,безотговорен,*** да се яхнеш след няколко водки на свръх мощния си джип и да подгониш "***"Това само голяма руска душа може да го разбере!

4

Емо

преди 16 години

ще вземе и той да се поболее, като Маргините и ред други престъпници. Ако не влеза в затвора....

3

Наблюдател

преди 16 години

Брависсимо Шампионе! След три години можеш пак да утрепеш някой, като ти върнат книжката! В БГ даже това може!

2

преди 16 години

Абе,стига разкарвахте по съдилищата това хубаво и кадърно момче,бе!Било убило човек,съсипало тялото на друг и разбило живота на две семейства!Голяма работа!Тук е Задунайская губерния и животът на робите не струва пукната пара!

1

KLO6AR

преди 16 години

NEKA GO TYKNAT V PANDELATA TE TAM MNOGO GI OBI4AT TAKIVA `ZVEZDI` S KLIN4ETA ;]