52

АнонимеН

преди 2 години

СЛЕД ПИТБУЛИТЕ НА ВТОРО МЯСТО ПО НАПАДЕНИЯ НА ХОРА СА РОТВАЙЛЕРИТЕ! НО КАТО ЧЕТА ЗА НАПАДЕНИЯТА КАТО , ЧЕ ЛИ НЕ ГИ ХРАНЯТ ДОСТАТЪЧНО

51

АнонимеН

преди 2 години

МНОГО ЗЛЕ НАПИСАНА СТАТИЯ!!! ИЛИ Е НАРОЧНО! НА ДРУГО МЯСТО ПРОЧЕТОХ, ЧЕ СОБСТВЕНИКА Е БИВШ ПОЛИЦАЙ! И НА ТОВА ДРУГО МЯСТО- АБВ БГ ПРОЧЕТОХ, ЧЕ ДЪЩЕРЯТА НА СОБСТВЕНИКА Е ПОСТРАДАЛА ТОКУ ЩО ОТИДОХ ДА ГО ПРОЧЕТА ОТНОВО

50

Анонимен

преди 2 години

То мойту кучинци не хапи!

49

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми каже каква е разликата между притежанието на оръжие, което е забранено и притежаването на подобна порода кучета. При подходяща дресировка това куче може да нападне и да убие човек без никакви проблеми. Сещам се за един бивш политик на голяма длъжност, който ходи навсякъде с група пазванти, че пазвантите докато се усетят при насъскване на такова животно не знам какво ще стане.

48

Анонимен

преди 2 години

В Перник и Бобов дол убиват хора но това не е важно!

47

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Собствениците на ротвайлери са комплексирани нещастни загубеняци

46

Мал

преди 2 години

В един крайграничен град , в който работя, ако се появят такива агресивни породи , а и не само , ги очукват според местрият диалект - просто хората са ловци и знаят как да се справят с кучета без стопани или агресивни породи. Харесвам кучета, но най-вече си харесвам сина на 3 години, и ако такова нещо се случи , ловджийския ми нож ще влезе в употреба без и да мисля.

45

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ще те напоя и ще те нагостя.Айде лека

44

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо . И ако се видим какво? Ще се изceрeш и ще ме затрупаш? :)) или ще ми спретнеш олимпиада по надпиване с домашнярка?

43

Анонимен

преди 2 години

Бедняците които нямат пари да нахранят едно куче пак се вихрят в любимите си теми. Комплексари, само това ви остава, да мразите кучетата. Честито, на една еволюционна стълбица сте :))

42

Кал-Ел

преди 2 години

Бас ловя, че 99% от пишещите не са виждали куче да атакува човек. Няма да се усетите кога ви е захапало за лицето. Забравете стъпвания на врата и ръгане с ножове. Едното от кучетата ми вися 28 минути във въздуха захапало сноп клони в гората и скача 2 метра от място, тежи 30кг, забравете да му стъпвате на врата. Видите ли пуснато куче, звъните в полицията. Ако се разправяте със собственика, кучето ще го сметне за агресия. Яки глоби за тези които обясняват, че кучето не хапело, затова го пускали.

41

Сокереса

преди 2 години

Ай, хафте вече, на мангава те шунав, гаджи.

40

Халиф Мезути

преди 2 години

До Анонимен 44Жив и здрав да си, брат, ама на това куче, ако му стъпиш на врата, нищо добро не те чака. Истината е, че не трябва да се отглеждат зверове. И сега кучето трябва да се приспи, а собствениците да плащат до гроб. И да се знае какво трябва и какво - не

39

Тва е картинката

преди 2 години

Ей, ромале...

38

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм нащрек когато минавам покрай пес, което не е гаранция разбира се. Но нападне ли мен или който и да е, окото ми няма да мигне и ще му стъпя на врата. Ще го убия хладнокръвно. Пък стопанина ако има нещо против и той може боя да отнесе. СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ КУЧКАРИ!

37

горкото

преди 2 години

бедното кученце сигурно е било гладно и са го били белите нацисти.

36

Boiko

преди 2 години

Gorna orqhovica IMA dosta mrusnici hora

35

Оффф

преди 2 години

Аре малко по интелигентно! Куче без намордник е проблем? Решението обаче не е проблем ! Каймица, един килограм внимателно омесена със "фосфоотрова" - селскостопанска отрова за левче (не давам името за да не е реклама). Малки топченца пръснати по улицата. Нека кучо си хапва като е без намордник.

34

Хапи ма

преди 2 години

Тва са казва ,да та хапи кучту

33

до 29

преди 2 години

- Кво куче имаш? - Чихуахуа! - Наздраве! Та кво куче имаш?