91

sd

преди 2 години

Непоносима гледка за българофобите не стига, че руското знаме е заменено с флага на Руския олимпийски комитет, ами се издига и след българския трикольор!

90

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Толкова зле сме били 2008 2012 2016 и 1952 1956 между 1 и 5 медала е изключително зле

89

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Нещата са много зле италианците само в леката атлетика имат 5 златни медала , ако искаме да не сме толкова зле трябва да спечелим поне 30 медала, все пак 80 те печелехме 35-41 медала, а сега са 5 индивидуални и 1 отборен медал

88

-

преди 2 години

Не виждам повод за гордост! Държавата е все още продънена, политиците все още крадливи, спорта все още не е масов -кое е повода за гордост?

87

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за златните момичета и за всички, достойно спечелили!Напълно заслужено!Гледах индивидуалното съревнование, браво на Катрин Тасева и на младата и безкрайно талантлива, с голямо бъдеще, Боряна!Бях свидетел на бруталното окраждане на златния медал от Аверина!Израелката е много добра, технична, но неженствена, неизразителна и най-вече допусна много груба грешка, която не бе санкционирана.Имаше и други ощетени -не само нашия щангист, руски гимнастик и т.н.

86

Анонимен

преди 2 години

Честито на златните български момичета!Само ми е мъчно за Теди Александрова, сега се сетиха за нея, а някой спомни ли си как грозно я плюеха при отказването й (най-вече Раева, разбира се). А момичето беше титулярка в този ансамбъл и я караха да играе със счупен крак, което естествено влоши нещата. След операцията бързо забравиха за нея, което я накара и да се откаже

85

Анонимен

преди 2 години

с чужда пита,помен най-добре знае да правите...успехът си е техен, радвайте се ама те не знаят ,че дори съществуваме, а пък и нищо чудно и тукда има нещо пипнато с оглед на индивдуалната титла от вчера.. уж първа а днес Израел 5 ли бяха или по-надолу, Русия отново втора , провокират ги и тук, спорта е политика

84

кат россия няма втор

преди 2 години

...а наште момичета колко пъти са плакали, ощетени за сметка на рускините?

83

Ина

преди 2 години

До АнонименТази "победа" беше ясна от вчера, защо въобще е нужно да играят, след като класирането не зависи от играта. Вчера някой писа, явно е ясно че са решили да не им дават златото на руснаците, значи шанса е на наша страна. Политиката над всичко!

82

Анонимен

преди 2 години

В новата си история България е имала много добри спортисти и треньори,но двама бяха ВЕЛИКИ Нешка Робева и Иван Абаджиев.Тогава бяха хубави времена,СОЦА създаде умни глави,спортисти и т.н.Странно ми е при днешната свобод-я,глезотия и деградация имаме медали.Радвам се,това е добре.Младите да си дават БЪЛГАРСКИ имена на децата,не сме Хамериканци а БЪЛГАРИ!

81

Анонимен

преди 2 години

Олимпийска титла подарък.

80

Петте и шестата

преди 2 години

Каква е разликата между българското и израелското злато в художествената гимнастика? Разликата е, че българският ансамбъл ще се яви след няколко месеца в непроменен състав, за да се борят и за световната титла в Токио. Що се отнася до израелката - в тази ковид-пандемия нищо чудно да се окаже контактна в точния момент и "с невиждана ярост" да и се наложи да пропусне състезанието. Времето ще покаже.

79

хахахаха

преди 2 години

Оказа се,че брадясалите,татуирани и напомпани с ХАПОВЕ,но ЕПИЛИРАНИ бъл..х..арски "мъже",са си живи трансджендъри и не мога да се мерят с мъжете.БЪЛГАРКАТА доказа,че е по-достойна за уважение от "българина",дето основно дрифти с "бимвето" на пътя и създава проблеми...

78

бай Ставри

преди 2 години

До Анонимен 103 Че кой ги е правил тези юначки!

77

Анонимен

преди 2 години

След като и днес българките взеха златото, в Япония започна проучване - Дали в България живеят мъже.

76

Анонимен

преди 2 години

Това не са Златни момичета, това са Диамантени момичета. България от години е най-силната страна в света на Художествената гимнастика. Това е огромно постижение и заслужават огромно благодаря за това че разнасят Българският дух по света и вдигат знамето най-високо. Чудесно представяне. Русия бяха голяма конкуренция, но нашите бяха много по-добре подготвени и спечелиха заслужено. Браво.

75

Анонимен

преди 2 години

То вярно, че що медали имаме - все са на жени тази олимпиада.

74

Анонимен

преди 2 години

Без да обсъждам простотията в политическите коментари, само ще кажа: Браво! И на тези момичета и на всички други дами, спечелили медали на тези олимпийски игри! Браво, скъпи дами! За мен е гордост, че сме сънародници!

73

смешни сте

преди 2 години

Точно медалите за България от тая Олимпиада са благодарение на правителството на Босрисов и подкрепата му за спорта през годините. Само лаик и невежа може да си мисли, че за 2 месеца коренно ще се промени всичко, за да започнем да жънем успехи. Злобата ще ви изяде.

72

Анонимен

преди 2 години

Ако мутрите бяха още на власт, Лентореза щеше да резне лентичките от съчетанието им с ленти.