239

Да БГ

преди 3 години

"Рибата се вмирисва от главата". Трифонов не е известен със здрава, уравновесена и спокойна психика. Нито е начетен и образован. Перспективата за българската политика и икономика е отчайваща, ако му позволим да взима решения за нас! Всички дружно до урните - против ИТН и ГЕРБ!

238

Тиси

преди 3 години

Герберастко демократически *** съсипахте държавата мутри *** мръсни *** са умрете всички мъртви мъртви искам да умрете до един

237

Айстигабе

преди 3 години

Яд ви е че ви орязаха възможностите да крадете *** *** И стотинка не заслужавате от този народ да вземете на минимална заплата да стоите *** политически Да монарх ни трябва

236

Цирк

преди 3 години

Ако не ни го навирахте в очите тоя, най-вероятно никой нямаше да си направи труда да се поинтересува от мнението му. Причината е, че хора без работа, които само обикалят студия и дърдорят врели-некипели, не са приятни никому.

235

за съжаление

преди 3 години

нищо не става от тез, с надежда хората им дадоха шанс,ама те не умеят, не знаят и май и не искат. С просташко арогантното си поведение и безскрупулен напън с рогите напред, започнаха да изглеждат доста глуповато. Успяха да отблъснат всичките си "съмишленици" и остана само БкП да ги подкрепя. Не виждам с кво се различава Боку от Славчу и обратно

234

1

преди 3 години

До 555, фернандел,и расим плевнелиев,бяха най-слабите президенти,а плевнелиев супер слаб.

233

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБАЛГАФАРИ ЩЕ СЕ ОБЕЗЛИЧИ В МИГА В КОЙТО СЛУЖЕБНОТО НА ИТН НЕ БЪДЕ ПРИЕТО ЩОТО ВЕДНАГА ЩЕ СИ КАЖЕ : ЕТО ВИЖДАТЕ ЛИ ПРЕЧИ МУ СЕ ДА ПРИЕМЕ КАКВОТО И ДА БИЛО :D

232

Анонимен

преди 3 години

Държи се като Бойко.

231

555

преди 3 години

За нормална и демократична България ни е нужен доказал се президент, а това безспорно е Петър Стоянов ,а за управлението на държавата не и това , което в момента се предлага. Всеки разумен човек вижда кога бяхме най-добре и стремителното пропадане на страната ни сега.

230

ами съвсем

преди 3 години

нормално е да се държи като монарх,той е представителна извадкана народа,наг.ли,самозабравили се,смятат,че благодарение на тях слънцето изгрява,радвам се поне,че господ дето бил българин не им е дал единствено правото да избият света,както сами твърдят,че ако зависи от тях ще избият всички,защото само те заслужавали да живеят и е напълно естествено проекцията на такъв тип мислене да е един чалгаджия

229

Ку40

преди 3 години

Слави се държал като монарх, леле. А твоя шеф как се държи бе ? Гласувате днес какво ще работите ?!?!?! Майко, майко

228

Ky40

преди 3 години

Абе пидиразин, че то по твойта логика вместо слави може баба ганка да управлява. Баба ганка трябва само да кима на предложенията на корнелия, адвокатчето, троянският кон на герб ристо и т.н. Слави в момента управлява като председател само и единствено партията си. Кви царе, маре.

227

не е лесно, нали

преди 3 години

Слави дали разбра, че от всяко дърво *** *** не става? Слави и Тошкуту на Слави, стана ли ви ясно, че управлението на страната не е като да се гавриш по просташки начин на политиците и тези които не са с вас. За 30 години опростачихте почти 2 поколения българи. Сега искате и да ги управлявате. Е не, няма да стане, вие нямате топки за това. не сте мъже , п....и. Така както миячите на чинии и зад.ни.ци гласуваха за вас, така ще си отидете безславно. И много скоро ще ви забравим.

226

1

преди 3 години

Алфагари,твоя бойко пък се държеше като "велик"но народа му показа червения картон.

225

Аршин

преди 3 години

Слави има най-хубавия аршин! Народът за това го избра - заради аршина! Защото политик без аршин - не е политик! Дали е двоен или троен, или башка за всеки конкретен случай - аршинът на Слави е най-точния! Слави обича да се хвали със своя аршин! Да е жив и здрав - ех! жалко! - и той произвежда фекалии! Но неговите фекалии българинът ще ги яде с кеф! Това са изключителните фекалии на Слави!... не... на г-н Трифонов.

224

Цър Слави

преди 3 години

Народът избра Станислав за Цър - има нужда от Цър! Само един добър Цър ще оправи БГ! БГ трябва да бъде оправена - от Цър или от Султън!

223

Анонимен

преди 3 години

Добре, че дойдоха ЕС и НАТО, да научите, че бебета се отглеждат по-лесно с памперси, а не с 2 перални пелени дневно, ... и че заниикът се бърше по-добре с тоалетна хартия, отколкото с вестник "Работническо дело"! Но пък тези които тогава ни управляваха не са се отказали да отново да ни управляват - разроилили са се по всички партии и си искат диктатурата под някаква нова форма!

222

Анонимен

преди 3 години

Под звуците на фанфари Слави се изс.. на метеното, подхлъзна се на собственото си айно и се омаза целия. Сега се чуди защо всички запушват нос и бягат от него!?А може би точно това е искал - да не състави правителство и да не носи отговорност и критики!? Разбираемо е - 30 год. е бил управител на айнoмeт и не иска сега той да се обърне срещу него! Какво да го правиш - хитрец! Той бил "божествен" и критики нямало да носи, защото бил "безгрешен"!?

221

Анонимен

преди 3 години

До: номер 340 (анонимен) Кой го плюе бе? Не виждаш ли, че той сам се плюе?Все едно е в детската градина, предучилищна възраст. И вече се питам - възможно ли е Станислав Трифонов да е толкова умствено недоразвит, че да върши такива неадекватни работи? Или нарочно го прави, да предизвика нови избори??? Наистина се чудя.

220

Анонимен

преди 3 години

За съжаление, Нидал Алгафари е напълно прав. Слави не се различава много от Бойко Борисов. Чувал съм, че и с хората от телевизионното му шоу се е държал така - като абсолютен монарх.Най-много ме отврати начина по който вади министри от ръкавите на магическото си сако, като зайци! И очаква всички да му ръкопляскат? Ми това просто няма да стане. Никой няма да го подкрепи от никоя партия! Не става така!