54

Чалгар юпи

преди 2 години

Тия ваксинирани бабки сигурно са се наболи с панацеята на Биг Фарма именно на Женския пазар при някои от акциите проведени на +40 градусова жега между щандовете с плодове и със зеленчуци. А иначе помните ли помпозното пиар посрещане на първите ваксини? Двата кашона охранявани от тежко въоръжени полицаи с включени светлини и сирени на колите. Специални фризери се търсеха, които да я съхраняват при -70 градуса.... Оказа се обаче че не е проблем да стоят и там между бананите и картофите.

53

Анонимен

преди 2 години

Те ваксините не те пазят, смятай маските колко го правят.

52

неваксиниран

преди 2 години

Аз съм неваксиниран , постоянно обикалям в тълпите ,по автобуси влакове ,не ме е страх от вируса ,не знам дали съм го преболедувал ,от две години всеки ден имам досег с хиляди хора.Като гледам маскирани да ходят по улиците при 40 гадуса жега ми става тъжно ,че толкова много хора са с по-малък умствен капацитет от овца.От мене да знаете колкото повече се страхувате и се пазите шанса е 100 пъти по-голям от зараза и букет.Гледайте мен -нищо ми няма !

51

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тези маски, който го е страх да носи, маските незабавно да отпаднат.

50

Анонимен

преди 2 години

И ден почивка нямате.При 42 градуса какви маски.. Луди за връзване!!

49

Дан сан

преди 2 години

Писна им вече на хората всеки пъдар в магазините да им се прави на вирусолог. Куцо, кьораво и сакато взе да разбира от вируси и да се бърка в живота на хората- ваксиниран ли си? Искаш ли маска? С право разни продавачки трябва да ги е страх да правят забележки на клиентите- като си в магазин дане се намираш в някоя болница!

48

Анонимен

преди 2 години

Щом не пазаруват от лидъл или кауфланд явно е проблем че са без маска - ама то на пазара няма даже климатизация и на 40 градуса жега кой нормален ще си сложи маска на лицето.

47

Хемус

преди 2 години

Имам една позната от носене на маски,сега изглежда,все едно се бръсне лицето със старите бикчета!От много акъл сега тръгна по дерматолози!Интереснозащо преди 'театъра',когато падаше смог в градовете не носихте маски!

46

Край

преди 2 години

Маски долу !!!

45

Анонимен

преди 2 години

До PivЧе то ако проверка да не би да мислиш че хората ще седят. Мнозинството ще се усети и ще избяга.

44

Северозападнал

преди 2 години

Аууу колко обективен репортаж! Когото и да бутнеш, все ваксиниран! Че и чинно си носи масчицата за успокоение върху мутрата. Ще се разплача!

43

Анонимен

преди 2 години

До Хм Защото и тях делтата ги налазва! Хем ваксинирани, хем коронадистрибутори! И изобщо : ойде коня у ряката - както казал Вуте на Нане след четвъртия литър безалкохолна бира!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30То в мола преди да влезе човек се е изпотил лицето няколко пъти.Не виждам смисъл в това да си слага човек маска на потното лице.

41

Анонимен

преди 2 години

"Маската ще ни спаси донякъде, но не от глупостта ми.

40

Анонимен

преди 2 години

Аз от намалото на пандемията до сега не я нося правилно тази маска.Така се пазя от вируса.

39

Анонимен

преди 2 години

Ефектът от маските е единствено засилването на драматизма и ужаса от пандемията/сценичен ефект. И налагането на спешна спасяваща ваксинация.

38

Хм

преди 2 години

Маските за ваксинирани отпаднаха на 07.07.2021 г. на работните им места! Защо да носят?

37

ЗЛАТЕНА

преди 2 години

Допуснах правописна грешка - да се чете УЖАСТНО вместо ужасно!

36

Анонимен

преди 2 години

Златка - жената за пример. Набодена, с маска, окъпана от дезинфектанти и на разстояние от хората. Това е мечтата на новите робовладелци - всички да бъдат такива безмозъчни, безропотни слуги като нея.

35

Анонимен

преди 2 години

18, споко бре "Ваксината ще те направи свободен" (Меркел), айде сети се сега кой е фашагата в новия филм!