86

Анонимен

преди 2 години

Министър без портфейл по ромските въпроси - д-р Антония Валентинова - Ко?

85

Анонимен

преди 2 години

Супер, простотия! Ромите си нямат държава, но ще си имат министър.

84

Анонимен

преди 2 години

ами какъв е този министър по ромските въпроси,щом има такъв трябва да има и по турските въпроси,арменските въпроси а защо не и по македонските въпроси..ние нали сме една държава един народ,защо трябва още калинки да се назначават щото то около министъра ще има зам.министър и още една сюрия брачеди....

83

Анонимен

преди 2 години

добре, достатъчно за тез, кажете математика нещо ново предсказал ли е ?

82

Анонимен

преди 2 години

Народът: Лелке, какво има в киндер сюрприз яйцето? .......................Леля Тошка Африканска: Ще видиш, като си го купиш и отвориш. Дай паричките, детенце!

81

Анонимен

преди 2 години

Предложението нарушава конституцията. Ромски министър не може да има..................Как ще дадеш власт на такива хора, които лъжат и противоконституционствувателствуват? Вън чалгарите, ако трябва - нови избори. Сороссоиди и измамници ще ни напълнят със свои подобия като въшки навсякъде.

80

1

преди 2 години

пропуснали са тиквата,той най-много го може ,но уви!

79

Анонимен

преди 2 години

Далавера, далавера, всичко е алъш-вериш. Президенти, премиери - всичко селски шнорхели!

78

до Веселинъ

преди 2 години

Киндер сюрприз по бУлгарски??? Ааа.., мозе, мозе..., у нашту Резерват всицко мозе! -))))))

77

Анонимен

преди 2 години

Нали това е целта - да има едно правителство което да се сгромоляса с трясък.

76

моч

преди 2 години

До 67 Анонимен "пълен цирк" :( в чиято трупа чрез конкурс са подбрани все долнопробни , цинични и арогантни кло_уни , а акробатите им са трагично непохватни и тотално некадърни лъжци и самозванци , които се препъват и падат преди още да са излезли на манежа......ако пренебрегнем високопарните плямпаници на водещия , представлението се очертава да претърпи пълно фиаско и катастрофа.Най-лошото е че представлението няма да е в някоя съдрана палатка или в клоаката 7/8TV , а Българския парламент !!!

75

Анонимен

преди 2 години

Далавера тук цари, а правдата я няма. Далавера, далавера, всичко е алъш-вериш. Премиери и банкери, всеки прави се на мъж.

74

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ще има Правителсво. Скоро ще има истинско Българско Правителство-Царското семейство и семейство Живкови ще бъдат неговите членове. Ще бъдат нужни три месеца и Царство България ще зацъвти. Това е което идва и никакви медии не могат да спрат това,що иде от Народа. Да живее Комунистическо и Аристократично Царство България !

73

Анонимен

преди 2 години

Петък Точно в Пет - с Китодар. Всичко е един ФАРС

72

Анонимен

преди 2 години

Ще е тотално падение , ако този кабинет мине . БСП , ДБ , Манолова да се взимат в ръце и да не го подкрепят

71

Анонимен

преди 2 години

Досега не е имало военна хунта в БГ да управлява, за разлика от Гърция и Турция, но за всичко си има първи път :)) Щом не могат да излъчат кабинет, както и да се разберат, натам отиват нещата :)))

70

Правосъдие?!

преди 2 години

Само с Военен режим.А с мутри вън - старото положение.

69

до анонимен

преди 2 години

""""Правителство щи има със сигурност. ГЕРБ, ДПС и БСП ги устройва"""" Ако се окажеш прав, това ще е преходно правителство или тъй нареченото правителство на"патерици".То ще е за кратък период и ще се сгромоляса с трясък! Това ще бъде края на ИТН и на политическата "кариера" на Дългия и Ку-Ку Бенд.

68

Анонимен

преди 2 години

Може ли да си представите докъде ни докара тъй нареченият ни "политически елит" за 30 години Демокрация..., Шоумен да спечели парламентарни избори и да състави правителство?! Ужас!!!! Превърнаха ни в Украина-2!!!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Правителство щи има със сигурност. ГЕРБ, ДПС и БСП ги устройва Правителството на Слави. Затова ще има гимнастики при гласуването му.