34

До 41

преди 2 години

Пеша естествено. Първият ден направихме преход до хижата,преспахме там и на другият ден катерихме езерата. След това се върнахме на хижата,пак преспахме и на третия ден слязохме от нея.Естествено имахме водач,който ни водеше.

33

Анонимен

преди 2 години

До До 25А мога ли да запитам как стигна до хижа "Скакавица"? Наистина ми е любопитно!

32

БожетазиБългаия !

преди 2 години

Свещенно място изкъпали са се и са се заредили със енергия наркоманите хахахах. Еми,това е България.Като ходих на Стоунхендж не можеше даже да прирариш до камъните.Иначе те обесват на място в Средвовековна Англия !

31

Анонимен

преди 2 години

По цял свят националните паркове са направени за до може хората да почиват сред природата, само в България в националните паркове може да ходят само зелени сектанти като Севделин Атанасов. Каква е причината да не може турист да се изкъпе в езеро?

30

Анонимен

преди 2 години

И като тези момчета са се изкъпали в Окото какво ще стане? Мястото било свещенно - този болен сектант трябва да се осъди за тероризъм и проповядване на антидемократична идеология! За кой се мисли този *** Севделин Атанасов, че ще определя кой може и кой не може да посещава национален парк?

29

Кико

преди 2 години

Факт е, че няма табели при Окото, а там се събират всички мързели от лифта. И не са чужденците проблема, всякакви селянки идват с децата си и вадят сандвичи да хранят рибки там. Преди дни бя свидетел. И каквото и да им кажеш, те те гледат и трошат. Българинът е най-големият проблем, не са чужденците.

28

човекът и природата

преди 2 години

и какво сме нарушили на езерото, нали сме хора а не радиоактивни замърсители

27

Просто и ясно

преди 2 години

Мястото е защитен обект и точка. Във всяка развита страна нарушилите забраната / хванати в момента, на камера или на видео подлежат на жестоки глоби / а някъде и затвор/ Пълно е с *** навсякъде и затова е измислено. Я се опитай да нарушиш забраната в някоя западна или недай си боже в някоя арабска страна

26

22

преди 2 години

Най-потресаващо е, че няма глоби. Ако има глобени и то в размера на европейските глоби за неспазване на разподедби, няма да е така. А тук всички вече са наясно, че в България всичко можа, могат да си правят безнаказано всичко което си решат. Така е когато за нарушенията си говорим само по медии и по интернет, а място няма нито един оторизиран, който да си върши работата и да издава актове за нарушение. И чужденците да не могат да напуска България преди за платят.

25

До Гроби

преди 2 години

И кой си ти,та да ме учиш как да се държа сред природата и в планината?Нито замърсявам,нито нарушавам законите и наредбите.Нито пък правя някакви рискови преходи,та да се наложи някой да ме спасява. Така че ти си господин Никой,та да ми държиш сметка къде ще ходя и къде не.А при комунизма живях 15 години,та много добре знам какво беше.

24

До Гроби

преди 2 години

Абе п.ростако-щом в анонимен форум обиждаш хора заради мнението им,ясно е какъв комплексар си .Не живеем в шаманизъм,та да има "свещени места".Има места,на които е разрешено да се ходи и на които е забранено. От закона. Така че щом няма забрана дадено място да се посещава всеки има право да го посети.Друг въпрос е ако замърсява.Въпросът е,че от 100 човека 1 замърсява,а такива като теб слагат под общ знаменател всички,щото не били от кастата на "планинарите" .Планината не ви е бащиния.

23

Анонимен

преди 2 години

планетата е да се ползва, за това всичко което е създадено от природата не е там за да се гледа само

22

Гроби Таласомо

преди 2 години

До До 23Ти си живият пример за това колко прости са българите;))) Дори не си разбрал смислът на казаното, а то е, че трябва да се прави разлика между природа и свещено място в природата. Но и в двете, поведението трябва да е на смирение! Учи се, когато ти гълчат и не използвай "идеологеми", как било при комунистите. Видял си ти, комунисти наживо;)))

21

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам, долното е до Анонимен 19, не 20.

20

Анонимен

преди 2 години

До До 11 (Анонимен 20)Хахаха,не бил планинар *** качил езерата от долу без лифт.Верно ли и ще ме осветлиш ли за колко време ги качи от Паничище от където започва маршрута и за колко време се върна(щото за неподготвен човек 8-9 часа,че и нагоре с тази денивелация си е трудничко меко казано). С джипарата ли ги качи или от дивана на един скок. А че селянията и тълпите там дразнят всеки обичащ планината е факт.(и не съм 11, просто коментара ти е толкова tup, че няма как да не отговоря)

19

Анонимен

преди 2 години

Нали парите не миришат.Какво се оплаквате.Знаете ли колко пари на ден се изкарват от лифта.Мръсотията и къпането са част от играта.

18

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ето ви резултатите от визията на Ангелкова и ГЕРБ за България като развиваща се туристическа страна. Проблемът е, че който и да дойде от системните, той ще преповтаря тази визия, а тя се изповяда и долу, поместному, защото, както писах, съзнанието е такова: "Единственият начин да живееш в Раят е да правиш кинти от него; единственият начин да почетеш свещените места е да правиш кинти от тях". Те не се разбират от младите, чието съзнание е западняшко. А другите съзнателно искат да ги опропастят!

17

Анонимен

преди 2 години

Ами виждат, че българите идват с джипове нагоре и никой не вижда проблем, та защо да не се правят на българи и чужденците?

16

Плайнинар

преди 2 години

Бас държа, че ако вземат проба.от водата ще.е.бъкано с пик0ч и ешерихия коли. Аз съм виждал един си миеше нивата преди 5-6 години там.

15

До 4

преди 2 години

Кажи си честно. Не обичаш да ходиш по планини, не си бил и на Рилските езера, защото са ти мноого далеч. Залагам на 250км+ от мястото където живееш! Точно тази статия е в подкрепа на табелките и има за цел да е ясно, че е забранено. А и като видиш селtак да го прави - до му направиш забележка и да го изкараш от водата с шутове.