123

хахахаха

преди 2 години

плажна ивица за 2 000 човека,леглова база за 10 000 ,добре дошли!

122

до УВЕЛИЧЕТЕ ЦЕНИТЕ!

преди 2 години

Къде виждаш в България магистрали?!? Ходил ли си по света да видиш на кое се казва магастрала. Две три платна в посока си е просто шосе. Дубай и АбуДаби върху пясъка са направили по шест ленти в посока, а тук е едно голямо нищо. За какво точно да се плаща допълнително.

121

Анонимен

преди 2 години

До LoraЗа жалост Гърция и Турция са с по-висок от нашия стандарт :( трудна работа да сравняваш най-бедната държава в ЕС с която и друга :)

120

До Лора

преди 2 години

Ако нямаше много хотели по морето,цените щяха да са много високи.Това лято почивах в четиризвезден хотел за 60 евро на вечер стаята.Което си е напълно приемливо.

119

Lora

преди 2 години

В туризма има стандарти и формули, които се прилгата, като например съотношението на размера на плажната ивица към броя легла, кото могат да бъдат създадени в даден курорт. Тази формула не се спазва изобщо през последните 20-30 години и презастрояването с места за настаняване води до проблеми с липсата на места по плажната ивица. Да не говорим какъв е ефектът и натоварването върху природата.

118

Lora

преди 2 години

До УВЕЛИЧЕТЕ ЦЕНИТЕ!Сравнението на Поморие, например, или дори Варна с Амстердам е крайно неуместно. Може да ги сравняваш с курортите в Турция и Гърция, които предлагат подобен продукт и имат близък на нашия стандарт на живот. Цените на нощувките се определят от качеството и допълнителните услуги, които предлагат местата за настаняване, както и зависят от стандартите и икономическото развитие в съответната държава.

117

Анонимен

преди 2 години

Златни пясъци е санаториум за пенсионери - тлъсти бабички с хавлии се препичат като змии..

116

Гиб Мелсън

преди 2 години

Този хотел на снимката е или на хотел Дюн или хотел Хевън от Слънчев бряг. Тези два хотела построени на плажа, собственост на мутри са символ на упадака и корупцията в България. Толкова години управление и на БСП и на царя и на Винету не се намериха държавни органи да ги съборят. Обаче ако влезеш в трамвая без маска или в магазин изведнъж ще видиш как бързо се активират държавните органи и как бързо могат да ти изплющят глоба. Когато тези два хотела ги съборят тогава ще има промяна.

115

Анонимен

преди 2 години

До 120: Дубровник ама града е пешеходен и примера който е даден е ако влезеш и паркираш на центъра, на пъпа както се казва. Има паркинги в зона 3 и там е по 30лв на ден. Само да знаете де.

114

Пешо Кайена

преди 2 години

ЕИИИ 122--ПЪРВО МАГИСТРАЛАТА Е ПЛАТЕНА ОТ НАРОДА--С НАРОДНИ ДАНЪЦИ ОТ БУДЖЕТА..ВТОРО--ИМА ВИГНЕТТЕ (ВИНЕТТКА) = 97 ЛВ...ТРЕТО--ИМА ГОДИШЕН ПЪТЕН ДАНЪК НА КОЛАТА = ТОВА ЩЕ РЕЧЕ ДАНЪК ЧЕ КОЛАТА ГАЗИ ПЪТИЩАТА !! = ПЛАЩАЩ СЕ КЪДЕТО Е РЕГИСТРИРАН АВТОМОБИЛА.!!...ТОВА СА ТРИ НАЛОГ..А ТИ ИСКАШ И ТОЛЛ ТАКСА ДА ПЛАЩАШ НА 10 ПУНКТА С БАРИЕРИ, ТАКА ЛИ ??.......БОКО ЯКО ВИ ДЕРЕ..МАЛКО ВИ Е, БЪЛГАРСКИ МИШККИ .

113

Чичовото

преди 2 години

До 109...Недей ...видях те от яхтата.

112

УВЕЛИЧЕТЕ ЦЕНИТЕ!

преди 2 години

Крайно време е да се въведе платено пътуване по магистрала Тракия. Поне 100 лв на преминаване, което е сравнимо с цените на запад. Днес *** плаща 100 лв годишно,, и с големи претенции за никакви пари. Претенции-като плащаш по 100 лв на посока. Увеличените цени ще насърчат пътуването със самолет, влак ,, автобус-тоест няма да има толкова коли по морето. Цяла Франция ходи на море с влак, но не-***-иска с таралясника, а ида не плаща за паркиране!

111

УВЕЛИЧЕТЕ ЦЕНИТЕ!

преди 2 години

За мен са обидни ниските цени на морето. Идва чужденецът, плаща 60 лв-и получава хотелска стая и ол инклузив. Ниските цени са за сметка на робския труд на наетите в туризма-там се работи по 20 часа на ден, за минимална заплата. За да се промени това цените трябва да бъдат увеличени-да няма хотел за под 200 евро нощувката. Хайде -дайте ми пример в Амстердам за хотел на цена под 300 евро на нощувка? дайте ми пример за хотел дв Дубровник, по евтин от 200 евро-няма такива. А в България-25 евро.

110

увеличете цените!

преди 2 години

Категорично за паркиране трябва да се плаща скъпо-както е навсякъде по света. Беше даден пример с Дубровник-паркинг-200 евро на денонощие. Паркирането в Римини е поне 100 евро за 24 часа. Това насърчава да пътувате с обществен транспорт-цяла европа ходи на море със самолет или влак, само *** с кола,, а и иска да не плаща. Редно е паркирането да е поне 200 евро, колкото е и в Хърватските кукорти. Редно е и магистралите да са платени-поне 100 лв на преминаване, а не 100 за е годишно.

109

Анонимен

преди 2 години

Скоро няма да почивам в България, както правя в последните 20 години. Почивал съм на всички континенти поне по два пъти, като предпочитам Испания и Италия. В България това не е почивка.

108

Реалист

преди 2 години

Като съборят 3/4 от новопостроените бетонни грозотии, наричани още мутренски хотели, място ще има, а и може българите да се върнем към почивка на българското море.

107

200 евро паргинг

преди 2 години

В Дубровник-паркингът струва 200 евро на денонощие. Толкова е и цената на евтин хотел. В Дубровник плащате по 400 лв за паркинг, но в България 10 лева са ви много(това е цената на паркинга в Поморие-и мрънкате,че ви е скъпо)

106

Анонимен

преди 2 години

Супер е, нямам търпение да отида да се доредя до резервация. Но като гледам пак ще трябва да почивам в Гърция :( Догодина обаче ще си хвърля хавлията още януари месец и дано ми се получи.

105

Анонимен

преди 2 години

Ех, ***, ***...

104

Анонимен

преди 2 години

До 110Нас пък ни дреме, къде не ходиш. Ти ако много ходеше... едвали щеше да се обясняваш тук цял ден. Истината е че си поредния плювкуу по България, но живееш тук. Остави си паспорта и чао