55

Анонимен

преди 2 години

Партия ИТН са на издръжка на Сашо Дончев и Овергаз. Субсидията си я получават от него.

54

Анонимен

преди 2 години

А когато тиквона раздаваше държавни пари без дори да мине през парламента всички комунисти от герб припадахте от кеф! Дъртия комунист тиквон какво направи? С едната ръка прибираше в джоба, а с другата хвърляше нашите пари за глупости! Какво направиха комунистите от герб когато гръмнаха цистерните от влака в селото? Раздадоха по 350 лева, а насърчаваха да събираме капачки за медицинска апаратура! За 12 години един медицински хеликоптер не взеха!

53

Браво

преди 2 години

Трифонов,ти мислиш за народа, поклон,имам въпрос с възмущение,за уж торнадото което минало през град Тервел,ми то си бе един облак с дъжд и градушка,щети,10 процента дали има .тая община стигна до медията сякаш потоп е станало.няма такова нещо,зам.кметицата си прави пиар,да е сред медиите, къде е кметът да коментира,все тя е.дидке идва ти края.или искате още париНе се наядохте с китариста и сега със симчо.голяма си лисица.идва Коледа

52

MaйMyнaтa

преди 2 години

И да припомня, че имаше пожарникар, който награждаваше и кyчeтa. И те си вършеха работата много добре, ама толко и помните

51

Икономист

преди 2 години

Трифонов е пропуснал да напише, че най-големият герой от българските пожарникари е Бойко Борисов. То бива подлизурщина и лицемерие, но тяхното, на политиците надмина всякакви граници. Колко са им субсидийките на партиите. Парите им не стигат за да изберат правителство, а тръгнали акъл да раздават на бизнесмените. Честито на БНБ и финансовите експерти на партиите !

50

Анонимен

преди 2 години

Обзалагам се, че сега ще хванат някой "престъпник" от ГЕРБ... 100 % някой невинен ще изгори за да ги злепоставят...

49

MaйMyнaтa

преди 2 години

Знам ги комарджииските трикове.Дай нещо ново бе плeшив!!

48

Анонимен

преди 2 години

Чалгара са прай на майка Тереза с нашите пари. Ей учиндолско недоразумение пропаднало, върви се скривай на село и повече не се показвай.

47

Payak

преди 2 години

Хубаво ама Славчо нашите пари раздава. Ако покрай това беше казал отделно аз Слави ще даря 10000 лв в лично качество бих го разбрал.

46

Слави президент

преди 2 години

Слави президент-по-достоен от чорапа и фарисеите му съветници и служебен кабинет.Този кабинет,определил 540 лв помощ за загиналите горски(няма дори една минимална заплата),а си отива с по 6 заплати обезщетение за трите си месеца служба,както и с платен отпуск за тежката преумора от афери.Този кабинет,назначен от и съставен от мошеници.

45

Простак

преди 2 години

Ха,ха,ха,аз пък мисля,ти тези като тебе са посредственици с големи претенции без покритие и мошеници.Най-неприятните и опасни хорица,

44

Анонимен

преди 2 години

Малко ни беше 12 години оня с големата глава да дава напред назад нашите пари ами и тия продължават. С нашите пари се праат на тарикати. Стига бе Сеяндури не сме правени у саксия и не сме поливани с лимонада бе. Докога ще ви търпим Сеянията. Времее за винкелите.

43

Миро

преди 2 години

Е и ?!Че преди няколко дни и ГЕРП дариха 100 000 лв.на засегнатите хора от бурята в села около Годеч,и не вдигаха такъв шум като тая мутра.

42

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е НА ДЪНОТО В ЕС , ЗАЩОТО БОРИСОВ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО И ИНТЕРЕСЧИИТЕ! НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ПОЛОЖЕНИЕТО С ТОЛКОВА ПРОСТО НАСЕЛЕНИЕ!

41

Анонимен

преди 2 години

51 борисов не смята така, той само взима, дава да, само заповеди като "ходи при тоя, хйоди при оня, настане наш главен прокурор и т.н. и т.н."

40

Анонимен

преди 2 години

За да вземеш трябва да дадеш.

39

Някой си

преди 2 години

Във видеата от борбата с пожарите в Турция се видя ясно, че и жандармерията с колите с водни оръдия са мобилизирани да гасят. Да питам ли нашите къде са?

38

Анонимен

преди 2 години

47 кое да им идва на главата, защо е професията пожарникар, за да ходи и да гаси, за тва е учил и тва прави, кое не ти е ясно? ходи питай родителите дето всеки ден правят кампания за средства на децата им, че няма кой да им даде

37

Анонимен

преди 2 години

Концерт да очакваме ли??? Или ще в Лондон

36

Анонимен

преди 2 години

Дано да не ви идва до главата.