39

Анонимен

преди 2 години

Трееес двайсет заплати и ми оди като келнер и пенсииката и пенсииката

38

Анонимен

преди 2 години

Като се пенсионираш или отиваш в запаса или гражданска защита ! Тоа ми станал министър председател - артилерист !

37

Трол на ГЕРБ

преди 2 години

Ако Тиквата беше все още министър-председател, щеше да се събуди в 9ч с махмурук. След мощно разтоварване в тоалетната, в 10ч щеше да яхне жипката с *** от всички водещи телевизии до мястото на пожарите, където щеше да се ръкува с местните мафиоти и да дава акъл. След обяд, щеше да разцъка едно мачле главно със стоене на едно място с ръце на кръста и биене на дузпи до гол. В 20ч щеше да се обади и поръча една плейметка за 5 бона, която да посвири на флейтата (ако може да я вдигне).

36

Анонимен

преди 2 години

С тая бяла ризка само си да се мотаеш около пожарите......Ама той е отишъл там да го снимат,не за друго...

35

Анонимен

преди 2 години

Най- после *** петият ден след пожара. Те хората измряха той им вка дайте да дадем!

34

пияница мистик

преди 2 години

"За съжаление ситуацията не е никак радостна, защото има хора, които са загубили не само имуществото си, но и до голяма степен живота си." === Ахахахахахахахаха :))) Аз пък познавам един, дето загуби живота си, но в по-малка степен :))) Абе откъде ги изрови Фигуранта тези илитерати бе

33

Гиб Мелсън

преди 2 години

Нямали подходяща екипировка пожарникарите. Представяте ли си? След 12 години управление на пожарникар пожарникарите се оплакват, че нямат добра екипировка.

32

Държава мутренска

преди 2 години

се оправя с военен преврат, а не с "мутри вън".

31

Анонимен

преди 2 години

Господин Янев тия с камерите и микрофоните не са жители на село Старосел. Трябваше повече внимание да обърнете на жителите и пострадали от пожарите, а не на хората с камерите. Малко некоректно беше от ваша страна, охраната Ви да гони местните жители и да пуска журналистите. Кой е по-важен за вас? Пострадалите местни жители или журналистите, които отразяват Вашето посещение??

30

Анонимен

преди 2 години

Еми това са стари клишета, само дето хората знаят, че държавата отдавна е капитулирала :)) Иначе съм доволен от военните, без харвардчето с завода за е-коли :))

29

Гошо Харпуна

преди 2 години

Всички жители на Старосел пожалали да се здрависат с премиера Янев, бяха грубо изблъскани от охраната. А преди година Бойко сам идваше да говори с хората.. и ги прегръщаше..Тия новите са истински ръководители явно, избягват обикновните хора. И ги държат на растояние.

28

ДЕЖУРНИТЕ ПРИКАЗКИ .

преди 2 години

...РЕЗУЛТАТА Е ...540-лв , ЗА ЗАГИНАЛ ЧОВЕК У БЪЛГАРИЯ----ТОЛКОВА СТРУВАТ "СОЦ-РОБИТЕ НА ТРУДА".......ГООООООЛЯМА "ПРОМЯНА" ,БЕ.....НАД 60% ОДОБРЕНИЕ НА "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО" ХА,ХА,ХАААААААААА

27

Анонимен

преди 2 години

Същите работи разправяше и Борисов, той също обикаляше по селата. С какво това правителство е различно от предишното?

26

Анонимен

преди 2 години

Янев, след посещението, организирано от отдел Връзки с общественоста, към Министерски съвет и включено към програмата му за месеца с цел повдигане на обществената подкрепа, е преминал обстоен преглед в Правителствена болница. Слава бого не е получил сериозни травми на белите дробове и организма като цяло.

25

Асан

преди 2 години

Артелчика да раздава сухи пакети от резерва на БНА :)))

24

Анонимен

преди 2 години

След дъжд качулка.

23

чалгари как е?

преди 2 години

не харесвам зелените чорапи, но си представям как слави чалгаря посещава засегнат район, говори с хора или прави изобщо нещо каквото и да е, освен шмъркане на кокаин?

22

Анонимен

преди 2 години

ТОВА ЗАГЛАВИЕ МИ ПРИЛИЧА ДОСУЩ КАТО ПЪРВА СТРАНИЦА НА "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"-ДРУГАРЯТ ТОДОР ЖИВКОВ ПОСЕТИ ГРАД СТАНКЕ ДИМИТРОВ...

21

Анонимен

преди 2 години

Държавата все още се движи по енерция, създадена от предходните. За добро или лошо. Нека видим как ще е след една година. Тогава енерцията ще е свършила. Такава ще отсеем дали новите управляващи са добри или лоши.

20

Анонимен

преди 2 години

Комунистите слизат при народа и изоставят безмилостната битка с корупцията :)