14

до 10

преди 3 години

Откога говоренето по телевизора се счита за борба на първа линия?

13

Анонимен

преди 3 години

ЧУДЯТ СЕ КАК ДА НАБОДАТ ХОРАТА С ЧИПОВЕТЕ.А ПЪК НЯМАЛО ДОВЕРИЕ КЪМ ОТРОВИТЕ ПАРДОМ ВАКСИНИТЕ АМИ КАК ДА ИМА ДОВЕРИЕ, КАТО ПЪРВО БЕШЕ САМО 1 ИГЛА, ПОСЛЕ СТАНАХА 2, А СЕГА СЕ ГОВОРИ ДОРИ И ЗА 4-ТА ИГЛА. АБЕ ТИЯ ХОРА ЩЕ СТАНАТ ГМО ТАРАЛЕЖИ ОТ ИГЛИ. АБЕ ДА ПОПИТАМ ИМА ЛИ АМСАЛАЦИ АБДАЛИ, КОИТО ДА ВЯРВАТ ВЪВ ВАКСИНКИТЕ, КОИТО МОЖЕ ДА СА ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ВАКСИНИ / ЧИПОВЕ - МОЖЕ БИ ЗА ДА СЕ СЛАГАТ ОЩЕ ИГЛИ ЗНАЧИ ТРАНСМИТЕРИТЕ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ ДА ПРЕДАВАТ СИГНАЛИ И ПРИЕМАТ ТАКИВА/.

12

Експеримент

преди 3 години

Хората ще се ваксинират когато се появат сертифицирани ваксини, за които производителят носи някаква отговорност. В момента ни се предлага единствено участие в медицински експеримент с биопродукти изцяло на наша отговорност. Не всеки иска да е опитан мишка. Иначе чл. 29 ал.2 на българската конституция забранява принудителното участие в медицински експерименти.

11

Анонимен

преди 3 години

Иде радевата зима

10

Калеко Алеко

преди 3 години

Планът на МеЗе-тата на радевата хунта е да докърляпат до есента, когато по всичко личи че ще има избори 2 в 1, за да може рашкоФ пак да им нареди гласовете и процентите, а иначе държавата е на самотек окакто ГЕРБ го "изчегъртаха" от Властта...Не случайно пожари вилнеят навсякъде и вземат жертви...Ако беше ББ с джипката досега да е отишъл на терен и да е организирал всичко, за разлика от янеФ който си чете листчето под климатика, докато редовите граждани, лесничеите и пожарникарите гинат в огъня

9

Анонимен

преди 3 години

Уволниха топ лекарите, които се бореха на първа линия, спряха ваксинациите, изхвърлиха и малкото останали ваксини, фалират в момента водещи наши болници с подставени лица.Това ли са ви мерките?

8

Анонимен

преди 3 години

Ами да спрат с мотивационните кампании. Що харчат пари и за тая г.лу.n.ост.

7

Анонимен

преди 3 години

Янев, ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

6

Анонимен

преди 3 години

Ама нали Стефан Янев като част от екипа на Радев твърдяха, че вирус няма и правеха демонстративни сбирки на Шипка?

5

ОРфи

преди 3 години

Вчера, минавайки покрай РЗИ видях един преател, ама много притеснен, виден антиваксър, чака да му дойде часа за първа игла "ам щот изскочи една работа в Кипър като шофьор" Тъжно и безславно ще завърши бунтът ви, преатели, един по един ще се наредите на опашките, ревейки за отнетото ви право на невежество:)

4

Анонимен

преди 3 години

Кой е този изтипосан с червен клоунски панталон в Парламента, на снимка 7 ?

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПЛАНЪТ Е ЯСЕН ПРЕМАХВАНЕ НА СТЪЛБИЩАТА В БОЛНИЦИТЕ ТА ДА НЯМА КЪДЕ ДА ЛЕЖАТ БОЛНИТЕ

2

Егати

преди 3 години

Отговора! Ала-бала - Пълно безхаберие. Сринаха доверието в лекарите и сега нямало мотивация за ваксиниране хаха. Ами че то няма и мотивация за лекуване. А Зима иде - както се казва в Игра на тронове.

1

Totenkopf

преди 3 години

Хахахаха ми скоро ще се разбере, че вашия план не е план за нищи друго освен за геноцид над българският народ!