7

Панелни таласъми!

преди 2 години

Елате да наемете/купите обект на морето и после ще говорим за:1."плащайки безумни цени за каквото и да е"...2."народ който обича да плаща"....3."цените са увеличили със 125%"...и още тролски шитни...

6

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми съграждани,Разберете че няма как да бъдете уважавани като туристи,като българи с добри цени,със качество,с обслужване на нашето море докато сами се блъскате с лакти да плащате и да ПРИЕМАТЕ тези условия които Ви предлагат по нашето море Продължавайки да приемате това което ви се предлага с вашите пари ,винаги ще бъдете лъгани и мамени

5

Анонимен

преди 2 години

Докато масово българите се бутат на нашето Черноморие,плащайки цени до небесата,много нашенски семейства намериха начини и заминаха за Турция,за Гърция,за Испания с пакети както обикновенно,така хем всички виждаш какво плащаш,хем почиваш като бял човек и не мислиш за това къде ще обядваш,вечеряш,и на каква цена.Дори да сложим и цената на PCR тестовете ПАК излиза по изгодно от дрането на кожи по БГ Черноморието.

4

Анонимен

преди 2 години

Какво излиза?Криза няма.Това което направиха правителствата,банките използвайки коронавируса е да предизвикат изкуствен недостиг,ограничения във всичко,в коли,в стоки,услуги,докараха инфлация,стимулираха с пари икономиката,като задържаха търсенето,и това е част от резултата.Хората се блъскат като сардини,навсякъде за всичко плащайки безумни цени за каквото и да е .

3

Анонимен

преди 2 години

Тази година ще компенсират и надскочат и загубите за миналата... Така е било винаги по нашето море - алчни гърла. Ама и народ който обича да плаща, та да не се оплаква.

2

Анонимен

преди 2 години

Така е-хората искат да си почиват като бели хора,а не да пълнят багажника с храна и да отидат в къща в някое гръцко село и на плаж от чакъл.

1

Анонимен

преди 2 години

И цените са увеличили със 125% - Ама алчност Бе ! Крайно време е оная бойкова глупост с намаленото ддс на 9% да се спре !