70

Цървул

преди 2 години

Не мога да разбера, защо обсъждаме кукления театър,наречен кабинет на ИТН.Много по-интересни са "сватовете","кумовете" и "кръстниците". ДБ -Атанасов, Иванов и Мирчев - червени наследници! Мутрите - Манолова и Дончева- червени наследници!БСП - нямат нужда от пояснение! Като добавим и Калеко от Дондуков 2, какво излиза? Правителството е червен годеж, от който булката ИТН ще излезе посрамена от интимното *** на чаршафа.

69

Е и ко?

преди 2 години

Кат няма правителство?Камъни ли ще падат от небето?Абе я му дръпнете един Тайсън Кючек у парламента и да минаваме под управление на Ердоган!И без това мадамите свикнахя да носят фереджета и бурки,поне Турция се отказа от обратните жендъри.

68

и те така

преди 2 години

от сега се смеем , но не трябва да допускаме да плачем . благодарение на преуспяващите миячи и чалгарчетата тошку и славчу ше ви го слагат ,,,,шнорхела

67

Смех

преди 2 години

партийки, които всеки път губят избори като БСП и ДБ и единствения им шанс да управляват е служебно и с преврат непрекъснато твърдят, колко им били прекрасни министрите хахах. Епа виде се колко са прекрасни - никой не ги иска и хората масово гласуваха за ГЕРБ и ИТН. За едните щото ги знаят какви са, а за другите щото не ги знаят какви са и още не са се показали.

66

Нищо ново

преди 2 години

Интересно е да се знае що за либерални стратегии създават в института, на който той е директор. *** агитацията влиза ли в кръга на тяхната дейност.

65

Анонимен

преди 2 години

"Центъра за либерални стратегии" -- Уау! Къде е тръгнал тоя бос през лука? Няма ли кой да им сложи карантина на този център? Те са по-опасни от ковида и никой не реагира втази държава. Този център е развъдник на всякакви зарази, предназначени да хвърлят държавицата България в кома за броени години.

64

Един до 83

преди 2 години

Откога ползваш никнейм Българин? Не беше ли на друг коментиращ?

63

Реалността

преди 2 години

Смилоооов, Смилов, влака вече го карат ***.нгу.стите от ИТН ( Има такива недоразумения) и ЕБНИГИ ! Влакът,драги Смилов, вече е дерайлирал ! Никакъв политолог не си, Смилов, а една дръглива овца ! Не ставаш за анализатор на политически процеси щом не виждаш реално какво става !

62

Payak

преди 2 години

По долу пише плешив фараон. Какъв фараон самопровъзгласил се? Опростачен комплексиран индивид най вероятно и импотентен.

61

Анонимен

преди 2 години

Плаващите мнозинства са нещо нормално, при положение , че няма партия с повече от 120 депутата. Последната такава беше ОДС на Костов. Крайно време е да се научат, че различието е нещо хубаво. Стига вече "който не е с нас ..."

60

Без политици

преди 2 години

Вся власть народу!

59

Интересно е

преди 2 години

как БСП и ДБ наричат своите си ключови министри в служебното правителство - успешни. Очевидно те са успешни единствено и само за тях си, ако се съди по показаните на изборите резултати - ДБ си остават партия на софийските глезльовци, а БСП пропада със страшна сила. Министрите им имат принос единствено в назначаването на всичките си възможни роднини и близки на високоплатени постове. За два месеца назначиха повече роднини отколкото Боко за 12 години.

58

Анонимен

преди 2 години

Няма да се избере правителство. Като слушам как всички говорят вяло, бавно, отпуснато, когато коментират, няма да подкрепят правителството. Няма го ентусиазма от миналото лято. Тези ще са същите и след трети избори. Да се махат.

57

ИСТИНАТА

преди 2 години

До КОМЕНТАР 45:45 ТИ КОМЕНТАР СТИГА ВРЕМЕТО Е НАШЕ.ДОЛУ БКП ДС И ПРОИЗВОДНИТЕ НА БКП ГЕРБ-СДС

56

Кури кака

преди 2 години

Определено мантрата е: правителството трябва да е от Де *** или от исмв /вътре, иначе има задкулисие. Тия двете са най-малко, но най-гласовити. Според тях "новите, умни /ицето/ и красиви /и майчето и ицето/" навсякъде и всички останали са маскари. Ай сиктир.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Бойко никога не е говорил за задължителни ваксини. При Борисов 4 няма да има задуължителни ваксини, но тези сега могат и да ви ваксинират набързо.

54

Промяна за мат'

преди 2 години

--Военен режим Пиночет!ЕДИНСТВЕНО това!!!

53

Българин

преди 2 години

Мене ИТН по ме кефат от комунистите от ГЕРБ.

52

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна реши да напусне СССР и стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промишления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби - от самолетоносачи до малки военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е стана от третия свят като България.

51

Анонимен

преди 2 години

Днес от асоциацията на работодателите обявиха, че заради високата борсова цена на тока,готвят протести и спиране на предприятия.Онзи ден представител на петролната и газова асоциация ни стресна, че заради евроакцизи, догодина бензина и дизела ще минат 3 лв.ТОВА е важното, а не какво правителство ще мине или не.Защото страшното предстои и никакви Тв скечове и хуморески няма да помогнат.