20

Все същите

преди 2 години

Всички крякат "за хората,за хората","народа,народа..." и бам накрая едно от първите неща- дай да си гласуваме високи заплати....После ходи гласувай да те "оправят".

19

Дедо Пенс

преди 2 години

Бухахахааааааа...

18

О хо хо

преди 2 години

КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО САМ ДА СИ ОПРЕДЕЛЯШ ЗАПЛАТАТА?!?! РАБОТОДАТЕЛЯТ / НАРОДЪТ, СУВЕРЕНЪТ/ БИ ТРЯБВАЛО ДА ОПРЕДЕЛЯ ТОВА!!!! ТАКА ЧЕ НЕ ДЕМОКРАЦИЯ, АМИ ДЕПУТАТОКРАЦИЯ СМЕ!!!ПФУ!

17

Мен

преди 2 години

Представяте ли си да си ги увеличат. Все пак никъде не пише, че ще ги намалят, а че ще ги обсъдят.

16

Анонимен

преди 2 години

18-ти може доста да обсъдим, но се налага в 9:00 да излизам, някой друг път в някоя тема, все ще се засечем, чао и лек ден ви желая, а тия в парламента да гласуват квото си искат, и без тва всичко е един цирк

15

Анонимен

преди 2 години

света никога няма да има справедливост докато ги има тия и *** настанени в съдебната

14

Обективно до 15

преди 2 години

В БГ си богат само ако си бивша ДС! Само и.д.иоти вярват в приказката за Снежанка и умния и прекрасен Божков.

13

Офф

преди 2 години

Нали не си въобразявате, че же има каквото и да е намалаване на депутатски заплати или привилегии??? Ако вярвате в това сте чиста проба наивници на средна възраст!

12

Анонимен

преди 2 години

13-ти коментар, в България, ако си богат, ти взимат бизнеса, вкарват те в затрвор, или те убиват, или постановка ще ти направят, в БГ няма как да си богат, депутатите (така наречената мафия) държи всичко за да може всички да са бедни и зависими, дори не е необходимо да давам примери, всеки знае за Божков и компания ......

11

депутатски мъки

преди 2 години

след като Борисов ги критикува че си увеличиха заплатите от първия ден , тия сега ше го раздават осъзнали се . много е тежко да гласуваш за намаление на заплатата си .

10

Анонимен

преди 2 години

снимат ги по тв в парламента, отишли "уж" на работа, а камерата ги снима как си ровят по телефоните, вместо да вземе участие което е съдбоносно а може и да не в зависимост кви решения се взимат същия ден, толкова им пука за народа, важна им е заплата, и далаверите

9

ИСТИНАТА

преди 2 години

3000 без КОМИСИОННИ БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ В КОМИСИЙ ЩОТО ТАМ ПОД 5ХИЛКИ НЕ ПАДАТ.БЕЗ 2ХИЛКИ РЕЖИЙНИ.САМО 3БОНА БРУТО ДАЖЕ И ТОВА ВИ Е МНОГО.ЩОТО ЕДИН ДЕПУТАТ ПИТА СЛЕД 5 МЕСЕЦА АБЕ ТЕ ТУКА И ЗАПЛАТА ЛИ ДАВАТ.

8

Анонимен

преди 2 години

би трябвало народа да им определи какви заплати заслужават, тва сам да си гласуваш за себе си е някакъв цирк (в лудницата ги вкарват такива, изглежда луди ни управляват)

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7Нали ги виждам, бъркат си в носа повечето, иначе имат претенции към робите (народа) :)))

6

дърт

преди 2 години

А кога песионерите ще могат сами да си определят пенсиите?

5

Анонимен

преди 2 години

по над 5к взимат да си чесат задниците и да си ровят в носовете и да не ходят на работа, и тва в цял свят и никой нищо не им казва по въпроса, тва е достатъчно да се види, колко е шалфив целия свят с партии и депутати, които държат населенията в световен мащаб в беднотия

4

Анонимен

преди 2 години

Една седмица дъвчат едно и също. Хората се развиват и вземат важни решения, а у Булгаристанаа дъвчим колко ще им е надника. Тази държава никога няма да се оправи, никога. Нито след 10 години, нито след 100 години.

3

Анонимен

преди 2 години

Сложете си възможно най-високите заплатки, нема проблем, само не стойте като чучела у парламенто :)))

2

aa1830

преди 2 години

Работодателя дава и съответно трябва да решава каква да е заплатата. На следващите избори трябва да има и графа 500-1000 / 1000-1500 / 1500-2000 / 2000-2500 / 2500-3000. Като гласуваш избираш и колко си готов да им дадеш. Брои се накрая и така.

1

Анонимен

преди 2 години

пуболикувайте ги после, бих желал да видя самозабравилите се, колко гласуват за себе си, и с колко живеят пенсионерите и младите