131

Анонимен

преди 2 години

37% от българското население студува през зимата, защото няма средства за отопление и ток, а 34 % от децата оцеляват полугладни, защото семействата или родителя им са бедни и не им достигат средствата, вероятно дори са повече,това е само официалната статистика, населението в големи райони се е стопило и се стопява и България замира, гордеете ли се стази България и с това смачкано население, което живее в страх и несигурност за оцеляването си, физически, финансово и духовно?

130

noname

преди 2 години

Гласувал съм за ДБ, но не съм гласувал този кух бидон да е депутат.

129

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 146...Да плачеш ли или да се смееш....Пусни грамофона...:)))))))))))))

128

анонимен

преди 2 години

Този от снимката обижда подигравателно друг подобен на "шиши".Да плачеш ли или да се смееш.

127

Анонимен

преди 2 години

БКП Форевър, управия - ГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ! :))))))))))))) Спете още българи! :)))))))))

126

моля моля

преди 2 години

Тройната коалиция управляваше И ДОСЕГА! Дърлят се и се плюят само за пред простолюдието. После се прегръщат и разпределят меда, че има за всички. Бойко назначи Мая за омбудсман, после се похвали, че намерил сладка службица и за дъщеря й. ЗАЩО?

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен....но не им пука, пак кокала ги интересува, някои от тях станаха олигарси, като грабеха за западни държави, бяха подставени марионетки на западни държави, които бяха закриляни и защитавани от западните държави, докато крадяха и ограбваха българския народ и съсипаха една цветуща България, превръщайки я в бедна, обезлюдяваща територия, а предателите знаем как се наказват, вместо да бъдат наказани, бяха наказвани хората, които се бореха с тяхната корупция и варварски бандитизъм и теро

124

ЕМО

преди 2 години

ИВО ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ И ОТСЛАБНИ МАЛКО,ЧЕ КАТО СЕ ЗБОРИ НА РОСЕНЕЦ ДОСТА ЖАЛКА КАРТИНКА ВИДЯХ.

123

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГлупости на търкалета си написал, тотално глупости, тези партии, които си изброил, са съставени от деца на алчни номенклатурчици от БКП , които разпределиха богатствата на цяла България помежду си , за приятелите си и забравиха за народа,хвърляйки го в ада и така го стопиха от 10 милиона на 2,2 милиона активно население днес и буквално държавата ни умира, но не им пука, пак кокала ги интересува, някои от тях станаха олигарси, като грабеха за западни държави, бяха техни подставени ***

122

До 134

преди 2 години

Какво е иткраднал Кирил Петков?Сигурен ли си,че на този,който оплю Асен Василев не е платено?Защо сте толмова наивни и жалки?

121

Анонимен

преди 2 години

Основният враг на ДС за последните 32 години беше и си остана СДС-ДСБ-РБ-ДБ. Каквито и хора да се мотаят из властта винаги основният им враг си остава този който е и на ДС. Защо е така? Отговорът се крие в стремежа на ДС да отдалечи България от ЕС, НАТО и САЩ и да я прикачи към разбитата каруца на голодранците от Масква.

120

Анонимен

преди 2 години

Истината е много простичка, опитахте се да извивате ръцете на Слави , започнахте да го оплювате и по сайтовете и получихте бумеранга обратно. Слави ви каза - няма да стане тази работа , да извивате ръце и изнудвате! Това е, нищо сложно. А ДПС изобщо не са лоша партия, те наистина са балансьори, ако не са те , 100-те олигарха, които унищожиха България и населението, ще си издерат очите за пари и кражби и ще се изпотрепят помежду си.

119

1

преди 2 години

До Киро Язовира,язовирчо,крадци но без чекмеджета и кюлчета,твоя вожд е ненадминат,даже и стотинка не е взел от Божков

118

Киро Язовира

преди 2 години

И защо сега като вие ГЕРБ не са на власт вие не можете да изпреварите румънците? И как да ги изпреварите с крадци като Асен Василев и Кирил Петков?

117

Анонимен

преди 2 години

Единственото, за което са подготвени ГЕРБ са да крадат с гъ.а си. Заложиха толкова мини, че десет години трябва някой да разчиства след тях терена. Погледнете за същото време, къде отидоха румънците, дето уж ни бавели. Май стана обратно.

116

Анонимен

преди 2 години

Пеевски е отслабнал малко сякаш? И вече му викат Мирчев. Това се казва промяна!

115

Анонимен

преди 2 години

Ивайло Мирчев е прислужникът на Христо Иванов(Бойкикев).

114

Анонимен

преди 2 години

Скъпи ***, колкото и да се пънете, Чекмеджан се оттече и връщане няма. И измамника от Учиндол няма да го спаси, само ще забави неизбежното. Никога повече сарайни мутри и олигарси във властта. И не излизайте с изтъркания милиционерски номер за Иво Прокопиев. Хората вече усещат измамниците и няма да ги търпят, от каквато и боя да са...

113

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ви го казваха, че само те са подготвени да управляват. А ДБ казваше, че това било мит. Не е мит, истина е, че никой друг не е подготвен да управлява. Но излязоха митове и лъжи, че имало модел ГЕРБ Рашков с цялата машина на МВР не успя да изкара друго освен слухове. Къде са доказателствата, че имало модел ГЕРБ? Излъгахте всички.

112

До 122

преди 2 години

Шушляка е 1980 набор.