9

Анонимен

преди 2 години

Само да не излезе накрая: С общи усилия, мерки и ваксини победихме вируса. Не ми харесва такъв край, щото ще е лъжлив.

8

Анонимен

преди 2 години

Оставете вируса да свърши това за което е предназначен. От 7 миларда световно население половината да изчезнат света нема да свърши. Ще останат само качествените хора. Тези които са физически и психически силни. Плявата ще бъде из.чистена. И без това е в повече отколкото е нужно особено в тази част на света. Където насилниците и наркоманите са повече от нормалните. Само пазете байдън да не падне пак по стълбите.

7

До 4 НИКОГА

преди 2 години

Естествено, че локдауните никога не са целяли да пресекат разпространението на вируса, а да го забавят, че да могат болниците да насмогват. В тоя смисъл причините за тях не са медицински, а опира до ресурси. Година и половина след началото на пандемията, все още има хора дето не са го разбрали това.

6

Анонимен

преди 2 години

Фаучи който поръча корона-вируса в китайската лаборатория... Сега се загрижил за хората... Купувайте железни ***, нещо не е наред.

5

Муахаха

преди 2 години

от Устата на Фрауци - Истина никога не е излизала!

4

Do 1

преди 2 години

Не е до писването. Германия също ще следят не новите случаи, а колко народ има в болниците и така решават за локдауните. При тях почва да се тупа критична маса ваксинирани, няма тежки случаи и няма сми от затваряния

3

Анонимен

преди 2 години

Има нещо гнило в САЩ.

2

Троен Ваксър

преди 2 години

Жалко, как ще оцелея без ЛокДаун като си набих 3 дози в Тел Авив?!

1

Анонимен

преди 2 години

адмирации, един с акъл да се появи, явно видяха, че народа почва да му писва и вероятноста да се стигне до революция и масови безредици е 100%