53

Жалко за народа

преди 2 години

До КИКИ: Моите уважения, явно не си разбрал подтекста :) Внимавай с гнева, ще си докараш някой инфаркт. Поздрави!

52

Анонимен

преди 2 години

До Жалко за народаЕдин кавалер не требва да обижда дама, дори й да го заслужава, това е старата школа :)) Заблудена е ***, може да е накарат да верва във всичко, това не значи че е лош човек, виж за оназ дето краде парфюми в Полша, Поптодорова май й беше името, може да направя изключение :)))

51

Жалко за народа

преди 2 години

Да телепортират Комитова на някоя приятелска космическа станция за да провери как би функционирала системата за наблюдение и каква е връзката на дупките по нашите пътища със санкциите по закона Магнитски. Колегите от НАСА ще съдействат за благото на демокрацията и добрите двустранни отношения. Любопитно как би понесла безтегловността след толкова лупинги като служебен министър.

50

Анонимен

преди 2 години

До хасфалт паша с долапИма дето си разбират от работата, обаче са 2% от населението, все пак народа не е виновен, липсва практика :))) Все едно некой да приказва как спал с 100 дами, а всъщност е девствен и не знае как да го пъхне :))

49

хасфалт паша с долап

преди 2 години

преди години пред нас, кварталната улица, идват да 'хасфалтират - голяма мъка, по едно време валяка отлепи парче около половин квадрат - 50-70см дебелина 8-10 см барабар с чакъла и залепна на "гумата" /металният валяк/ на валяка и оно куцук-куцук, тряс -тряс докато изчегъртат пачето от "гумата"/. Докараха една-две трудовашки колички асфалт и "майсторите" го трамбоваха с обувки и хорце...

48

Анонимен

преди 2 години

Имаше един ирански студент, мисля че го даваха по БНТ, та челяка каза, много добри на теория, много зле в практиката :))) Да продължавам ли за космическите проекти, питам само :)))))

47

У

преди 2 години

Според мен идеята има смисъл за Сибир, Монголия и подобни места с огромни необитаеми пространства. У нас разстоянията са малки и всеки шофьор ги научава бързо-бързо наизуст, защото иначе сменя гуми, джанти, шарнири, щанги, амортисьори.. Мисля, че фирмата не е преценила добре безполезността за нашите условия, а ако мине, мине или не са очаквали смени във властта. Не е лошо и ние да знаем поне имена.

46

ИСТИНАТА

преди 2 години

И С ТОВА КОСМИЧЕСКО НАБЛЮДЕНИЕ НЯКОЛКО РОДИТЕЛЯ КУПИХА НА ДЕЦАТА СИ ТЕСЛИ.ТОЕСТ НИЕ ГИ КУПИХМЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ТАКСИ ДДС АКЦИЗИ И ТЕМ ПОДОБНИ РЕКЕТЬОРСКИ ДУМИ.ПЛЕМЕТО ОБОНГО БОНГО ВЕЧЕ ИМА ПО ГОЛЯМ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ ОТ НАС

45

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 2 години

До Анонимен 41:-)

44

Анонимен

преди 2 години

Тази леля ползва нови технологии. Ха, сега кажете, че дъртото поколение не било напредничаво.

43

Анонимен

преди 2 години

Ами така де, те и без това поправят дупките на пътищата едва когато започнат да се виждат от космоса.

42

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 2 години

Ало,ало....земя до кораба майка.....локализирана е нова мишена....докарайте две кофи с чакъл и половин торба цимент...

41

Анонимен

преди 2 години

дупка до дупка, правиха ремонт и след 3 месеца същата стара дупчеста настилка, кво е качеството само бб знае

40

Анонимен

преди 2 години

Няма как да допуснат някой да следи дали са запълнени дупки, за които плащаме милиарди.

39

Анонимен

преди 2 години

До ПРОФЕСОР ПРЪЦОтново сме център на вниманието, добра шега :))

38

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 2 години

ТЕЛЕСКОПА ХЪБЪЛ ОТКРИ НОВА ДУПКА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА....ТЯ Е РАЗПОЛОЖЕНА В ГАЛАКТИКАТА МЛЕЧЕН ПЪТ И ПО-ТОЧНО НА ОКОЛОВРЪСТНОТО НА СОФИЯ...

37

Анонимен

преди 2 години

До ПРОФЕСОР пръцАдминистрацията е зле в БГ, от де и хрумна на тази дама, че наблюдавали дупките от Космоса, един бог знае....хахахаха :)))

36

Смешници

преди 2 години

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.Нправиха система за тол таксите за стотици милиони и пак проверките стават само с мобилните екипи. Камери на кат наслагаха няколко и после пак продължиха да се крият по храстчетата. 112 направиха система, ама линейките още по-бавно идват.Сега космическа система за броене на дупки правят, като им трябва само някой от гореизброените да го питат къде му се е разляла бирата докато е карал (те тах не ги проверяват за алкохол, нали).

35

ПРОФЕСОР пръц

преди 2 години

Личи си ,че само ги наблюдават,

34

пратете Слави на МКС

преди 2 години

Затова ИТН иска мaке в Космоса, да я върши тая работа без пари