25

Анонимен

преди 2 години

Така,е политоложката е права!Какъв лидер,никой не го познава.Нито Слави е лидер,освен на чалгата,нито новия е разпознаваем.Става дума за политики,а спуснатия за премиер още не знае къде се намира.Дребните партии на платения протест на олигарсите и те се врат ,искали споразумение,ама и те не са в час.Какви "протестни партии на Общата Хаджигенчова или на Прокопиев и Костов,ами това са ута.йки.Най протестен е Йоло и другите пиянки дето дежуряха за калабалък срещу някое подаяние.

24

Анонимен

преди 2 години

Естествено ,че хората на Слави пуснаха всички по пързалката. На Бойко ще му се дръпне лАЙ нОто много скоро.

23

Сата НАТО

преди 2 години

Тая луда ли е да изглежда така - като уличница от 19-ти век....

22

ББ

преди 2 години

когато бяхме роби на османскати бяхме клани като животни...криза ли бе?и Левски...проповядваше Чиста и Свята...асане...докато вие с Костов...схеми и фондации...КТБ-та...подценявате ни...ще ви забравим...а живите ще осъдим Справедливо и Строго за Национално предателство...другото е предателство към децата ни,към Народа ни...Време Разделно е...с Народа на България който иска...Чиста и Свята!!!

21

Анонимен

преди 2 години

На тая, Цветанка, милиционерите са и нахвърляли едни глупости за говорене...

20

Няма Такава Държава

преди 2 години

Разни мръсни хора говорят за мръсни игри, без да посочват себе си в скалата. Странно. Меко казано.

19

ББ

преди 2 години

хаха...много се смях..."идеологическа ценностна система"...Справедливост,Свобода и Проспаритет...идеология ли са бедна духов ...ценности са...и с подобни ви манипулират...милиони искат да върнат децата си по домовете си...Агов ги продава от десетилетия...те идеологии...престъпници ни вменяват..."ценности" и разделения...имат проблем... казва се Слави...така го нарича Народа ни...не дължи обяснения...функция е на волята на Народа ни...бихме предпочели избори за да му дадем 70%...да караме кротко

18

ББ

преди 2 години

и Агов...ИТН...какво лошо има в кастинга?бойко да не е правил за надето като посланник в...турция...асане,на кого служите бре...с фирми за износ на българи в робство...и нагло...излизате и манипулирате...вменявате "ценности"...добре ли ти плащат французите за робите които им продаваш...асане?...ксвърши се...и не от ИТН...от Народа ни...не съм политически обвързан...и ристьо ли съветвате с командира???

17

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...давахме шанс и на сик мутри бре...пазванти на т.живков...ама само грабежи и предателства...бочко ни насади мигрантите със султано...ще ги спрем...и на следващите избори...каквито и милиарди да имте...ще ви погребем!!!минахте всякакви граници гроб-дпс,Народа ни е основният играч...много го подценявате...парите и офшорките ви нямат стойност...в нашият Свят!!!...света театър...режисьори и сценаристи са Народите ни...да играем!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Другарката Андреева кого предлага като най-умна? Да вземем да сложим нея, щом толкова ги разбира нещата. Аз от нейното изказван(и)е подразбрах само това, че всички са никой за нея, а тя е най-... Или...?

15

Асан

преди 2 години

Шах и мат Тиквата си глътна езика :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Не е силен ход, по-скоро очакван. За мен по-важния ход престои и за това ще гледам с интерес какви министри ще предложи, защото де факто от тях ще се проличи какви ще са политиките.

13

Анонимен

преди 2 години

ПЛАМЕН НИКОЛОВ - МИСЛЕЛ БИЛ ЧЕ ФИЛОСОФ Е БИЛ, ХОДИЛ НА ЕКСКУРЗИЯ ДО КЛАГЕНФУРТ И ФРИСКО, РАБОТИЛ В КОМПАНИЯТА И НАТРУПАЛ БИЗНЕС-ОПИТ. ИЗЧЕГЪРТВАНЕ - КУДКУДЯК, КУДКУДЯК - УЧИНДОЛЕЦ КАЗА - УТРЕ ПАК, УТРЕ ПАК...А ЗАЩО НИТО ЕДНА ТВ НЕ СПОМЕНА КОГА И КАК Е ЗАВЪРШИЛ СУ"КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"??? ПН - РОДЕН 1977 Г.Оряховица , СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ 1995 ГИМНАЗИЯ В ШУМЕН, ЗАВЪРШИЛ СУ - НО НЯМА ДАННИ КОГА, ОТГОВАРЯЛ В US КОМПАНИЯ ЗА ПЛУВКИ И БИКИНИ.

12

Анонимен

преди 2 години

Избран на кастинг... за премиер...!? Някой чувал ли е за подобно чудо? Накъде отива тази държава?

11

Анонимен

преди 2 години

Има една приказка - със стари к--ви нов бардак не се прави. Няма лошо, че е нов и непознат. Може пък да е той човекът, който ще ни поведе към нещо по-добро. Дай боже. Пожелавам му успехи. И дано не им се връзва на разни истерици като Мая и Нинова.

10

Алтер

преди 2 години

Нагледахме се на едни и същи маймуни. Човека е непознат в политиката, но като често се случва, той е пешка и зад него стои друг. Аз подкрепям разнообразието.

9

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите знаят, че първо се показва най-лошата стока, която никой не иска. Ако не се купи, се показва по-добра стока на клиента народ. Чалгарите са изпечени мошеници. Знаят правилата на алъш-вериша.

8

Анонимен

преди 2 години

Първите двама кандидати бяха за плашене на народа. Народът се уплаши какво го чака. Чалгарите уплашиха народа с първите двама, за да приеме народа третият, като по-добър от първите двама.....................Всичко е по сценарий на чалгарите и по аутокюто...............Имат 100 човека шоумени, които измислят скечовете с министрите, кандидатите. Играят си с вас чалгарите............. Приказката за "Лъжливото чалгарче" не завършва добре.

7

Анонимен

преди 2 години

До Иво МитевДобре ли сте?

6

Анонимен

преди 2 години

Голяма проба грешка във време на криза за България. Политически опит кръгла нула. Ще го хапнат за закуска олигарсите. Нямал да взема решенията сам. Той изобщо няма да взема никакви решения. Това е сламено лице поставено за премиер.