12

studnet

преди 16 години

които искат да ги управлява ДПС, и комуниститите... Ами номер 9, гласувай си пак за дпс и си спи спокойно. Само се надявам повечето от хората да са разбраи що за стока са тезо ит "тройната". То не беше скандали то не беше чудо. Па и нагли на всичкото отгоре. Особенно Петканов. Не му се тръгва на човека и това е !

11

преди 16 години

Правилно искат вот на недоверие,но на всички е ясно,че няма да постигне целта си.Просто трябва да се докарат снайперисти и десантчици от чужбина,които да прочистят България от задушаващата я от много години комунистическа ***.

10

Кой да е

преди 16 години

"***" са всички на снимката. Доморасли недоучили пишман-политици. Е,някои са учили - за пожарникари. а Волен е Болен - вижда се с невъоръжено око.Само крякат и пречат на по-умните. Но нямат шанс да успеят.

9

monaco_kid

преди 16 години

погледнете ги, това ли е лицето на България, волен=бакшиши, недоволни от живота селяни без образование и т.н., този след него дори не му знам и името знам че е от герб и сам го чувал един два пъти как фъфли, вижте им физиономиите само. а заблудения български народ продалжава да вика атака, направо сте жалки, мислите си че вехтия бат бойко като дойде на власт няма да краде ли, или воленчо дето прати малкото си да взема 8000 евро заплата в ЕП. а бат бойко дори не заслужава да му напиша името с главна буква тоя ли ще ми става министър бе, кво разбира от икономика колко езика знае и вижте го как изгелжда, заблуден народ....

8

преди 16 години

i fsi4ki bif6i van ot politikata

7

преди 16 години

i za komonistite mama im mrasna

6

преди 16 години

smart za *** i turcite v parlamenta

5

преди 16 години

И какво, бе, ***?!?! Да търпим коалицията защото и другите са като тях талка ли??? *** червени!!!

4

преди 16 години

Същия тоя Волен Сидеров кръстосваше сградата на БСП на Позитано 20 и се чудеше на кой от червените лидери да се натегне, за да го подкрепят за кмет на София на изборите през 2003г. Като му отказаха категорично, психарят създаде Атака. Останалото го знаете, тъжна диагноза!

3

преди 16 години

Некадърници и бандити искат да падне едно корумпирано правителство, за да могат да крадат същите тия на свой ред! Психично болен шовинист и бити реститутки в един куп!

2

преди 16 години

ATAKA!!!

1

Просветен

преди 16 години

И тези са същите като другите. Пък си мислим, че като дойде Бойко ще стане нещо по-различно?! Бойко, ако беше истински генерал, с това влияние сред народа, щеше да изкара войската и да въведе военно положение. То с тези цени на храната и тока и сега сме си все едно във война! Айде със здраве!