95

Мъдрец

преди 2 години

Наистина шепа недомасленици докараха държавата до ко.чи.на !!! Започна да вони отвсякъде ! Честито, - каквото си пожелахте, това получихте ! Според историята ,така сме стояли 500 г. под турско робство - гласувайки с безхаберие и безгрижност !

94

Анонимен

преди 2 години

До 112Гришка: корупцията си подхранва с пари от ес и мутира в новите форми, внесени от германия, австрия, швейцария.

93

Анонимен

преди 2 години

В България е открит закон за съхранение на корупцията: корупцията отникъде не се появява, никъде не изчезва, а само преминава от правителство в правителство.

92

Анонимен

преди 2 години

Може да се управлява успешно, ако се прави обратното на безобразията сътворени от кабинета на Чорапа...

91

до 107

преди 2 години

Служебните министри са с много тежко минало. Асен Василев-фалирал собствената си фирма Everbread, съден за кражба на интелекуална собственост. Киро язовиро с фалшивата диплома от Харвард..ама било Колеж..тинтири минтири,Спецов фалирал фирмата си и я продал на сламено лице за 500лв.барабар с дълговете за милиони. ГЕРБ питат къде е лицето купило фирмата и дали не е убит. Рашков е възпрепятствал разследването за убийството на Луканов.Имотният Крал на България с 19 имота лази под масата на казиното.

90

Анонимен

преди 2 години

Тошко и компания още мислят за бъдещия кабинет. Абе сладури, какво има да умувате, когато служебните министри показаха най- високото ниво досега в периода на демокрацията. С основание спечелиха и общественото мнение. Бъдете разумни и практични. Няма място за глупости и пилеене на ценно време.

89

Има такиа

преди 2 години

Чудя се на тъпия народ как ги допуснахте тези да влязат в парламента? Трябваше отдавна от СЕМ да спрат телевизията на Слави и шоуто му. Неговата порногарфия не е за непълнолетни. Кани порно звезди в ефира на живо, а има лица под 18 годишна възраст. Веднага трябва да се сезира СЕМ и да глобят телевизията на Слави. Къде се намира и той не знае.

88

Анонимен

преди 2 години

До Герберски *** Ще чегъртат паветата пред народното събрание. За друго не стават тези.

87

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Важното е , че изчегъртването на герберските кърлежи ще продължи , независсимо дали ще има ново правителство или не

86

Анонимен

преди 2 години

Радевите репресори на съд след като ги уволним.

85

Анонимен

преди 2 години

Най добре е служебното правителство да остане до като Радев си направи партия и после ще размаже всякаква конкуренция, защото вече всички ги е страх от Бойко Рашков. Тези герберски тролчета, които пишат тук да видят Стъки подви опашка и да се замислят дали си струват дневните.

84

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов и Тошко са били забелязани да пушат и играят сентасе зад Народното Събрание. Кокала е твърде голям за изпускане - правителство ще има!! А шоуто за пред хората е дело на сценаристите от?

83

Анонимен

преди 2 години

Изправи се! Ние си тръгваме! :D

82

Анонимен

преди 2 години

Всяка държава си има "герб", но България си има мафията ГЕРБ. За 12 години същата мафия направи олигарси с крадени пари и трябва военно положение и конфискация!!!!!

81

Анонимен

преди 2 години

Ще измислят формулата със сигурност до дни. Няма как да пуснат втори път мазното кокалче, ако ще и с дявола съюз ще направят. Трети път може и да няма. Елементарно е.

80

Анонимен

преди 2 години

Става идеално... Няма да има редовно правителство, служебния кабинет на Чорапа остава и ще обере негативите от икономическата и ковид криза... Чорапът ще се пече на бавен огън... Ха-ха-ха.

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84Лека полека си утиват, то не става така работата :)) Не всеки иска чобанин за премиер, бивша мутра :))

78

Анонимен

преди 2 години

Кандидат - премиерът на Трифонов - Петър Илиев е зет на дясната ръка на Нинова Пламен Чевеняков. Ето защо се прегърнаха БСП и ИТН.

77

бай Тъпчо

преди 2 години

Ееее днеска срещнах на пътя баба Теменужка, най-дъртата от селото, с 9 години от мен по-голяма. Гледа *** и вика-Все са каня като та видя да ти кажа-Браво на тебе! Три щерки ожени и още никоя не се е развела. Викам и-Ми то да уредя и жената остана ама никой не кълве бе... Ти чу ли-вика, днеска един писал, че туй ИТН не било има такъв народ, ами и.т.н демек-и така нататък... Еми прав си е човека бе...

76

чичо Петър

преди 2 години

- Абе, Тоше, ще обеднеем още с това твое приказване, бе! Здравето ни си взе! Хайде, остави ме мене, ами хората спряха да гласуват, при 20 секции гласове от чужбина чакат! Аз и на война съм бил, ама такова чудо! Бомбардират, бомбардират, па спрат. А при тебе спиране няма, от сутрин до вечер! Какво е това чудо, какво беше това твое полит-изкуство, бе? Обедняваме, бе, Тоше! - Кът, кът, кът, кът ...