28

Лекар

преди 2 години

Всички болести ги Прекръстиха на КОВИД, а ако наистина Майката е Ваксинирана и го е Кърмила - работата е Ясна, вече има 1000-ди такива документирани в литературата случай - кърмата е пълна с Трилиони Спайк протеини от КОВИД-ваксината!

27

Анонимен

преди 2 години

Чакам да прочета тази бабичка от бан вирусоложката какво има д акаже по въпроса. Мангъров също. Едно дете, нищожна бройка, ама като е вашето забавно ли ще бъде?

26

Анонимен

преди 2 години

Леле набедиха и ковид за мозъчни усложнения. Я дайте да видим майката какви лекарства е пила по време на бременността!

25

Анонимен

преди 2 години

Обадете се на ония 2 500 хил заплата която му плащате от държавните пари

24

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези хора дето само плюят ваксините? Да си покажат носовете пред хората и да покажат реални доказателства. Не е редно да плашите хората без да имате доказателства. В интернет всеки може да напише каквото си пойска. Скоро става 1 година от първите поставени ваксини, не виждам да има някакъв проблем.

23

Пазете се от Ваксъри

преди 2 години

те сеят Смърт със Спайковете които отделят!

22

Интернет Конспиратор

преди 2 години

айде на бас, че поне 1 от родителите е Ваксиниран срещу КОВИД и това дете никакъв КОВИД не е боледувало, а се е нагълтало със Спайк Протеини от Ваксинираните си родители!

21

Посочете Ми

преди 2 години

друг такъв случай документиран в Света и ще повярвам!

20

Фактите Говорят

преди 2 години

1. КОВИД не ЗАРАЗЯВА Деца2. Няма Подобна Симптоматика3. Това Прелича на Спайк Протеин от Ваксините - Майката да не е Ваксинирана и да го е Кърмила - всички такива случай са поради Отровна Кърма на Ваксинирана Майкав Случай 3 - няма каква помощ да Искате - Подписа ли сте Декларация!!

19

Анонимен

преди 2 години

До Lol - кажи още че сме бедни, ядем кренвирши, пием ракия, слушаме чалга. Да дзъннеш всичките камбанки.

18

Lol

преди 2 години

Антиваксърите след като са изгледали конспиративно клипче в ютуб или след прочетен цитат от Мангъров който няма собствени проучвания или релевантно мнение "Аз знам повече от учените! *** съм, нямам медицинско образование, обаче разбирам повече от учените!!!!"

17

Анонимен

преди 2 години

Ако този ПАСКВИЛ е писан без знанието и съдействието на родителите, съжалявам ги. Ако обаче е писан с тяхно знание, съжалявам ги още повече!!!

16

ГРОБАР

преди 2 години

Да ходи при Мангъров

15

Анонимен

преди 2 години

Охоо, добре върви ваксипропагандата. Боцкайте си децата с експериментални ваксини да ги предпазите от болест, която за тях е по-безопасна от грип. Ето, вижте колко страшно е без ваксина. Даже без да сте го боледували можем да ви диагностицираме с него.

14

АнонимеН

преди 2 години

КОГАТО КОРОНА ВИРУСА НАНАСЯ ЩЕТИ ТОЙ ГО ПРАВИ СЪВСЕМ ОТКРИТО И ЧОВЕК Е С МНОГО ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ! ТЪЙ, ЧЕ ТУК ВИ ЛЪЖАТ СЪВСЕМ ОТКРИТО! А НА КОРОНА ВИРУСА МУ СЕ ПРИПИСВАТ ЕДИН КУП ЗАБОЛЯВАНИЯ КЪДЕ ОТ НЕВЕЖЕСТВО КЪДЕ С ЦЕЛ ДА СЕ ИЗМАМИ НЯКОЙ КАКТО Е ТУК! ДЕТЕТО МОЖЕ ДА Е БОЛНО НО ТУК СЕ ТЪРСИ СЕНЗАЦИЯ И НАИВНОСТТА НА ПРОСТОЛЮДИЕТО И ГРАМ НЕ СЕ ОБЯСНЯВА ЗА КАКВО ТОЧНО СА ПАРИТЕ НУЖНИ!

13

Анонимен

преди 2 години

Не ходете в Турция, хора. Аз се опарих брутално с тези с аборигени. Вземат то пари като за операция в белия свят а те лекуват като в Африка - ако стане, стане. Лекувах се при Зафер Оркун Токташ - абсолютен мошеник и печелбар. Сега съм инвалид.Господ да дава сили на родителите и да се смили над малката душа

12

Де

преди 2 години

Го мангъра бе..?

11

Анонимен

преди 2 години

Вируса е универсалното оправдание за некадърщина и безотговорност.

10

Дико Сашев

преди 2 години

Всички антиваксъри да дарят по 1 лев и сумата ще се събере. Нека веднъж поне да покажат загриженост за живота на някой друг.

9

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя Ковид бе!Много деца са болни,страшно е,и стига с тази Турция,така онази жена уж да я спасят,вие плювахте по бг лекарите а тя почина в Турция ама не върнаха парите турците.Имаше време при соца когато няма как родители да молят за пари да спасят детето си,ДЪРЖАВАТА поемаше всичко дори лечение в чужбина,но ние си имахме истинско здравеопазване.Съжалявам,че го няма онова време,много искам да се върне онзи модел на живот-нищо друго няма спасение!