454

Анонимен

преди 2 години

Който донесе ибрика на падишаха, ще бъде премиер. Стара ориенталска сентенция.

453

Анонимен

преди 2 години

КАПРИЗНОТО ДЕТЕНЦЕ ХАДЖИ ТОШКО ПОЧНА ДА ЗАПЛАШВА ПОТЕНЦИАЛНИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ И ДА ИЗРАЗЯВА НЕДОВОЛСТВОТО СИ ОТ ЛИПСАТА НА ДОВЕРИЕ КЪМ ПАРТИЯТА МУ ИТН. А ТРИФОНОВ ПРИПЯВА BACKGROUND С РАХИТИЧНИ АРГУМЕНТИ. БРАВО, БРАВО. РАМО, РАМО ДРУЖЕ МООЙ, РАМО РАМО ДРУЖЕ МООЙ, КАМЪНИТЕ ПАДАТ, ПАДАТ ОТ НЕБЕТО И БИЯТ ПРАВО В СЪРЦЕТО, РАМО, РАМО ДРУЖЕ МОЙ... АЛА КАЖЕТЕ МИ КОЙ - ПУШКИН, ЛЕРМОНТОВ ИЛИ ПЪК МАРКЪТ ТУЕЙН КАЗАЛ Е - БЕЛЕЕТ ПАРУС ОДИНОКИЙ ЗАСЕДНАЛ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА BECAUSE HASN'T GOT THE RIGHT MEASURE?!

452

Анонимен

преди 2 години

Чалгослав и неговите хаховци са напълно неспособни да участват в политиката. Правителството им няма да изкара и 6 месеца!

451

Анонимен

преди 2 години

ЕС държавите да поискат излизането на Турция от НАТО!

450

Анонимен

преди 2 години

Бойкоууу, през твоето управление с Цецоу , турците избиваха и изтезаваха хора в България и даже в чужбина тормозеха български граждани , следяха ги, изтезаваха ги, дали изобщо разбрахте?

449

Анонимен

преди 2 години

Разтурвайте седянката , да се връщат ДПС,БСП,ОП и може би ГЕРБ на власт! Мутрата Бойко и някои негови хора се самозабравиха, развилняха и сами се прецакаха, но изглежда идва още по-страшно!

448

Reptile

преди 2 години

ИРН прекалено много се крият, че да не дават възможност да се атакуват техните министри, да се отиде на едно бързо гласуване. Е, няма как да стане. Всичко е изключено подозрително, особено след оплюването на Асен Василев, който ходиха накрак да го канят три пъти. Поредни интриги и чалга-номера - ТРАГИЧНО!Целта е една - СВАЛЯНЕ НА ГЕШЕВ, ЗАКРИВАНЕ НА СПЕЦ-СЪДА и оневиняване на Василев, Божков, Баневи, Бобоков и т.н. Личи си, че тези хора за друго не мислят и никога не са мислили.

447

Анонимен

преди 2 години

Славчо май не е учил в началното училище аритметика. Действията са четири и са сравнително прости. В политиката са нужни само две от тях - събиране и изваждане.Нека Славчо да си направи правителство със 65 депутати. Напълно е възможно, но след това до бламирането пътят е много къс. След това по нанадолнището към политическото бунище. Да се учи от Бацо. Той затова стоя 12 г. отгоре, тъй като винаги си намираше патерици. Лошото е, че ги прекара всичките инакрая остана сам.

446

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че трябва да се отива на нови избори. То се вижда, че всички са против ИТН. Пак много компромиси им направиха, аз никога не бих седнал на една маса с човек, нарекъл ме чалгар. А освен това ДБ са възможно най-простата партия, никаква политическа физиономия, подръжници на ковид ограниченията и не на последно място двама ужасно изглеждащи съ-лидери.

445

Анонимен

преди 2 години

Имаше конкурс - Мис Левски Г, спечели го готина мацка, само че е сгодена.

444

Анонимен

преди 2 години

Слави кога ще те женим???Искаме конкурс"Да намерим булка за Слави".

443

Анонимен

преди 2 години

До Анонименособено след цирка в Росенец под зоркия поглед на почетния, изведнъж "тръгна нагоре"

442

Анонимен

преди 2 години

От ,,Няма Такава Държава'' стана ,,Няма Такъв *** Народ''.

441

Света НЕ е кръчма

преди 2 години

Българското съкровище от град Наги Сент Миклош преведено град Голям Свети Николай е от 23 предмета с надписи на гръцки като този върху чаша:"НА БОИЛА ЗАПЕОН ДА СИ ПОПИЙВА"......5 май 1948 в град София в Борисофата градина до Паметника на Сталин е създаден ФК "Ц ИГАН СКА" то ест ЦСКА от София е създаден като ГРЪКОФОБСКИ,РУСОФОБСКИ,БЪЛГАРОФОБСКИ отбор на ЧЕРВЕНИТЕ маркскомунистически ци ганоиди във джамията на БКП България!ТУРСКИ ЧЕРВЕНИ ЧЕНГЕТА ВИ УПРАВЛЯТ И ИЗБИВАТ а Путин НОВ адвокат Прибалтик

440

Анонимен

преди 2 години

Прибалтийският червен алкохолизиран ци га нин Станислав Т.Трифонов "Светът е кръчма" е турски таен полицай по подобие на червеното турско ченге от Перник извършил кървава ислямолитволатвийска касапница в самия център на София и неуловим за Бойко,Цветанов,Цацаров,Герб и сие то ест турските инквизитори комай вербуват целенасочено ЧЛЕНОВЕ на БКП или техни близки от ЧЕРВЕНИТЕ за убийства но НЕУЛОВИМ и НЕНАКАЗАН значи под закрила на Турция а Цска,Литва,Латвия,Естония организираха с Ал Кайда 11.09.01

439

Анонимен

преди 2 години

Според мен Славчо го сплашиха и за това мълчи и се усуква

438

Марко

преди 2 години

Ау събитие,новина учиндолската мутра тоя път забрави да измисли някоя лъжа заБорисов и да го заяде.Какъв пропуск,не е за вярване

437

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов е доста способен изнудвач. Сериен изнудвач на властта.

436

Скапаната мутра

преди 2 години

е страхлива мишка.Непрекъснато се прави на енигма и когато реши излиза от дупката и започва да дрънка нещо си.Нали щяха да управляват сами,след това само с паважните, после почнаха с БСП и ДПС?Това на какво ви прилича щото на мене ми прелича на политически

435

???

преди 2 години

Зле си, Слави. Ако се стигне до нови избори, отговорността ще е твоя. Не се мъчи да прехвърлят!!!