32

Анонимен

преди 2 години

Защо не са извикали полици? Има нещо което не се казва в цялата история.

31

Анонимен

преди 2 години

"Лоша музика" - вероятно според фен на Азис, "отвратителна визия" - причини, за да бъдете бити, напълно достатъчни. Извод: Бъдете красиви и бъдете минимум Моцарт, за да не наранявате високите естетическо-художествени критерии на мутричките в ***, за да не се активират явно слабичките им нервички. Няма такъв народ.

30

Анонимен

преди 2 години

Повечето содаджии са все умни момчета.

29

Анонимен

преди 2 години

И едно време си имаше комплексирани селяндурски биячи и още си ги има. Някои хора вместо да излизат с цел забавление, излизат с цел мерене на малки чоки и бой-жалка картинка.

28

Асан

преди 2 години

ЛГБТИ активизъмРедактиранеПодкрепя гражданските права на хомосексуалните, бисексуални и транссексуални българи. Роберт е изпълнителка на концерта на София Прайд през 2019 г.[8]

27

Анонимен

преди 2 години

Хем е с отвратитална визия хем има лоша музика ! Подкрепа за охраната !

26

Анонимен

преди 2 години

Колко адекватна е била компанията след шотовете ми е интересно . Без причина рядко бият

25

Анонимен

преди 2 години

Много изтрити коментари, защо ли е така? Защитавайте си ги мутричките, защитавайте.

24

Анонимен

преди 2 години

Май много рано взе да се "изживява" като "дзвезда" - дали пък да не изчака следствието да си свърши работата преди да вдига врява пред фалшивите медии?

23

Анонимен

преди 2 години

Що ли се сещам за едни други охранители в Гранд Мол Варна де убиха психично болен от бой, защото се разхождал редовно в мола, въпреки, че бе абсолютно безобиден и безпроблеме. Те такива са си варненските охраници.

22

Анонимен

преди 2 години

Бива си го Милето - понапейва и посвирва, а че я ИМА изобщо е благодарение на ВРЪЗКИТЕ ("връзки"-те, без които при комунизма НЯМАШЕ оцеляване, сега тъкмо комунои....дите обявяват връзкарството като "корупция"). Добра си, миле, дерзай!

21

Аз

преди 2 години

Свиквайте!*** от доста време е в ЕС и продължава да чака някой "да го оправи".Тепърва ще видите какво ви чака, да си бяхте направили гражданско общество, а не да скачате за сестра Галева и Румен Петков!

20

Totenkopf

преди 2 години

Хахахах нито я знам коя е нито искам да знам, ама прилича на овчарка , нека се бият овчарите

19

До 22

преди 2 години

Ами..като те чета...и ъи со доста противен явно...дали да не те пребия?Ще го оправдарш ли като причина?Замо, защото някой е преценил, че си му оротивен, да те набие?

18

Павето

преди 2 години

Така е във Варна, яко бием противните същества. Преди 25 години работих в заведение на плажа в Златни Пясъци. Не бях охранител, но винаги помагах на охраната при масовите сбивания (почти всяка вечер). Нагледах се на долнопробни и гнусни чужденци които заслужават и бой и насилствена любов и осакатяване. Тази каква е? Какво е това име? Аре ...

17

До 15

преди 2 години

Ахам...казваш...има си причини да те бият.Ами..срещам те...по някое втеме както те йаресвам..и запопваш да не ме кефиш.Казвам си...защо да не викна малко приятели да те пребият.Това приемаш ли го за причина?И кое според теб е основателна причина да те набият?В какъв случай ще приемеш, че си заслужаваш боя? И няма да се сърдиш на тези, коиъо са те пребили?

16

Stark

преди 2 години

Тази ни я пробутват, защото е голяма певица и актриса, образовайте се малко балканци! Иначе е и дъщеря на Ваня Щерева.

15

До 13

преди 2 години

Ахам...това имане защо...за теб може да е едно...за друг може да е друго.Мога да те набия защото нещо не ми се харесваш.Според това...това основателна причина ли е?***...все да се бие...и да се прави на мъж.И все...на чужд гръб 100 тояги да удари.Жалка комплексирана нацийка.

14

Анонимен

преди 2 години

Да чуем и версията на другата страна, защо ли си мисля, че без причина никой не бие.

13

От бореца

преди 2 години

ХА ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ей така без нищо се смея, какво съм направил.!.