61

О хо хо

преди 3 години

Алоуу, брадван, не говори глу.пости! Хал хабер си нямаш от право, само плямпаш дивотии! То така става....шат на патката главата!!! Така ставаше само при комунизма!

60

КЛ

преди 3 години

Кръговата отбрана на главния прокурор е, за да продължават да се прикриват уйдурмите на вече бившето Премиерско Величество. Колкото са останали незаметени под килима или унищожени. 12 г. си е бая дълъг период. А и за зла прокоба, служебното правителство е на президента, а той нещо недолюбва бившето Премиерско Величие. И не е съгласен да прикрива чужди уйдурми.

59

Анонимен

преди 3 години

До 19 Апартамента---------------пак казвам не ми е любим дъртия комунист Рашков, ама апартаментите му са от 20 г. Защо досега събратята му кадесари не го обвиниха. И тук става дума за нарушения по служба на Гешев, не за имоти на Гешев. Извадете нарушения на Рашков по служба, не къщи и тоалетни.

58

Ванга

преди 3 години

Гешев ке падне!!

57

Чебурашка

преди 3 години

Разправят, че кърсердарина Рашков щял да бъде ръкоположен за посланик от фигуранта след краят на служебния кабинет. Затова дъртия милиционер проявява такава активност, заработва си поста!

56

Гражданин

преди 3 години

До Ха-ха. Само че търсите са другаде - на "Дондуков" 2. Но и на тях ще им дойде времето.

55

Обективно до 65

преди 3 години

ГЕШЕВ ВЪРШИ ПОВЕЧЕ РАБОТА ОТ ЦАЦАРОВ, БОРИС ВЕЛЧЕВ И ВСИЧКИ НАКУП ДОСЕГА!!!! ТЕ ЗАТОВА РЕВАТ ОТ ГЕШЕВ, ДА БЕШЕ СИ ЧОПЛИЛ НОСА - ЖИВОТ ЩЕШЕ ДА СИ ЖИВЕЕ!!!!

54

Брадван

преди 3 години

До НАРОДЪТЕ то ткак ако ставше, Баце нямаше да ги влачи тия 2-3 години. Всички ще бъдат оправдани защото некадърната прокуратура не може или не иска да намери доказарелства.

53

хаха

преди 3 години

Рашков пак срита кошера, а търтеите вътре се чудят как да се спасят.

52

Анонимен

преди 3 години

Страшно много пари е обявил Басил Божков за каскета на Гешев. Всички политици са полудели да го свалят и да вземат наградата.

51

Чудя се

преди 3 години

А бе защо честни хора въобще не ги е страх от Гешев?! Само коменистически иииизроооди! ДОЛУ РАШКОВ, КРАДЕЦА!

50

Баданарков

преди 3 години

Настрана кой какво сезира, но искам един герберски *** тук да му посочи какво свърши гешеф за една година главен и 7 години зам прокурор.

49

Калеко Алеко

преди 3 години

Пропуснал е да сезира Арменския поп и радио Ереван ... явно "престъплението" на Гешев се състои това, че си позволил да надникне в чекмиджетата на праЦедентските съветници и да открие секретните документи които се валят там, което на фона на руските шпионски афери светва като червена лампичка, позволил си е и да спусне СРС от което е видно как е била назначена Деса за пиар на ВВС и лъсват високоморалните качества на фигуранта, да не говорим че си е позволил да обвини и Черепа, което е непростимо

48

НАРОДЪТ

преди 3 години

СТИГА СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЕШЕВ!!! НЕ ИСКАМЕ СМЯНА, А ПО- БЪРЗИ ДЕЛА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ БОЖКОВ КРАДЕЦА, МИНЮ, БАНЕВИ, МАРИНЕЛКИ И Т.Н. ОБЛАЖИЛИ СЕ ДОБРЕ ОТ НАРОДА!!! ТУК ВКЛЮЧВАМ И ПЕСТЕЛИВЕЦА ОТ ЗАКУСКИ НА ЖЕНА СИ - БОЙКО РАШКОВ!!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ДАДЕ СИГНАЛ СРИЩУ НЕГО - ПРИХОДИТЕ МУ НЕ СЪОТВЕТСТВАТ НИКАК НА ИМОТИТЕ МУ!!! САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ, МОЛЯ!!!!ТАКЪВ НАГЛЕЦ РЯДКО СЕ СРЕЩА!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Бойко Рашков много иска да занесе каскета на Гешев, на Васил Божков. И Черепа да си го окачи като трофей над камината, а Рашков да пребере наградата си.

46

19 Апартамента

преди 3 години

А кога Рашков ще бъде обвинен за 19 ттв апартамента, някой вярва ли, че ги е придобил законно?

45

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо толкова ви пречи Иван Гешев?

44

Анонимен

преди 3 години

Рашков е като Гьоринг пред Г. Димитров на Лайпцигският процес !

43

Анонимен

преди 3 години

А една арестувана дамаджана с шльоковица изпратил ли е !?

42

еха

преди 3 години

Gevre6ev има много работа да. Преди обикаляше като отвързан по села и паланки да плаши селските коко6ки. Играеше театър че гони Черепа. Сега вече не знам какво играе. Сигурно последен валс. Толкова му остана.